Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gollenka

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sobotní trénink jsem zatáhla... ale aspoň jsem byla na asi 4 hodinový procházce =).. vynechala jsem ho nakonec úplně ale dál budu pokračovat podle plánu jako kdybych to odtrénovala.. ono se to snad nepoto =)..

Dneska taky podle plánu

Benčík
10/20
7/30
6/40
5x5/47 docela ok..

Dřep
3x7/32 zadní prostřídanej s
3x5/32 přední

Pak mohamedány.. ještě jeden cvik na břicho a pak výdrž v kliku dvě minuty.. jednou bych chtěla dát 5 min =).. tak snad to brzo natrénuju toť vše.. jsem zvědavá na středeční mrtvolky.. snad to nebude moc těžký... tak se tu mějte =)
gollenka

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink

Mrtvolky
6/60
5/70
5/80
5x5/85 .. no už je to docela těžký =).. hlavně mi nějak blbě držej mozoly.. snad se to spraví furt mi tak blbě slejzaj...

Benč na úzko
5x5/35 dneska už jsem se nespletla...

Přítahy v předklonu s velkou činkou na zádička..

Výdrž v kliku 2min 30 s a dom.. dneska mi bylo docela blbě asi na mě něco leze = ( jsem ráda že jsem to vůbec odjela.. a doufam že se to nerozjede a že budu o víkendu už ok..
gollenka

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

víkend jsem se snažila dát do kupy.. původně jsem chtěla cvičit ale byla jsem nějaká unavená.. šla jsem teda nakonec až dneska s tim že jsem posunula trénink dřepů a protože jsem ho minulý týden vynechala tak jsem nezvedala o 2,5 kg ale rovnou o 5 kg nakonec to dopadlo dobře.. ale odjela jsem dřep a benč a zas to na mě padlo únava jak prase.. ale aspoň ten základ jsem teda odjela.. dřepy zatim furt jdou .. myslim že o dost hezči než dřív.. nepředklánim se.. nebo jen vyjímečně a hned to vyrovnam a kolena mi nejdou k sobě.. taky mě kolena skoro vůbec nebolí...

Dřep
osa
5/30
5/37
5x5/42 ale jak říkam dost mě to unavilo benč už byl takovej těžkej pomalej i když to byly malý váhy.. holt ještě nejsem ok.. a chodim cvičit po práci a to dost pozdě..

Benč
12/32
10/35
2x8/37
10/35
12/32

konec.. jsem ráda že jsem se dotáhla domů =).. Snad budu brzo na 100% zdravá..
[/b]
gollenka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem jela benčíky a udělaly mi docela radost =)

Benč
10/20
8/30
7/40
6/45
5x5/50 i to bylo vcelku lehký =) ale asi za chvili budu potřebovat nějakýho sparinga.. takže se ptam jestli je tu někdo kdo chodí do holmes place na černém mostě a byl by ochotný se mnou cvičit =).. sem vcelku soběstačná potřebuju jenom jistit na benči a pak možná na nějakejch dřepech abych byla v klidu.. na oplátku poradim s čim bude třeba .. budu jistit co bude třeba (ne benče nad 150 a dřepy nad 150 =) a ne lidi co chtěj jet s dopomocí půlku opakování :D) tak nehlaste se všichni...

Dřep
5/20
5/30
3x7/35 zadní
3x5/35 přední .. docela to šlo nakonec budu snad mít ty dřepy i ráda =)...

Rozpažky
4x5/7,5

Tlaky nad hlavu s velkou osou
4x7/20

Mohamedány.. výdrž v kliku.. a dom...

gollenka

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem si šla nahodinu zahrát badminton .. šla jsem takhle prvně byla to docela sranda a pro mě teda i dost záhul.. přece jen moc aerobních aktivit nemívám :D... Jen doufam že mrtvolka zítra nebude moc těžká jsem z toho dneska docela unavená... Tak zejtra vám napíšu jestli to šlo zvednout =)..
gollenka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem se toho trochu bála

Mrtvolka
5/60
5/70
5/80
5x5/90 ale už to bylo dost těžký a hlavně mě furt trápí jeden zlej mozol , docela blbě se to už drželo.. budu si muset pořídit magnesko.. nemyslim si že by to bylo úchopem ale trochu už mi to padalo z ruky...

Benč na uzko
5/20
5/30
5x5/37

pak nějaký cviky na břicho a dom
gollenka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak zatim žádnej potencionální sparing... to fakt nikdo z vás nechodí cvičit na čerňák do holmes place?.. Nebo nikdo nechce cvičit se mnou?.. ... já už to mam fakt těžký... ... v unoru se pak šoupnu do jinýho fitka.. ale aspoň do února by se mi fakt nějakej sparing hodil...
Conan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
jinak zatim žádnej potencionální sparing... to fakt nikdo z vás nechodí cvičit na čerňák do holmes place?.. Nebo nikdo nechce cvičit se mnou?.. ... já už to mam fakt těžký... ... v unoru se pak šoupnu do jinýho fitka.. ale aspoň do února by se mi fakt nějakej sparing hodil...

oni se tě všichni bojej, anebo se stydí že by holka zvedala stejně jako kluci
trénuješ na oblast v Sokolově ?
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
gollenka napsal:

Já bych si klidně zacvičila, ale trénuju v Bomba gymu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gollenka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
gollenka napsal:

To snad ne .. já jsem hodná.. netřeba se bát.. =) a nezvedam zas tak moc.. každej normální kluk co bude trénovat poctivě základní cviky bude zvedat o dost víc než já =)...
Nevim.. ještě se rozmýšlím jestli příští rok závodit.. Kdybych chtěla na oblast tak bych na ní určitě nebyla připravená... musela bych jít z objemovýho tréninku.. a určitě bych nestihla natrénovat v dresech .. ale nevylučuju to =).. ale jestli tak půjdu na oblast v praze =) to budu mít asi trochu blíž než do sokolova =).. teda alespoň doufam že jsem koukala dobře že bude oblast i v Praze.. =)
gollenka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
Conan napsal:
gollenka napsal:

Tam bych se teoreticky i v únoru přesunula ale obávám se že to budu mít dost z ruky... ale nějakou podobnou posilku bych pak uvítala =) .. ale někdy tam určitě zaskočim zavzpírat si s velkejma pětkama =) tak ti pak dam vědět můžem jít spolu =)
gollenka

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska těžké dřepy

Dřep
5/20
5/30
5/40
5x5/45 už to bylo docela těžký začínám cejtit že jsem unavená.. v práci už jsem devět dní v kuse.. a ještě budu až do konce týdne včetně víkendu.. začínám toho mít plný kecky ale snad ještě ty dva tréninky vydržim a pak si trochu odpočnu.. na poslední serii jsem si vzala pásek protože jsem měla trochu unavený zádíčka..

Benč byl docela lehkej
12/35
10/37
2x8/40
10/37
12/35

Dosedy na lavičku z těch jsem měla radost..
2x5/50
2x5/60
1x5/65 dřepa lehký.. šla jsem s páskem bylo to fakt v pohodě.. šla bych i víc ale bylo to docela těžký na zádech tak jsem nechtěla blbnout.. příště dam víc =)..

Předkopy
4x8

pak už mě vyhnali z fitka.. v práci končim tenhle tejden v sedm takže víc už jsem do zavíračky nestihla...
gollenka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska těžký benče

10/20
5/30
5/40
5/45
5x5/52 jako už to bylo těžký ale šla jsem to čistě pěkně myslim že za tejden těch 55 ještě dám.. ale protože bylo žu hodně hodin a já už začínám bejt fakt dost přepracovaná a unavená tak jsem vynechala dřepy a už jsem se jen protáhla dala jsem si břicho a šla jsem... už se těšim až si trochu odpočinu... to budou zasloužené vánoce =)
Tsunami

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
Tsunami napsal:
Conan napsal:
gollenka napsal:

Tam bych se teoreticky i v únoru přesunula ale obávám se že to budu mít dost z ruky... ale nějakou podobnou posilku bych pak uvítala =) .. ale někdy tam určitě zaskočim zavzpírat si s velkejma pětkama =) tak ti pak dam vědět můžem jít spolu =)

To bych byla ráda, si společně zacvičit. :) Taky mám Bomba gym dost z ruky, ale v metru se učím :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gollenka

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvola
5/60
5/70
5/80
5/90
5x5/95 těžký těžký mooc

benč na úzko
5/30
5x5/40 na nic víc nebyla síla čas ani nálada.. po dvou tejdnech v kuse v práci jsem ráda že tam jdu zejtra naposled a trochu snad odpočinu přes vánoce.. Mějte se tu hezky a všem přeju pěkný svátky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: