|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:09 pm Předmět: 6x tydne ? |
|
|
Ahoj, mam takove dilema a to je, zda-li mam dal pokracovat v treninku se splitem 6+1, jelikoz rodice porad rikaji ,ze je to moc a neschvaluji me to,ale ja chci kazdou partii procvicit 2x tydne. Je me 16, 189cm, 80kg, cvicim 1,5 roku.
TRENINK:
Pon: biceps, triceps, bricho
Út: prsa, ramena, trapezy
Stř: nohy, záda
Dál se opakuje do soboty.
Obvykle nedelam mene jak 6-8 opakovani, chci spise vyrysovat postavu. Nepocituji zadnou extremni unavu, odpocivam pak zbytek dne. Tudíz me to nedela zadne problemy,ale spise chci nejake rady od zkusenejsich abych mohl rodicum vysvetlit, ze to neni az tak zle, protoze me furt rikaji, ze se pretezuji atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:15 pm Předmět: Re: 6x tydne ? |
|
|
To je ale trénink úplně na pikaču... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Nevím, podle mě tj zbytečný. Najeď na 2+1 a dej si víc do těla, nebo aspoň 3+1, pokud by ti nevadilo, že to budeš mít každej týden relativně jiný. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
1. spatne rozdeleni partii. 1. den si das 2 nejmensi (je mne jasne, ze jsou v tvem treninku na prvnim miste, takze je nejspise i umerne tomu drtis) a 3. den mas naopak 2 nejvetsi, ktere, hadam, odcvicis jen tak aby se nereklo (ale nebo alespon ty nohy ojebes, jak uz to obvykle u biceps honicu byva)
2. ze nejdes pod 6-8 opakovani neznamena, ze budes mit vyrysovanou postavu
3. ano, 6x tydne je zbytecne moc navic v 16 letech, kdy ses jeste ve vyvinu. Cvic 4x tydne s cinkama, to si myslim bude dostatecne, k tomu si dej jeste nejake jine pohybove aktivity, hodne jez a uvidis, ze se postupem casu budes zlepsovat. Chce to jen cas, zatim jsi moc mlady na velke svaly. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
svaly nerostou v posilovne pri treningu, ale pri regeneraci
cim vic cvicis, neznamena, ze vice porostes
jsi mladej, takze bych se zameril spis na cviky s vlastni vahou
a nebo se prihlas treba do vzpirani, tak ukazou techniku nejdulezitejsich cviku a zaropven daji poradny trening
nemuzes trenovat bez zakaldniho vysetreni atd
ale to co jsi psal je blbost
viz treba tricaky pred prsama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Nevím, podle mě tj zbytečný. Najeď na 2+1 a dej si víc do těla, nebo aspoň 3+1, pokud by ti nevadilo, že to budeš mít každej týden relativně jiný. |
Tak muzu tenhle trenink pretahnout do splitu 3+1 ,to by mi zase nevadilo. A nevim, jak vice svuj trenink pritvrdit, myslim ze svuj trenink mam dostatecne tvrdy, kdyz ho jel se mnou kamos, tak byl totalne zniceny no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
| gajdarin napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Nevím, podle mě tj zbytečný. Najeď na 2+1 a dej si víc do těla, nebo aspoň 3+1, pokud by ti nevadilo, že to budeš mít každej týden relativně jiný. |
Tak muzu tenhle trenink pretahnout do splitu 3+1 ,to by mi zase nevadilo. A nevim, jak vice svuj trenink pritvrdit, myslim ze svuj trenink mam dostatecne tvrdy, kdyz ho jel se mnou kamos, tak byl totalne zniceny no. |
Když sebou vemu mou mamku, tak bude taky totálně zničená
Je taky důležitý tréningy měnit a nejet 1 rok stejnej tréning na kterej si zvyklej. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 1. spatne rozdeleni partii. 1. den si das 2 nejmensi (je mne jasne, ze jsou v tvem treninku na prvnim miste, takze je nejspise i umerne tomu drtis) a 3. den mas naopak 2 nejvetsi, ktere, hadam, odcvicis jen tak aby se nereklo (ale nebo alespon ty nohy ojebes, jak uz to obvykle u biceps honicu byva)
2. ze nejdes pod 6-8 opakovani neznamena, ze budes mit vyrysovanou postavu
3. ano, 6x tydne je zbytecne moc navic v 16 letech, kdy ses jeste ve vyvinu. Cvic 4x tydne s cinkama, to si myslim bude dostatecne, k tomu si dej jeste nejake jine pohybove aktivity, hodne jez a uvidis, ze se postupem casu budes zlepsovat. Chce to jen cas, zatim jsi moc mlady na velke svaly. |
Biceps a triceps chodim spolu, protoze si davam superserie na kladkach. Ja uz jsem vyzkousel vice splitu. 2+1+2+2, 2+1. Ale kvuli tomu,ze sem tomu chtel poradne dat ,tak sem chtel chodit kazdou cast 2x tydne. Urcite vezmu vase rady v potaz a neco z toho vyvodim a dam dohromady nejaky trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Je taky důležitý tréningy měnit a nejet 1 rok stejnej tréning na kterej si zvyklej.[/quote]
Trenink i cviky menim kazdy mesic, pokud su s nim nadmiru spokojen,tak ho pak vymenim po dvou mesicich.
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
A jake partie bych mel spolu davat? Biceps + zada,trapezy? Triceps + prsa,ramena? Nohy + bricho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Trenik co sem psal jedu necely mesic. Pred tim sem mel:
1. Prsa,triceps
2. Ramena,biceps,trapezy
3. Zada,bricho
4. Nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
proto pisu, udelej zmenu a cvic aspon mesic cele telo 3x tydne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Ja sem taky zacal s 6+1 z toho duvodu, protoze na kazdou cast delam nejmin 3 cviky, vzdy s jednim zakladnim cvikem, pri kterem delam 6 serii a u zbytku po 3 serii. Tudiz ,kdybych mel delat 3 partie za trenink, tak by muj trenink mel pres 2 hodiny. A to delam pauzy vzdy 30-60s pro vetsi intenzitu. Tedy fullbody trenink je pro me spanelska vesnice. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| gajdarin napsal: | | Ja sem taky zacal s 6+1 z toho duvodu, protoze na kazdou cast delam nejmin 3 cviky, vzdy s jednim zakladnim cvikem, pri kterem delam 6 serii a u zbytku po 3 serii. Tudiz ,kdybych mel delat 3 partie za trenink, tak by muj trenink mel pres 2 hodiny. A to delam pauzy vzdy 30-60s pro vetsi intenzitu. Tedy fullbody trenink je pro me spanelska vesnice. :D |
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html
nemusis davat tri cviky na partii _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|