_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
mam otazku na znalce:
pocita se muscle up na hrazde, kdyz se svihem dostanu nad tycku brichem a teprve na druhy pohyb propnu ruce, nebo to musi byt najednou?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Pro ty, co to už umí - jaké dělám chyby? Vím o tom, že se mi nedaří přitáhnout až tak vysoko ke hrudníku, prostě mi to nejde :-/. Díky
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Mi nerikej, ze jeste nedas MU bez dopomoci? Ta sila tam je, jde to videt. Falsegrip tam mas, ale jde ho mit jeste vice "false". Tim myslim, posunuti dlani blize k vnitrku, protoze mi pripada, ze ty je mas strasne moc u stredu. Casem se pak muzes posouvat zpatky ke stredu, ono od toho prvniho uspesneho MU pak uz to je docela rychla cesta.
A klidne se je nauc i s rozhoupanim, jak to tam jednou padne, ten progress je fakt pak strasne rychly.
Mi nerikej, ze jeste nedas MU bez dopomoci? Ta sila tam je, jde to videt. Falsegrip tam mas, ale jde ho mit jeste vice "false".
A klidne se je nauc i s rozhoupanim, jak to tam jednou padne, ten progress je fakt pak strasne rychly.
Nedám, s malou pomocí naopak celkem lehce.
Včera jsem řekl trenérovi a chvíli jsem to nacvičoval a vím, kde je problém.
1. ne-100% false grip
2. při přítahu potřebuju jít více "chest to rings", vytáhnout se výš abych mohl bez problému udělat ten nejkritičtější pohyb a vyrazit do dipu
Takže už vím, jak to trénovat, myslím že jsem na dobré cestě. Jakmile dám 1, budu vědět jak na to a půjde to "samo", doufám.
"It's official. My tickets are purchased. I'm going to Kenya in Jan. to build two schools with the money we raised at NorCal CrossFit. Should be an amazing experience....my Dad is coming with me also."
Já toho Khalipu mám prostě rád, je to dobrej chlap.
Vůbec nic ve zlém, ale musím se s Váma podělit - já u toho brečel smíchy. Berte to s nadhledem, zasmějte se tomu a pak si běžte zacvičit, abyste zchladili žáhu ;)
Vůbec nic ve zlém, ale musím se s Váma podělit - já u toho brečel smíchy. Berte to s nadhledem, zasmějte se tomu a pak si běžte zacvičit, abyste zchladili žáhu ;)
...But have you ever tried telling a Crossfit person that Crossfit is not that panacea of all physical training activities? I wouldn't recommend it, unless you are the type of person who enjoys getting into heated religious discussion with Jehovah's Witnesses...
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Já si jen právě vzpomněl na jednu diskuzi o shybech. Pro normálního člověka je shyb prostě shyb. Pro crossfiťáka (tím nechci říct, že crossfiťák není normální, aby se někdo neurazil ) je shyb kopanej shyb a normální shyb je striktní shyb a já se svojí omezenou inteligencí prostě nedokážu pochopit, proč to není shyb a kopanej shyb, když by to tak bylo srozumitelnější pro větší část lidí a nejen pro C-komunitu.
To je psaný bez urážek, takže to tak prosím někdo neberte. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru