nohy nemozes "pridat, na tom nezalezi kedy", na nohach musi byt postaveny tvoj objemovy trening, stojis ty azda na kozach, alebo na bicakoch? - nie, na nohach - a tak k nim aj musis pristupovat. Zaroven nema cenu vymyslat vlastny objemovy trening - na nete najdes vela dobrych treningov v hesle bear, korte, GVT a pod. Vo faze cvicena, v akej sa teraz nachadzas, nie si schopny si vymysliet sam kvalitny trening - ale to nevadi, to nie je nic proti tebe, to je jednoducho fakt, ktory plati pre vsetkych co zacinaju s cvicenim, preto je super ze si sem napisal a chalani ti radia dobre, takze ked sa inspirujes nasimi radami, neolutujes
_________________ SQUAT, because somewhere out there a girl is warming up with your max!
Můžou taky poradit normálně. Třeba napsat že tohle bych měl dělat s tímhle a tohle v tenhle den... A ne jen že je to k ničemu a dělat si z toho srandu. Koukal jsem na ty tréninky, možná je zkusím, teď zkusím tohle co sem si napsal (je to můj bývalý 3-4 týdenní trénink, akorát sem si rozdělil partie abych dokázal zvednout víc, protože třeba po benchpressu a tlacích sem už nemohl pořádně na tricák...)
Jinak nohy sem napsal, že nevím, kdy je budu cvičit, protože některé dny chodím 3km domů pěšky a to bych fakt po pořádným tréninku nohou nezvládl, takže sem to napsal volně.
divej se 6x tydne je proste moc na objem, cvicim nejake 3 roky, muzes se mi podivat na profil nejsem zadnej 50ti kilovej klucik co tu radi, vickrat tydne v posilovne nerovna se vetsi svaly, dej si nejaky rozumny split 3x , max 4 tydne, ja ted jedu napriklad obden, coz je v objemu ideal si myslim, prsa biceps, zada tricep, nohy ramena, pokud nebudes naplno cvicit nohy , ktere delaji cca 50% svalu v tele, tak ani zbytek neporoste, protoze sval neroste jen z toho ze ho procvicis ale i z hormonalni odezvy, takze kdyz neprocvicis polovinu svalu v tele, tak hormonalni odezva je polovicni
Protože mi tu nikdo neporadil nic co by se mi líbilo..?
nepletes si to?
chces opravdu poradit, nebo odsouhlasit tu chujovinu co jsi napsal?
to co ti pise kubaz ma smysl
vic casu v posilce, nerovna se vetsi vahy
potrebujes cvicit+jist+ regenerovat
tezky trening neni 50 serii na ruce za 45 minut
tezky trening je mrtvy tah nebo drepy s jedenapulnasobkem tvoji vahy
dej si na drepy jenom svoji vlastni vahu a odjet "mizernych" 10x10 a pak si zbytek hodiny si cvic ruce jak chces
PS: v patek budu s kamosem v hale na zavodech v benchi, tak se stav pokecat
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Jinak to od kubaze má asi smysl, ale vemte si, že já nedělám kozy 4x týdně, ale 2x... To přece nemůže bejt tak špatný na regeneraci. Navíc z osobních důvodů vždy jeden týden za 2-3 měsíce vynechám. Jinak dřepy dělám, dám 80kg + benchová tyč (žádný multipress či stroj na dřepy), což je na můj věk řekl bych dost slušný. Mrtváč, pravda, sem dělal asi 3x, protože nemám pásek a bez pásku se mi nechce dělat.
Tenhle týden jsem začal to, co jsem napsal. Celkem mi to vyhovuje, můžu si všude dát takové váhy, které bych ke konci jiného tréninku nezvládl.
Ale asi zkusím to podle kubaze od příštího týdne.
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho. Třeba dneska sem si dal k zádům legpress a lýtka. Nemyslete si, že na ně kašlu.
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho. Třeba dneska sem si dal k zádům legpress a lýtka. Nemyslete si, že na ně kašlu.
nezlob se na me, ale jsou to bohapuste vymluvy
muzu odjet tezke drepy a druhy den zabehnout pet kilaku za nejakych 25 minut, a nebo si dat 20km s dvacetikilovym batohem a hned potom si dat trening s mrtvym tahem a den predtim celni drepy
proste se vymlouvas jako mala holka
jeste mi rekni co je proto tebe dlouha cesta????
Nevím proč výmluvy. Já si ty nohy odjedu, jen prostě nemám určenej den, nechci si to určovat když bych to stejně musel furt přehazovat na jiný dny. Někde jsem tu psal 3km. To jsem spíš odhadl, trvá mi 25-30 minut. Teda teď na ledě ještě dýl.
Co je špatného na tom, že si ty nohy dám jednou v úterý a sobotu a jednou v pondělí a čtvrtek?
Nevím proč výmluvy. Já si ty nohy odjedu, jen prostě nemám určenej den, nechci si to určovat když bych to stejně musel furt přehazovat na jiný dny. Někde jsem tu psal 3km. To jsem spíš odhadl, trvá mi 25-30 minut. Teda teď na ledě ještě dýl.
Co je špatného na tom, že si ty nohy dám jednou v úterý a sobotu a jednou v pondělí a čtvrtek?
protoze se vsadim, ze je odflaknes pokazde, at je pondeli nebo duben
asi tak
kdyz je mas pevne a mas i trening nastaveny, tak v nem udelej misto pro nohy
HOWG
výmluvy,vezmi si příklad a to má větší problém než ty i když tvůj problém není problém ale chuť chtít to dělat na plno.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru