MMA fighter

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MMA fighter  Úvodní stránka -> Začátečníci -> MMA fighter
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
volik

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 9:01 pm    Předmět: MMA fighter Odpovědět s citátem

ZDravím omlouvám se jestli to dávám do špatné kolonky , ale k věci dělám MMA a chtěl sem se zeptat chtěl bych spíše rýsovat a získávat sílu , protože dělám kruhové tréninky.. na tréninku a doma posiluju s činkami a břicho a kliky vždy v neděli v ututerý mám kruhák a v pátek taky kruhák a chci se zeptat došel mi protejn .. chtěl bych zatím žít bez něj co bych měl íst před tréninkem a co po například to co si koupím v obchodě prosím .. , protože kvůli škole nesstííhám moc maso a tak dále co bych měl sníst na večer po tréninku a před a jak dlouho a tak dále moc o to prosím další věc doporučil by mi tu někdo opravd u asi nejelpší protejn pro MMA fightera , který jezdí kruháky a chtěl by být našláplej aby mu to pomohlo prosím děkuji moc )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) nesnasim MMA a muay/kick - sam jsem to delal jeste v dobe (dokonce 10 tydnu v thajsku), kdy to nedelal kazdej blb jak dneska

2) pises "skola", jmenujes proteiny, pises, ze nestihas jist normalni maso, pises, ze chces rysovat, etc - hmm

- nauc se jist normalne a vykasli se na tyhle myslenky. proste trenuj a *NERES !! ne-existuje zadnej *nejlepsi protein pro MMA - a pokud k tomu pristupujes takhle, tak uz ted jsi obet a porazenej ..

V kleci/ringu ti zadnej protein nepomuze !!

ad.JFYI) doporucuji Ti precist si nejake clanky o treningu a dlouhodobem pouzivani proteinu a dalsich supplementu .. a necti si prosim clanek publikovany vyrobcem proteinu.

Pokud jsi mladej a honis sypanim to co zanedbavas v normalni strave **TAK TO JE CESTA DO PEKEL**. Ted si mozna dovolim moc: pokud chces byt opravdu naslaplej, tak musis zacit delat veci ze zasady *NAPROSTO jinak - podle toho co jsi napsal bych rekl, ze skoro vsechno : (

zamysli se nad sebou - to co jsi napsal me zarmucuje ..

zdravim, ntz

ps. omlouvam se ostatnim, ale to co vypliva z polozene otazky je tristni .. o fitness/kulturistice vim kulovy, ale o sportu a aplikovanem treningu bych rekl ze za tech svejch 30+ let neco vim.

disclaimer: nikomu nerikam at zere to ci ono a pouziva ten ci onen pripravek - ted mluvim konkretne k tomuto chlapci a jeho smutnemu pripadu
ntz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemuzu si pomoct, ale musim jeste lapidarne:

vole, ad) ty proteiny/vitaminy (nic vic tedka neresim) - kdyz budes od mlada proteinit a vitaminovat, tak akorat odnaucis telo zpracovavat normalni potravu (mysleno tedka diskutovane latky) !! zer proteiny, pokud je tvuj trening tak tvrdej, ze ti chybi 50% prijimat normalnim zpusobem ..
Miuri

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik vážíš? Kvůli MMA nemusíš brát proteiny. Ty bílkoviny bohatě seženeš z normální stravy (vejce, mléko, bílý jogurt, maso, atd.) - chce se o to začít zajímat a pak budeš vědět, která bije.

Naprosto zbytečné kupovat nějaký protein v tvém případě. Pokud chceš rýsovat, sniž příjem sacharidů.

Jinak souhlasím s ntz.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ntz, vidim ze ty jsi tak nejak odbornik na vsechno, vid?
smetak

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo neber ty proteiny, rozpadnes se
ntz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Ntz, vidim ze ty jsi tak nejak odbornik na vsechno, vid?

trosku .. :D ask wonko:

http://www.frogstar.biz/wonko2/
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 9:09 am    Předmět: Re: MMA fighter Odpovědět s citátem

volik napsal:
ZDravím omlouvám se jestli to dávám do špatné kolonky , ale k věci dělám MMA a chtěl sem se zeptat chtěl bych spíše rýsovat a získávat sílu , protože dělám kruhové tréninky.. na tréninku a doma posiluju s činkami a břicho a kliky vždy v neděli v ututerý mám kruhák a v pátek taky kruhák a chci se zeptat došel mi protejn .. chtěl bych zatím žít bez něj co bych měl íst před tréninkem a co po například to co si koupím v obchodě prosím .. , protože kvůli škole nesstííhám moc maso a tak dále co bych měl sníst na večer po tréninku a před a jak dlouho a tak dále moc o to prosím další věc doporučil by mi tu někdo opravd u asi nejelpší protejn pro MMA fightera , který jezdí kruháky a chtěl by být našláplej aby mu to pomohlo prosím děkuji moc )

Kolik ti je, kolik vážíš a měříš?

Celkem souhlasím s "ntz.

Jak cvičit na sílu je tu na foru popsáno jasně, rýsovačka je o vydané energii a hlídání sachrů.
Co jíst, když nemáš pixlu magicprášku? Kvalitní a pestrou stravu. Kuřecí, ryby, hovězí, luštěniny, tvaroh, tvargle, rýži, těstoviny,...

Opravdu nejlepší protein pro MMA fightera ještě nikdo nikdy nevymyslel, takže proto každý fighter žere protein dle svých preferencí.
Unic0rn69

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
nemuzu si pomoct, ale musim jeste lapidarne:

vole, ad) ty proteiny/vitaminy (nic vic tedka neresim) - kdyz budes od mlada proteinit a vitaminovat, tak akorat odnaucis telo zpracovavat normalni potravu (mysleno tedka diskutovane latky) !! zer proteiny, pokud je tvuj trening tak tvrdej, ze ti chybi 50% prijimat normalnim zpusobem ..

no... ono když jsem vegeterián tak do sebe musím dostávat nějak proteiny
ne? a sóju taky nemůžu jíst každý den... takže sem si koupil sójoví protein... a chci se tě zeptat jestli si myslíš že by mi to taky mohlo nějak uškodit... (ano jsem docela mladý.... takže...) ale podle mně je lepší nepřirozený přístup k bílkovinám než žádný...
FrankSidebottom

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reaguješ na 3 roky starý téma. Je možný, že ntz už tady ani není.

Když už je to teda oživený, tak jako vegetarián by sis měl hlídat aminokyselinový spektrum a vhodně zdroje proteinu kombinovat, aby se doplňovaly. Základem bílkovinových jídel můžou být luštěniny + vejce, rýže + fazole, atd. Pak mlíko, mléčný výrobky (tvaroh, sýry - ale zase kombinovat a nejíst pořád to stejný každej den) a třeba tofu a sója. No a pokud ti to nebude stačit a budeš cítit, že to není ono a regenerace vázne, tak přidej bez obav ten svůj sojovej protein. Na nějaký zbytečně vysoký čísla se asi na vegetariánské stravě nedostaneš a navíc se dá předpokládat, že jíš dost zeleniny, takže se neboj.

Ten protein sám o sobě ti neuškodí, ten bude s nějvětší pravděpodobností pro tělo naopak stravitelnější než normální tuhá strava. Škodí nadbytek bílkovin, ale to už si musíš pohlídat sám.

Rychle na stránku:

Přejdi na: