Dnes 3x3x170kg MT (bez trhaček, opasku, jen magnesko), osobák před 2 měsíci 180kg,..z toho usuzuji, že už maxko bude o pár kg výš, docela radost .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
spekoune, nemáš vůbec problém s chodidly při těchto dlouhých těžkých sériích? Já když se o něco takového pokouším bez bot, ke konci série, když to tahám vším možným mě chytně jakási křeč do chodidel. Spíš si teda myslím, že se mi nějak posune nebo zbortí klenba.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
spekoune, nemáš vůbec problém s chodidly při těchto dlouhých těžkých sériích? Já když se o něco takového pokouším bez bot, ke konci série, když to tahám vším možným mě chytně jakási křeč do chodidel. Spíš si teda myslím, že se mi nějak posune nebo zbortí klenba.
Boty většinou sundavám na poslední jednu nebo dvě série ( a nasazuju pásek). Je to pro mě takovej ulehčující efekt u maximální série. Tahám dost přes paty, takže žádný problémy nepociťuju.
Maxko se od minulýho roku, kdy jsem dal poprvé 250kg nezměnilo. Nějak mi ta maximálka u mrtvoly nejde, jakmile zvednu váhy směrem k větší intenzitě, tak se strašně rychle utavim.
Tyhle high reps série na to nemají vůbec žádný vliv.
A ty 3kg sis tam taky mohl uz nejak pridat, at to trochu vypada :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
military press 3x91 kg pri vahe 91 kg - sice som to uz dal, ale vazil som o 4 kila viac, takze relativnu silu som zvacsil
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru