Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krosař napsal:
Ahojte..začínám s CF po delší pauze...všiml sem si že by na úvodní stránce mohl bejt ještě tento odkaz na CF v Ústí nad Orlicí.

EDIT: protože nemám 10 příspěvků koukám že nepošlu webovou adresu tak polopaticky...wéwéwé.crossfitters.cz

Pridano

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam otazku na znalce:
pocita se muscle up na hrazde, kdyz se svihem dostanu nad tycku brichem a teprve na druhy pohyb propnu ruce, nebo to musi byt najednou?
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty, co to už umí - jaké dělám chyby? Vím o tom, že se mi nedaří přitáhnout až tak vysoko ke hrudníku, prostě mi to nejde :-/. Díky

Seva98

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mi nerikej, ze jeste nedas MU bez dopomoci? Ta sila tam je, jde to videt. Falsegrip tam mas, ale jde ho mit jeste vice "false". Tim myslim, posunuti dlani blize k vnitrku, protoze mi pripada, ze ty je mas strasne moc u stredu. Casem se pak muzes posouvat zpatky ke stredu, ono od toho prvniho uspesneho MU pak uz to je docela rychla cesta.

A klidne se je nauc i s rozhoupanim, jak to tam jednou padne, ten progress je fakt pak strasne rychly.

https://www.zonetraininglog.com
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Mi nerikej, ze jeste nedas MU bez dopomoci? Ta sila tam je, jde to videt. Falsegrip tam mas, ale jde ho mit jeste vice "false".
A klidne se je nauc i s rozhoupanim, jak to tam jednou padne, ten progress je fakt pak strasne rychly.

Nedám, s malou pomocí naopak celkem lehce.

Včera jsem řekl trenérovi a chvíli jsem to nacvičoval a vím, kde je problém.
1. ne-100% false grip
2. při přítahu potřebuju jít více "chest to rings", vytáhnout se výš abych mohl bez problému udělat ten nejkritičtější pohyb a vyrazit do dipu

Takže už vím, jak to trénovat, myslím že jsem na dobré cestě. Jakmile dám 1, budu vědět jak na to a půjde to "samo", doufám.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"It's official. My tickets are purchased. I'm going to Kenya in Jan. to build two schools with the money we raised at NorCal CrossFit. Should be an amazing experience....my Dad is coming with me also."

Já toho Khalipu mám prostě rád, je to dobrej chlap.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec nic ve zlém, ale musím se s Váma podělit - já u toho brečel smíchy. Berte to s nadhledem, zasmějte se tomu a pak si běžte zacvičit, abyste zchladili žáhu ;)

http://gawker.com/5928989/the-problems-with-crossfit
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Vůbec nic ve zlém, ale musím se s Váma podělit - já u toho brečel smíchy. Berte to s nadhledem, zasmějte se tomu a pak si běžte zacvičit, abyste zchladili žáhu ;)

http://gawker.com/5928989/the-problems-with-crossfit

Nic ve zlém? Vždyť ten chlap má pravdu!
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hamilton Nolan napsal:
...But have you ever tried telling a Crossfit person that Crossfit is not that panacea of all physical training activities? I wouldn't recommend it, unless you are the type of person who enjoys getting into heated religious discussion with Jehovah's Witnesses...

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco na tom je

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
secret78

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V každej skupine sú ľudia ktorí majú takéto tendencie :)
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však určitě.

Já si jen právě vzpomněl na jednu diskuzi o shybech. Pro normálního člověka je shyb prostě shyb. Pro crossfiťáka (tím nechci říct, že crossfiťák není normální, aby se někdo neurazil ) je shyb kopanej shyb a normální shyb je striktní shyb a já se svojí omezenou inteligencí prostě nedokážu pochopit, proč to není shyb a kopanej shyb, když by to tak bylo srozumitelnější pro větší část lidí a nejen pro C-komunitu.

To je psaný bez urážek, takže to tak prosím někdo neberte. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
secret78

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No teraz som to aj prečítal a dosť zaujato píše.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre píše, môžem len súhlasiť

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: