|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EddieCz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reichenberk

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | | Reichenberk napsal: | | EddieCz napsal: | | Reichenberk napsal: | | Jak vypadá přehled týdenního výdeje? Čím vlastně spaluješ? |
Premejslenim Ne, fakt samozrejme toho vydeje tam bude malo, nakonec jsem se domluvil s eSkem na spolupraci, takze prestanu vymyslet kraviny a budu se ridit radami profiku. |
Bude spalovat za Tebe? :-) Tak to je ideální stav, cvičení a spalování korespondenční cestou - vrchol dokonalosti. Doufám že se to projeví sofistikovaným zápisem v logu - to si nenechám ujít. :-) |
Kdyby sis radsi nechal ty poznamky pro sebe dedku, nemas-li neco konstruktivniho ... |
Ale já mám něco konstruktivního - vytáhni ruce ze zadnice a začni se pořádně hýbat, než zpráchnivíš. Diletováním nad panaceou se nikam nedostaneš.
Jsi z Postřižína - kolikrát za sebou třeba vyběhneš kopec z Dolánek na Máslovice? Nebo za jak dlouho jsi kolmo nahoře na Řípu a zpátky? Zakousneš se a spálíš trochu sádla? To jsou chvíle, kdy se odděluje zrno od plev, synku.
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Mam dojem, ze to tady asi zavru, nasel jsem co jsem potreboval a to mi v podstate staci. _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Kolik vas tam jeste je ? _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
Tak vas dva jeste zvladnu, to co mi tu s. Reichenberg rika neni zadna novina. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 4:07 pm Předmět: |
|
|
Dneska 47, ne kg, ne procent, ale let _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Ale urcite nemas tak vysokej cholesterol _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Takze nanovo, dneska s trenerkou  , a protoze mi rika, co mam delat, nesnazim si to ani zapamatovat.
Nicmene se cvicilo core, hodne na bosu a vetsina cviku s vlastni vahou. Nakonec stretching, ten je ted alfou i omegou, jsem zatuhlej az beda.
Dale bych se chtel omluvit Reichenbergovi, je to presne jak rika. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
40 min cardio na crossu, jemne protahovani a uvolnovani. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so červen 29, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Uz se zase cvici, ze bych to zacal zase psat ? Minimalne chobotnicku by to mohlo potesit. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Tak to zkusime zase psat chvilku. pro osvezeni :
Vek : 48
Vyska : 170
Vaha : 80
BF : 17,5%
Co bylo vcera ? Pondeli, tak jo.
Zada
Pritahy v predklonu 10x40, 8x50,6x60,4x65,2x70
Pritahy kladky pred hlavu 10x60,8x65,6x70
Pritahy kladky k pasu 10x30,8x40,6x45
---------------------------------------------------------
Biceps s EZ (zranene zapesti) 8x15,6x20,6x25
Bricho, sed lehy na sikme
Stretching
--------------------------------------------------------- _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|