Problém se strávením proteinu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém se strávením proteinu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Problém se strávením proteinu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Necro: logicky se zamysli, jak si asi pomuzes, kdyz si naredis kyseliny v zaludku potrebne k traveni?
nEcro

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

traveni to nejspise neprospeje ale jakmile to de do streva situace se meni, sucha potreva se zpracovava hur.

ti jidlo musi byt dostatecne natravene v zaludku a rozmelneno aby se mohlo co nejlepe vstrebat ale pokud tam neni voda tak je to pomerne obtizne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se nemusíš bát, tělo si v případě nutnosti tam tu vodu dodá a v tlustém střevě si ji zas resorbuje :-)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s eSkem a magionem.

S pitím během a po jídle opatrně. Obecně mi přijde, že to s pitným režimem dost lidí přehání a zadělává si na problémy. Je dobrý mít na paměti, že ta poučka cca 2 litry (8 sklenic) denně v sobě zahrnuje i vodu jako produkt metabolismu, což může dělat cca 400 ml a samozřejmě taky jídlo, v kterým je vody dost, hlavně pokud člověk jí hodně ovoce a zeleniny.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
takze mi chces rict ze kdyz si dam protein se 100ml vody udela mi to lepe nez s 300ml ?

*EDIT a uplne nejlepsi to bude jak to dam se 100ml mleka co ?

Protein se 100ml vody bude obsahovat i tak víc vody než kus steaku... já myslím že je rozdíl mezi třeba 400ml vody a 1000ml vody, 1000ml je prostě podle mě už docela dost a pokud k tomu ještě něco sní může mu z toho být těžko v žaludku - to si prostě myslím, proto jsem to psal. Nikomu nedoporučuji míchat protein se 100ml, myslím že okolo 300-500 je ideální.

Někomu pití nevadí, když jsem pil energiťáky a kafe tak jsem měl dost kyselé prostředí, potom jsem to přestal pít a když jsem potom pil k jídlu tak jsem pak měl problémy ho pořádně strávit a musel jsem používat jablečný ocet a tak. Takže teď piju po jídle ale tím myslím až s nějakým odstupem, to samé před a ideálně čistou vodu která rychle opouští žaludek. K jídlu jedině něco kyselého, třeba 2rozpuštěné šumáky s vit C nebo kofolu, coca colu...
nEcro

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak 1000ml je silenost, to sem i samotna voda v takovem mnozstvi na posezene blbe pije

ja zase piju pres den v podstate jen vodu s citronem (zasadity) a problem s travenim nemivam a to denne valim pres 300g bilkovin a pres 700g sachru
Trev

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V klasické stravě bez doplňků je ale občas problém přijmout dostatek bílkovin, pokud tedy člověk nechce jíst denně několik vajíček a nezvýšit si tak cholesterol... Teda dají se jíst i bez žloutků, ale kdo se s tím má dělat :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trev napsal:
V klasické stravě bez doplňků je ale občas problém přijmout dostatek bílkovin, pokud tedy člověk nechce jíst denně několik vajíček a nezvýšit si tak cholesterol... Teda dají se jíst i bez žloutků, ale kdo se s tím má dělat :)

Při tom honění příspěvků píšeš pěkné nesmysly. Pro dobro statních přestaň.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problém se strávením proteinu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: