Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
saleb

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ahoj salebe,

MU chci dělat čistě jen pro CF. Zatím se učím nekipovaný, později, až budu vědět jak na to, přidám kip (takhle jsem postupoval i u shybů, toes to bar a převedu to i na handstand pushup, někdy v budoucnu....).

Video zkouknu, dík.

Sice je ctnostne, ze se chces naucit pravoplatne provedeni cviku silove, ale bohuzel na rozdil od pritahu striktni muscleupy se v crossfitu nevyzaduji (pokud se nemylim). Podivej se jak je dela Rich Froning, sileny swing a delaji je tak vsichni. Udelat kippin muscleup je o nekolik levelu jednodussi a neni mezi nimi temer zadny prenos. Zvladl jsem udelat 15 kippin muscleupu v serii ale stejne mi normalni muscleup unikal. Abys u delal kippin muscleup staci se proste rozhoubat a pouzit setrvacnost, neni na tom nic tezkeho, false grip taky nemusis mit, ruce se pretoci za pochodu automaticky. I s malym swingem je muscleup jednoduchy, natoz s tim poradnym crossfitackym. Vyzkousej to a ver mi, ze tam za chvili bude litat jako nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle - mám za cíl udělat striktní muscle up, bez švihu. Dokud to nezvládnu, další cíl si nedám.

Samozřejmě pak při cvičení chci využívat kipovaný, jelikož je to rychlejší, zároveň chci ale zvládnout x MU striktních, abych z nich vytěžil i nějaká pozitiva (která se u kipovaných ztrácejí), tím teď myslím hlavně posílení různých svalů (a zároveň třeba i těch, které trochu zaostávají) horní pol. těla.
saleb

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Takhle - mám za cíl udělat striktní muscle up, bez švihu. Dokud to nezvládnu, další cíl si nedám.

Samozřejmě pak při cvičení chci využívat kipovaný, jelikož je to rychlejší, zároveň chci ale zvládnout x MU striktních, abych z nich vytěžil i nějaká pozitiva (která se u kipovaných ztrácejí), tím teď myslím hlavně posílení různých svalů (a zároveň třeba i těch, které trochu zaostávají) horní pol. těla.

Pokud chces delat lehci varianty nedelej to s dopomoci s tou rukou takhle zezadu, to nema k tomu jednoduchemu striktnimu muscle upu prenos vubec.

V gymnastice se uci tenhle progres k muscleupu:
negativni muscleupy (vyskocis do supportu prvni) -> muscleup s odrazem od zeme (snizujes odrazy postupne) -> kippin muscleup -> muscleup ze sedu na zemi -> s rukama k telu a nohama dopredu -> s rukama na siroko s minimalnim pikem (nohy dopredu) bez false gripu

jinak tady nejkrasnejsi existujici muscleup zaznamenany:
Seva98

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi ja bych ti taky doporucil naucit se kippovany a klidne i s poradnym false gripem. Ja jsem dal takhle jeden a prvni striktni jsem dal o dva treningy pozdeji. I kdyz cocman tu psal, ze mu to trvalo pekne dlouho se dostat z kippovaneho na striktni, tak me to fakt trvalo 3 dny, slo hlavne o to se tam jednou dostat jakkoliv a pak uz to slo strasne rychle vylepsovat, strasne rychle se mi ten pohyb zafixoval.

https://www.zonetraininglog.com
krosař

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda v tom videu od saleba ten má fazonu při těch MU...docela sem se zasmál u komentáře k jeho landingu ..."the real inventor of planking" ..

Ještě informativně dnes na wéwéwé.crossfitnews.cz. Level 1 certifikace bude snad možno dělat v polsku....ne že bych uměl polsky ale už je to zase o kus blíž naší domovině..

krosfitu zdar..
Moocha

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní video. Stejně si myslím, že za to může ta flaška
krose

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z jakych stranek berete treninky? myslim at je v tom treninku obsahly warm-up, skill, lift, wod atd. díky
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šílený výkony...
Moocha

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, crossfit by měl být o zlepšování se ve slabinách, to z tebe udělá atleta dobrého ve všem. Na toto není žádný obecný trénink, měl by sis ho tedy vymýšlet sám.

Jestli chceš ale jet podle nějaké stránky, tak tady máš tipy

http://www.sealfit.com/workouts/
http://crossfit.com/
http://www.crossfitsurge.com/?cat=1
krose

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, myslíš to tak, že jsem když slabej na HSPU a na burpee. Tak si budu vytvářet WODy ve kterých budou HSPU a burpee?
Moocha

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano
krose

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK díky...takže když se podíváš do mého logu, tak jsem to dělal moc špatně?
Seva98

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se k tobe dival a zkusil bych pridat vice variace. Vice nejakych technickych cviceni a vice delsich workoutu s nizsi intenzitou a taky mi tam chybi par workoutu s hodne vysokou intenzitou co trvaji 2-4 minuty. Jinak to je dobre, jen tomu proste pridat vice variace, protoze se mi to zda strasne podobne vsechno. A popracovat na slabinach :-)

https://www.zonetraininglog.com
krose

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc, jsem rád za rady. Zlepším to. Víc techniky. A ty WODy teda střídat, jednou 2-4 minuty, další den třeba 15 minut a další den okolo 30 minut? Nebo to mám kombinovat i v jeden den? Díkec
Moocha

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase záleží na tom, který druh ti nejde nejvíc, na ten se soustřeď. Ale zase to občas střídej. Jo a na síle bys mohl zapracovat :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: