|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CharlesWood
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 9:08 pm Předmět: utžu |
|
|
hlavně že maj na etiketě 1 za test CHUŤI  no nicméně dám na Vás a tudíš jsem v koncích nevim jakej protein si koupit kterej bude mít 75%-90% bílkovin..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Mel jsem kdysi cokoladu, celkem mne chutnala, ovsem do doby nez jsem si koupil svuj prvni Combat a mel jsem hned jasno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
Můžu mít dotaz? Který protein je lepší/nejlepší po tréninku. Teď mam 100 % Whey Protein Professional od Scitecu a rozhoduji se mezi Hydro Instant od Extrifitu a potom Peptide Fusion nebo Instant Whey Deluxe Native od Reflexu. Pokud byste popřípadě měli jiný tip, tak se nebudu bránit.
děkuji všem za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Můžu mít dotaz? Který protein je lepší/nejlepší po tréninku. Teď mam 100 % Whey Protein Professional od Scitecu a rozhoduji se mezi Hydro Instant od Extrifitu a potom Peptide Fusion nebo Instant Whey Deluxe Native od Reflexu. Pokud byste popřípadě měli jiný tip, tak se nebudu bránit.
děkuji všem za odpovědi |
Za mě určitě hydro,jen né od extrifitu ale smartlabs
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
Jakou příchuť, by ste doporučily u Longa 80 ? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
čoko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Jakou příchuť, by ste doporučily u Longa 80 ? |
Boruvka
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Můžu mít dotaz? Který protein je lepší/nejlepší po tréninku. Teď mam 100 % Whey Protein Professional od Scitecu a rozhoduji se mezi Hydro Instant od Extrifitu a potom Peptide Fusion nebo Instant Whey Deluxe Native od Reflexu. Pokud byste popřípadě měli jiný tip, tak se nebudu bránit.
děkuji všem za odpovědi |
na hydru od Ex.. zapomen ,
co takhle toto po treninku, .. https://obchod.ronnie.cz/s-3776-one-stop-xtreme.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
Ty mas neco proti Extrifitu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
bohužel ano , přiznám se kdysi jsem nevěděl tolik co dneska , a vim jedno
už nikdy ( bude cenzura ) ale bohžel je to pravda , dále to tady nebudu rozvádět .
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
Já byl s hydrem od extrifitu docela spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: |
už nikdy ( bude cenzura ) ale bohžel je to pravda , dále to tady nebudu rozvádět . |
Aha ja jen, ze kdyz ma nekdo na FB velkou uvodni fotku, kde je v tricku Extrifit, tak mne to prislo divne :)
A cervene uz asi taky nevidis jako asi cca 2 roky zpatky ze? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mates-daoc napsal: |
už nikdy ( bude cenzura ) ale bohžel je to pravda , dále to tady nebudu rozvádět . |
Aha ja jen, ze kdyz ma nekdo na FB velkou uvodni fotku, kde je v tricku Extrifit, tak mne to prislo divne :)
A cervene uz asi taky nevidis jako asi cca 2 roky zpatky ze? |
červeně jsem dal pauzu , tedžka vidim černo/stříbrně a zatím spokojenost ,
jinak červena , spokojenost , žluto/černa taky , a tedka se jede dale ,
žadny učeny z nebe nespadl víš a o sobě to tvrdím taky, reklama je silne medium ale někdy to stojí za .....
a málem bych zapomněl na FB jsem omládl tak tričko je dole
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, zajímal by mě váš názor na výrobky od firmy Fitness authority (Fa) konkrétně GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE a PLATINUM MICELLAR CASEIN ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
co ti přijde na té ceně divný? 1kg izolátu za 500kč od značky, která neplatí nikde šílený prachy za reklamu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|