|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dogeatdog
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 12:57 pm Předmět: Bear: jak dlouho cvičit? |
|
|
Dotaz na zkušené medvěďáře:
mám odjeté dva měsíční cykly beara s týdenní pauzou mezi nimi. Ačkoli je to velmi náročný trénink (nebo právě proto), jsem z něj nadšen jak růstem hmoty, tak nárůstem síly. Bear mě chytl tak silně, že bych nejraději dal týdenní pauzu po druhém cyklu a jel další cyklus.
Doporučujete dát si oddech (třeba splitem), nebo je možné jet další cyklus beara? Necítím se extra unavený (v průběhu beara jen silně narostly požadavky na spánek), ale nerad bych to přepálil. Nikde jsem to nevyčetl, pokud to zde někde bylo probíráno, jen mě nasměrujte. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 1:03 pm Předmět: Re: Bear: jak dlouho cvičit? |
|
|
| dogeatdog napsal: | Dotaz na zkušené medvěďáře:
mám odjeté dva měsíční cykly beara s týdenní pauzou mezi nimi. Ačkoli je to velmi náročný trénink (nebo právě proto), jsem z něj nadšen jak růstem hmoty, tak nárůstem síly. Bear mě chytl tak silně, že bych nejraději dal týdenní pauzu po druhém cyklu a jel další cyklus.
Doporučujete dát si oddech (třeba splitem), nebo je možné jet další cyklus beara? Necítím se extra unavený (v průběhu beara jen silně narostly požadavky na spánek), ale nerad bych to přepálil. Nikde jsem to nevyčetl, pokud to zde někde bylo probíráno, jen mě nasměrujte. |
ja to jel tri mesice a prezil jsem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ja jsme kdysi davno regulerne odjel 5 tydnu beara, mel jsem vyborne nastavene vahy, vse sedlo az do konce, opravdu jsem tim treninkem a vysledky, ktere mne tenkrat prinesl, byl hodne nadsenej, takze jsem si ho chtel samozrejme hned prubnout znovu, ale uz to zdaleka nebylo ono, nebavilo to tolik a ani zlepsovani nebylo zdaleka takova ba dokonce zadne a asi po 14 dnech jsem ho ukoncil, takze bych kazdopadne pauzu doporucil delsi, treba prave jak pises nekolika tydennim splitem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
Dal bych split, bude to pro tělo něco nového a pak Ti ten BEAR podle mě zase lépe "zabere",než kdyby si furt valil BEARA: _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
OK, děkuji za názory, nechám teď medvěda chvíli spát a vrhnu se na split. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Artemus

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
já ho cvičil taky 5 týdnů, pak 5 t. split (partie 2x týdně) a pak zase 5 beara, výsledky po něm asi nejlepší jaký jsem kdy měl..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dotaz bokem: odcvičil jste někdo původního Beara z Power to the People?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Dotaz bokem: odcvičil jste někdo původního Beara z Power to the People? |
ne, ale sbiram trening, tak postni link _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ano odcvicil a to je presne ten devastacni sovetsky trenink, ktery jsem mel na mysli, kdyz sem ti to onehda psal... Utavil jsem se po 3 tydnu, je absolutni blbost trenovat mrtvy tah 2-3 x tydne s tak velkym objemem prace. I presto jsem si to chtel vyzkouset, nastesti sem jsi neutavil zada jak nekteri jiny jedinci, co jsem tak moznost cist na zahranich forech, ale CNSku jsem usmazil a bylo tezky zvednout i to s cim se ted normalne rozcvicuju... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
magion: Právě, tohle vidím stejně a mám proto na originálního Beara poměrně rozporuplný názor. I když je otázka, zda je to Bearem samotným, nebo příliš velkýma očima při nakládání činky :) Chtěl bych to na jaře prubnout, ale pořád si nejsem jistej, jestli ten risk za to stojí. Na druhou stranu bych ten efekt (ať už pozitivní nebo negativní) chtěl vidět na vlastní oči.
Peter:
Mrtvola a Side press s VČ, série po pěti opakováních.
1. série: 5 opakování s 10RM, pauza pět minut
2. série: 5 opakování s 90% 10RM, pauza pět minut
3. - X. série: 5 opakování s 80% 10RM, pauza 30 - 60 sekund
Tolik sérií, kolik zvládneš, aniž bys selhal, nebo se selhání přiblížil.
2x - 3x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
ja to jel
ale myslim, ze tech max 60 sec te bude spis limitovat s dechem, zase tak vysoka procenta to nejsou
nebude to tak zle, zkus to
hlavne ferove zmer maximalku na deset opakovani a z toho to odvozuj _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | hlavne ferove zmer maximalku na deset opakovani a z toho to odvozuj |
Souhlas, v tomhle vidím kámen úrazu všech, který se na tom zrakvili. A hned v závěsu bude technika :)
Tak uvidíme, koncem ledna dojedu Power to the People cyklus, pak zkusim 6 týdnů Beara a dám vědět :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Na to nevidim zase nic tak dramatickyho. Kdysi jsem jel 2x (naturalne) toto:
drep + military press
tlaky JR + pritahy VC
celni drep + military press
bench + mrtvy tah
systemem 2+1, 15-20 (vyjmecne i vice) serii od cviku , + 2 tezke na zacatku + doplnky, pauzy mezi seriema 45-90 sekund (90 bylo vyjmecne kdyz uz to bylo opravdu tezke, jinak okolo minuty), serie casto blizko selhani a nijak extra me to neodvarilo, naopak myslim, ze mne to za tech 5 tydnu hodne dalo.
ZeleznaKoule
Neni ten original trochu jinej, nez uvadis? http://www.intensemuscle.com/archive/index.php/t-19757.html _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
to draper: nezlob se na me, ale tvoje regeneracni schopnosti a masochismus v treningu je prislovecny a rozhodne nemuzes stejne hodnotit zbytek populace
ale jinak souhlas
myslim ze se to uregenerovat da bez problemu i pro obycejne smrtelniky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Draper : Precitaj si original Power to the People. Cvici sa naozaj len Dead Lift a Side Press.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|