|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
lipidek

|
Zaslal: st září 05, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
Erny: dobry...ac osobne nejsem fanda do tetovani, tak tohle je dobry.. originalni... ten napad na motiv je tvuj, nebo jsi to nekde videl..? Chtel bych to docela videt i v barve. Nehodis sem jeste barevnou, az ti odezni ta ruda ? _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| lipidek napsal: | Erny: dobry...ac osobne nejsem fanda do tetovani, tak tohle je dobry.. originalni... ten napad na motiv je tvuj, nebo jsi to nekde videl..? Chtel bych to docela videt i v barve. Nehodis sem jeste barevnou, az ti odezni ta ruda ? |
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: čt září 06, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
jir.ka : diky. barevny je to jeste lepsi.. :-) _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 06, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
Vypadá to pěkně Erný, na kolik taková sranda vyjde? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: čt září 06, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Panove...nevypada to pekne, uprimne, je to HRUZA. Tohle muze za dobrou kerku povazovat jen ten, co fakt peknou kerku nikdy nevidel. Rikam to s vedomim toho, ze vim kdo tu kerku delal. Sam mam od neho 2 kerky a nastesti me soudnost prinutila je laserem upravit a nechat prekerovat. Slapl jsi vedle Ernandes, to ze je to za 1/3 cenu nez od slusnyho tatera je pekny, ale provedeni strasny.
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: pá září 07, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | Panove...nevypada to pekne, uprimne, je to HRUZA. Tohle muze za dobrou kerku povazovat jen ten, co fakt peknou kerku nikdy nevidel. Rikam to s vedomim toho, ze vim kdo tu kerku delal. Sam mam od neho 2 kerky a nastesti me soudnost prinutila je laserem upravit a nechat prekerovat. Slapl jsi vedle Ernandes, to ze je to za 1/3 cenu nez od slusnyho tatera je pekny, ale provedeni strasny. |
To mě velice mrzí, že jsi nebyl spokojený. Já měl na tatéra jasné požadavky: Když mu donesu motiv aby byl schopen jej udělat v pro mě požadované kvalitě. Abych si s ním měl jako člověk co říct a nebylo každé posezení tichá domácnost. Aby poskytoval určitou časovou variabilitu a možnost domluvy termínu. Aby případně rozmluvil hloupé nápady a v poslední řadě aby byl cenově dostupný.
Se vším co jsem jmenoval sem na 110% spokojený. Navíc sem kromě tatéra poznal super člověka co už si ledacos zažil. Neměnil bych
edit: No a k těm dvou kerkám co sis odstranil a přetetoval: když si necháš natetovat jednorožce a motýla v barvách a pak se ti přestanou líbit není to chyba tatéra
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
neslo o motiv, ale provedeni...proste si myslim, ze kdyby sis priplatil, ta kerka bude vypadat jinak ( mnohem lip ) Nerikam ze kazdej ma na to jezdit do Polska k V.Portugalovi, nebo do Ruska za Samohinem, aby měl nejkvalitnější prácu na světě... Myslim, ze kdybys videl jak to muze vypadat od lepsich tateru z tvyho mesta, zmenil bys nazor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | neslo o motiv, ale provedeni...proste si myslim, ze kdyby sis priplatil, ta kerka bude vypadat jinak ( mnohem lip ) Nerikam ze kazdej ma na to jezdit do Polska k V.Portugalovi, nebo do Ruska za Samohinem, aby měl nejkvalitnější prácu na světě... Myslim, ze kdybys videl jak to muze vypadat od lepsich tateru z tvyho mesta, zmenil bys nazor. |
Vím jak vypadají práce od Robina popřípadě Daksiho nebo Davida a znovu opakuju jsem opravdu spokojen a to myslím upřímně .
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne září 09, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
mam kerky od vsech cos napsal, od tvyho tatera a robina sou ty stary....pak sem zjistil ze to jde aji lip a ted chodim k Davidovi. Nebe a dudy. A pristup je bezkonkurencni. Ale kdyz ti to vyhovuje, vymlouvat ti to nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne září 09, 2012 11:12 pm Předmět: |
|
|
tak já nemam žádnou a taky žiju _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
ghettis

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:58 am Předmět: |
|
|
Taky nemám žádnou a žiju :). Co se mi ale hodně líbí,tak to jsou ty májský vzory.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:53 pm Předmět: Další tattoo |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|