|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Necro: logicky se zamysli, jak si asi pomuzes, kdyz si naredis kyseliny v zaludku potrebne k traveni? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nEcro

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
traveni to nejspise neprospeje ale jakmile to de do streva situace se meni, sucha potreva se zpracovava hur.
ti jidlo musi byt dostatecne natravene v zaludku a rozmelneno aby se mohlo co nejlepe vstrebat ale pokud tam neni voda tak je to pomerne obtizne. _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
To se nemusíš bát, tělo si v případě nutnosti tam tu vodu dodá a v tlustém střevě si ji zas resorbuje :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s eSkem a magionem.
S pitím během a po jídle opatrně. Obecně mi přijde, že to s pitným režimem dost lidí přehání a zadělává si na problémy. Je dobrý mít na paměti, že ta poučka cca 2 litry (8 sklenic) denně v sobě zahrnuje i vodu jako produkt metabolismu, což může dělat cca 400 ml a samozřejmě taky jídlo, v kterým je vody dost, hlavně pokud člověk jí hodně ovoce a zeleniny. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | takze mi chces rict ze kdyz si dam protein se 100ml vody udela mi to lepe nez s 300ml ?
*EDIT a uplne nejlepsi to bude jak to dam se 100ml mleka co ? |
Protein se 100ml vody bude obsahovat i tak víc vody než kus steaku... já myslím že je rozdíl mezi třeba 400ml vody a 1000ml vody, 1000ml je prostě podle mě už docela dost a pokud k tomu ještě něco sní může mu z toho být těžko v žaludku - to si prostě myslím, proto jsem to psal. Nikomu nedoporučuji míchat protein se 100ml, myslím že okolo 300-500 je ideální.
Někomu pití nevadí, když jsem pil energiťáky a kafe tak jsem měl dost kyselé prostředí, potom jsem to přestal pít a když jsem potom pil k jídlu tak jsem pak měl problémy ho pořádně strávit a musel jsem používat jablečný ocet a tak. Takže teď piju po jídle ale tím myslím až s nějakým odstupem, to samé před a ideálně čistou vodu která rychle opouští žaludek. K jídlu jedině něco kyselého, třeba 2rozpuštěné šumáky s vit C nebo kofolu, coca colu...
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
tak 1000ml je silenost, to sem i samotna voda v takovem mnozstvi na posezene blbe pije
ja zase piju pres den v podstate jen vodu s citronem (zasadity) a problem s travenim nemivam a to denne valim pres 300g bilkovin a pres 700g sachru _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Trev
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
V klasické stravě bez doplňků je ale občas problém přijmout dostatek bílkovin, pokud tedy člověk nechce jíst denně několik vajíček a nezvýšit si tak cholesterol... Teda dají se jíst i bez žloutků, ale kdo se s tím má dělat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Trev napsal: | | V klasické stravě bez doplňků je ale občas problém přijmout dostatek bílkovin, pokud tedy člověk nechce jíst denně několik vajíček a nezvýšit si tak cholesterol... Teda dají se jíst i bez žloutků, ale kdo se s tím má dělat :) |
Při tom honění příspěvků píšeš pěkné nesmysly. Pro dobro statních přestaň. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|