|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... zvěř ...
potkan mi překousal šňůru od sluchátek, kočka sežrala šunku za oknem, a šlápla jsem do hovna ( myšleno před domem ... :) ) |
Eh? To bude asi někde chyba když se potkan dostal ke sluchátkům.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
... jj, ... furt jim říkám, že na mém pracovním stole nemají co dělat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... jj, ... furt jim říkám, že na mém pracovním stole nemají co dělat :) |
Oni to jsou zvířata velice učenlivá co se vizuální a čichová stránky týče.
Dej si jednu krysu na špejli s kečupem. Myslím že pak pochopí co je čeká při překousání dalšího kabele
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... zvěř ...
potkan mi překousal šňůru od sluchátek, kočka sežrala šunku za oknem, a šlápla jsem do hovna ( myšleno před domem ... :) ) |
To už je konspirace holka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
To je v prdeli. Tady je vidět jak krásně to nefunguje, 37k na dávkách a žijou si jak králové. Moc bych nevsázel na to, že to nebyli cigoši.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 11:38 pm Předmět: |
|
|
Nebyla zminka o 10+- deckach nebo kolik. Pokud to bylo na toho chlapa, co mu ku*va je, aby dostaval 37k mesicne? Tento dementni stat kdyby si posvitil na vseljake podvodne invalidy a podobnou chamrat, tak by bylo usetreno milionu.
Ale vezeni je maly strasak.... chce to zacit lamat kosti nebo i veset ?! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 12:18 am Předmět: |
|
|
No jsou to resitelne veci, vsechny ty lidi pozabijet a byl vy klid. Stejne je policie a zakony k hovnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 12:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Nebyla zminka o 10+- deckach nebo kolik. Pokud to bylo na toho chlapa, co mu ku*va je, aby dostaval 37k mesicne? Tento dementni stat kdyby si posvitil na vseljake podvodne invalidy a podobnou chamrat, tak by bylo usetreno milionu.
Ale vezeni je maly strasak.... chce to zacit lamat kosti nebo i veset ?! :) |
Bohužel, zase iděs uvedlo "fakta" aby všichni záviděli. Jenže tyhle novinářský kurvy uvedou jen údaje které člověka zvednou ze židle a zatají zbytek který by to uvedl na pravou míru.
Tipl bych si že těch děcek bylo skutečně dost, případně tam byli ještě další skutečnosti které nám ten odpad vydávající se za novináře zatajil.
Jsem pravičák a jsem pro zkrouhnutí dávek na minimum. Ale zároveň nejsem ovce abych věřil všemu co se napíše, případně abych neuvažoval co nebylo schválně napsáno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 6:15 am Předmět: |
|
|
Podelana zima, nesnasim ju. Naproto nevhodne, nepohodlne a neekonomicke obdoby. hnus jeden, a to je teprve -5C.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
Serou mě nezodpovědní lidé. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|