Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 507, 508, 509 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy asi nebyly nejlepší analogie, to souhlasím. A u vzpírání, že jde jen o to dostat činku z bodu A do B? To bych chtěl vidět, co by ti na to řekli, kdybys použil něco jiného než výraz...
A z analogie s tlaky mi teda vychází, že pushpress bys klidně označil za military-press.
A tohle je vpodstatě incline benchpress:

Už jsem tě asi pochopil, netřeba dalších argumentů. Good night.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
no jasny, musime rict vzperacum ze to delaj spatne preci, musi ciste... jinak se to nepocita, a strongmani budou zvedat stokilovou jednorucku nad hlavu taky pekne tahem, by pak nemelo cenu. no jeste ze sem takovej zastance cheatingu, je nej..

Vsak oni to delaji ciste, vyrazovy tlak i vyraz jsou regulérní provedení daného cviku a dokonce i velmi těžké na provedení. Ale u mě obtížnost neimplikuje ojebání techniky a nahrazení svalových skupin jinou skupinou, která sice degraduje cvik na lehčí verzi, ale splňuje podmínku dostat hmotnost z A do B... ale nečekám, že bys to pochopil.
cocman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim co je za problem. Tohle je proste muscle up. Pokud by slo o strict muscle up, tak to je snad jina. I v crossfitu mas shyby a striktni shyby atd
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Jen nechápu, když tu všichni bojujete za striktní techniku u všech ostatních cviků (dřepy, tlaky apod.), že naopak obhajujete cheating takovýho kalibru schovaný za "crossfit" provedení. Když tu někdo postne čtvrtdřep, tak ho pošlete do prd***. Když se tu objeví švih+klik na kruzích a pojmenuje se to muscle-up, tak je vše v pořádku. Makes sense.

Protože crossfit má vyjímku a lidi chcou chodit k Pomanovi do ordinace. Souhlasím s tebou.
Seva98

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal: zrovna u totohle cviku by sis to mel zkusit, nez zacnes flamovat, ono to totiz ani s tim svihem neni zas tak lehke. A navic od prvniho svihnuteho, k prvnimu striktnimu, uz je docela kratka cesta.

https://www.zonetraininglog.com
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal:Zkoušel jsi někdy muscleups na kruhách?Jak čistý tak s kippingem?Podle mě to je celkem obtížný cvik i s tim švihem.Jak na úchop tak i na to přitáhnout se co nejvýše.Neudělá to kde kdo.Takže secretovi se vůbec nevidim že z toho má takovou radost.Já z toho měl taky radost když jsem byl poprvé nahoře.Není to tak lehký jak to vypadá.
cocman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva: Hele kousicek to neni. Ja uz na kruzich umim MU pres 2 roky, dam jich 8 v rade, ale striktni nedam ani jeden
Guru: Fakt me prekvapuje, ze si tohle porad myslite. Je to jako kazdej sport. Delas ho blbe a nekompenzujes? Fajn...budes mit problemy. Ale pokud tomu davas 100%, tak se jich obavat nemusis.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Jen nechápu, když tu všichni bojujete za striktní techniku u všech ostatních cviků (dřepy, tlaky apod.), že naopak obhajujete cheating takovýho kalibru schovaný za "crossfit" provedení. Když tu někdo postne čtvrtdřep, tak ho pošlete do prd***. Když se tu objeví švih+klik na kruzích a pojmenuje se to muscle-up, tak je vše v pořádku. Makes sense.

To co dela secret se jmenuje kipping a normalne se to pouziva. Udelej to ty aspon takhle a pak mluv :)
A jinak k tomu druhemu flame tady, taky si myslim ze 60kg military je dobry vykon a rozhodne ho neda jen tak kazdy bez treningu, to je hovadina
Loudy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
A jinak k tomu druhemu flame tady, taky si myslim ze 60kg military je dobry vykon a rozhodne ho neda jen tak kazdy bez treningu, to je hovadina

To mi udělalo radost, když to řekne někdo jako ty. Můj novej osobák bylo 60kg
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Lunreal napsal:

To co dela secret se jmenuje kipping a normalne se to pouziva. Udelej to ty aspon takhle a pak mluv :)

Věřím, že se kipping používá, ale zároveň nevěřím, že to pak má s původním cvikem až tolik společného a tak mně vadí to označování jako by se snad jednalo o pravý muscle-up... a v tom je vznik tohohle flamu, vy (jak tu už padlo) rozlišujete např. shyby na shyby a striktní shyby.
Pro mě je shyb=striktní shyb a kippované, švihané nebo podobné jsou pro mě sice taky poddruh shybů, ale určitě bych si tady nedal video jak se vyšvihávám nad hrazdu a říkám tomu shybování. Stejně jako bych tu nedal video s názvem military press, kde bych se houpal v kolenou. A věřím, že bych striktní MU na kruzích nedal (ani to nemám kde zkusit, na hrazdu bych se snad nějak vyškrábal), ale nechápu, jak to s tím souvisí.
Uzavřel bych to jako rozdíl v názvosloví...
venca.v

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
venca.v napsal:
no jasny, musime rict vzperacum ze to delaj spatne preci, musi ciste... jinak se to nepocita, a strongmani budou zvedat stokilovou jednorucku nad hlavu taky pekne tahem, by pak nemelo cenu. no jeste ze sem takovej zastance cheatingu, je nej..

Vsak oni to delaji ciste, vyrazovy tlak i vyraz jsou regulérní provedení daného cviku a dokonce i velmi těžké na provedení. Ale u mě obtížnost neimplikuje ojebání techniky a nahrazení svalových skupin jinou skupinou, která sice degraduje cvik na lehčí verzi, ale splňuje podmínku dostat hmotnost z A do B... ale nečekám, že bys to pochopil.

jo, ja nepochopim nic, ale ty nechapes ze na kruhach se to proste dela takhle, a ne pomalu jako se to da delat na hrazde, je to tak tezky ze to zvladne jen clovek kterej trenuje hlavne kruhy a je lehkej...
secret78

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Majesty napsal:
Lunreal napsal:

Věřím, že se kipping používá, ale zároveň nevěřím, že to pak má s původním cvikem až tolik společného a tak mně vadí to označování jako by se snad jednalo o pravý muscle-up... a v tom je vznik tohohle flamu, vy (jak tu už padlo) rozlišujete např. shyby na shyby a striktní shyby.
Pro mě je shyb=striktní shyb a kippované, švihané nebo podobné jsou pro mě sice taky poddruh shybů, ale určitě bych si tady nedal video jak se vyšvihávám nad hrazdu a říkám tomu shybování. Stejně jako bych tu nedal video s názvem military press, kde bych se houpal v kolenou. A věřím, že bych striktní MU na kruzích nedal (ani to nemám kde zkusit, na hrazdu bych se snad nějak vyškrábal), ale nechápu, jak to s tím souvisí.
Uzavřel bych to jako rozdíl v názvosloví...

Hnidopich :)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Majesty napsal:

To mi udělalo radost, když to řekne někdo jako ty. Můj novej osobák bylo 60kg

Týmto by sme to už mohli ukončiť, aj tak je to debata o ničom a zareagoval som len preto, že ja som zatlačil military pressom 65 a nejak výnimočne silný si fakt nepripadám. Ale ak to je v očiach niekoho kto dal stovku dobrý výkon, tak som len rád a ďakujem
PEACE
Sloty

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Secret good job já zkoušel na kruhách jenom normální dips a je to těžký jako svině natož muscle up
Xawel

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokus o strict muscle up

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 507, 508, 509 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: