| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
Tak sobotní trénink jsem zatáhla... ale aspoň jsem byla na asi 4 hodinový procházce =).. vynechala jsem ho nakonec úplně ale dál budu pokračovat podle plánu jako kdybych to odtrénovala.. ono se to snad nepoto =)..
Dneska taky podle plánu
Benčík
10/20
7/30
6/40
5x5/47 docela ok..
Dřep
3x7/32 zadní prostřídanej s
3x5/32 přední
Pak mohamedány.. ještě jeden cvik na břicho a pak výdrž v kliku dvě minuty.. jednou bych chtěla dát 5 min =).. tak snad to brzo natrénuju toť vše.. jsem zvědavá na středeční mrtvolky.. snad to nebude moc těžký... tak se tu mějte =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
gollenka

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink
Mrtvolky
6/60
5/70
5/80
5x5/85 .. no už je to docela těžký =).. hlavně mi nějak blbě držej mozoly.. snad se to spraví furt mi tak blbě slejzaj...
Benč na úzko
5x5/35 dneska už jsem se nespletla...
Přítahy v předklonu s velkou činkou na zádička..
Výdrž v kliku 2min 30 s a dom.. dneska mi bylo docela blbě asi na mě něco leze = ( jsem ráda že jsem to vůbec odjela.. a doufam že se to nerozjede a že budu o víkendu už ok.. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
víkend jsem se snažila dát do kupy.. původně jsem chtěla cvičit ale byla jsem nějaká unavená.. šla jsem teda nakonec až dneska s tim že jsem posunula trénink dřepů a protože jsem ho minulý týden vynechala tak jsem nezvedala o 2,5 kg ale rovnou o 5 kg nakonec to dopadlo dobře.. ale odjela jsem dřep a benč a zas to na mě padlo únava jak prase.. ale aspoň ten základ jsem teda odjela.. dřepy zatim furt jdou .. myslim že o dost hezči než dřív.. nepředklánim se.. nebo jen vyjímečně a hned to vyrovnam a kolena mi nejdou k sobě.. taky mě kolena skoro vůbec nebolí...
Dřep
osa
5/30
5/37
5x5/42 ale jak říkam dost mě to unavilo benč už byl takovej těžkej pomalej i když to byly malý váhy.. holt ještě nejsem ok.. a chodim cvičit po práci a to dost pozdě..
Benč
12/32
10/35
2x8/37
10/35
12/32
konec.. jsem ráda že jsem se dotáhla domů =).. Snad budu brzo na 100% zdravá.. [/b] _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 12:02 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem jela benčíky a udělaly mi docela radost =)
Benč
10/20
8/30
7/40
6/45
5x5/50 i to bylo vcelku lehký =) ale asi za chvili budu potřebovat nějakýho sparinga.. takže se ptam jestli je tu někdo kdo chodí do holmes place na černém mostě a byl by ochotný se mnou cvičit =).. sem vcelku soběstačná potřebuju jenom jistit na benči a pak možná na nějakejch dřepech abych byla v klidu.. na oplátku poradim s čim bude třeba .. budu jistit co bude třeba (ne benče nad 150 a dřepy nad 150 =) a ne lidi co chtěj jet s dopomocí půlku opakování :D) tak nehlaste se všichni...
Dřep
5/20
5/30
3x7/35 zadní
3x5/35 přední .. docela to šlo nakonec budu snad mít ty dřepy i ráda =)...
Rozpažky
4x5/7,5
Tlaky nad hlavu s velkou osou
4x7/20
Mohamedány.. výdrž v kliku.. a dom...
_________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:22 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si šla nahodinu zahrát badminton .. šla jsem takhle prvně byla to docela sranda a pro mě teda i dost záhul.. přece jen moc aerobních aktivit nemívám :D... Jen doufam že mrtvolka zítra nebude moc těžká jsem z toho dneska docela unavená... Tak zejtra vám napíšu jestli to šlo zvednout =).. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se toho trochu bála
Mrtvolka
5/60
5/70
5/80
5x5/90 ale už to bylo dost těžký a hlavně mě furt trápí jeden zlej mozol , docela blbě se to už drželo.. budu si muset pořídit magnesko.. nemyslim si že by to bylo úchopem ale trochu už mi to padalo z ruky...
Benč na uzko
5/20
5/30
5x5/37
pak nějaký cviky na břicho a dom _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
jinak zatim žádnej potencionální sparing... to fakt nikdo z vás nechodí cvičit na čerňák do holmes place?.. Nebo nikdo nechce cvičit se mnou?..  ... já už to mam fakt těžký...  ... v unoru se pak šoupnu do jinýho fitka.. ale aspoň do února by se mi fakt nějakej sparing hodil... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | gollenka napsal: | jinak zatim žádnej potencionální sparing... to fakt nikdo z vás nechodí cvičit na čerňák do holmes place?.. Nebo nikdo nechce cvičit se mnou?.. ... já už to mam fakt těžký... ... v unoru se pak šoupnu do jinýho fitka.. ale aspoň do února by se mi fakt nějakej sparing hodil... |
oni se tě všichni bojej, anebo se stydí že by holka zvedala stejně jako kluci
trénuješ na oblast v Sokolově ? |
Já bych si klidně zacvičila, ale trénuju v Bomba gymu
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 11:22 pm Předmět: |
|
|
Dneska těžké dřepy
Dřep
5/20
5/30
5/40
5x5/45 už to bylo docela těžký začínám cejtit že jsem unavená.. v práci už jsem devět dní v kuse.. a ještě budu až do konce týdne včetně víkendu.. začínám toho mít plný kecky ale snad ještě ty dva tréninky vydržim a pak si trochu odpočnu.. na poslední serii jsem si vzala pásek protože jsem měla trochu unavený zádíčka..
Benč byl docela lehkej
12/35
10/37
2x8/40
10/37
12/35
Dosedy na lavičku z těch jsem měla radost..
2x5/50
2x5/60
1x5/65 dřepa lehký.. šla jsem s páskem bylo to fakt v pohodě.. šla bych i víc ale bylo to docela těžký na zádech tak jsem nechtěla blbnout.. příště dam víc =)..
Předkopy
4x8
pak už mě vyhnali z fitka.. v práci končim tenhle tejden v sedm takže víc už jsem do zavíračky nestihla... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska těžký benče
10/20
5/30
5/40
5/45
5x5/52 jako už to bylo těžký ale šla jsem to čistě pěkně myslim že za tejden těch 55 ještě dám.. ale protože bylo žu hodně hodin a já už začínám bejt fakt dost přepracovaná a unavená tak jsem vynechala dřepy a už jsem se jen protáhla dala jsem si břicho a šla jsem... už se těšim až si trochu odpočinu... to budou zasloužené vánoce =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 12:47 am Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | | Tsunami napsal: | | Conan napsal: | | gollenka napsal: | jinak zatim žádnej potencionální sparing... to fakt nikdo z vás nechodí cvičit na čerňák do holmes place?.. Nebo nikdo nechce cvičit se mnou?.. ... já už to mam fakt těžký... ... v unoru se pak šoupnu do jinýho fitka.. ale aspoň do února by se mi fakt nějakej sparing hodil... |
oni se tě všichni bojej, anebo se stydí že by holka zvedala stejně jako kluci
trénuješ na oblast v Sokolově ? |
Já bych si klidně zacvičila, ale trénuju v Bomba gymu |
Tam bych se teoreticky i v únoru přesunula ale obávám se že to budu mít dost z ruky... ale nějakou podobnou posilku bych pak uvítala =) .. ale někdy tam určitě zaskočim zavzpírat si s velkejma pětkama =) tak ti pak dam vědět můžem jít spolu =) |
To bych byla ráda, si společně zacvičit. :) Taky mám Bomba gym dost z ruky, ale v metru se učím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |