Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čo sem ťaháš naj trojbojára v ČR? Ako, že je to naturálny borec či čo? Čo to má s obhajovaním Toma K.a Draperovaj čistoty, o ktorej vie tiež prd a je to nakoniec jeho vec, len viacerí tu pekne skresľujú pohľad mladým čitateľom na realitu o cvičení a o tom, čo v akom čase sa dá a nedá dosiahnuť, a kto už má nejaký ten rôčik odcvičený, tak je mu to viac než jasné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
laponec1

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen, ze je tlustej a saskuje v dresech... a ne, neni to naj trojbojar v cr :) ty jsi asi nepochopil ironii, coz je vzhledem k tomu, ze jsi ucitel dost prekvapujici
michal33

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Čo sem ťaháš naj trojbojára v ČR? Ako, že je to naturálny borec či čo? Čo to má s obhajovaním Toma K.a Draperovaj čistoty, o ktorej vie tiež prd a je to nakoniec jeho vec, len viacerí tu pekne skresľujú pohľad mladým čitateľom na realitu o cvičení a o tom, čo v akom čase sa dá a nedá dosiahnuť, a kto už má nejaký ten rôčik odcvičený, tak je mu to viac než jasné.

nejspíš si nepochopil komentář Toma K, zkus si to přečíst ještě jednou
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevidím iróniu v porovnávaní výkonnostne diametrálne rozdielnych pretekárov, kde jeden je reprezentant a druhý, áno, ten čo šaaškuje a púšťa sa do obhajoby a vynášania súdov o niečom, čomu ani po vlastnej skúsenosti neporozumel, som ti siahol na bebíčko dresíkov, joj, tak prepáč, bež sa navliecť do gumy a potom sa vytešuj z benču 200
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Ty vole to je diskuse. Tady si spis mistr Davidos snazi nejakym zpusobem omluvit svoji neschopnost. Prece je logicky,ze kazdej co zveda vic nez ja,nebo se rychleji zlepsuje, sype. Ooo prirodo,zac me trestas.

Čo vám nie je jasné? Je vedľa, koniec diskusie, a tiež to nenapísal zrovna korektným štýlom.
laponec1

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdybys vedel jak daleko ses s mejma gumama od pravdy :) ironii jsem myslel prispevek od toma, ne moje porovnani se spinglem -> to slouzilo k tomu saskovani tlustejch lidi v dresech
CIZO

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakame, já tě mám za rozumnýho chlapa, ale poslední dobou máš hrozně prudký reakce na tohle téma (AS). Proč?

Derek Poundstone
pk1234

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen jsem chtel napsat, ze zakladni problem v

dovidos napsal:
Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne.

je ten predpoklad, ze draperuv max byl skutecne 60kg.

Nema smysl merit max na prvnim treninku po X mesicich necviceni a brat to jako opravdovy "max". Uz behem druheho treninku zvladne snad kazdy clovek tezsi vahy - a ne diky nejake svalove pameti, ale protoze si proste clovek znovu zvyka na ten cvik.
Taky se vetsina lidi nesnazi o opravdu ty nejtezsi vahy co zvladnou, pokud je to jejich prvni trenink po X mesicich.
madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turku, v Draperově případě ten pokrok bude mnohem lepší a rychlejší než u začátečníka už jen z důvodů svalové paměti, zkušeností a taky z toho, že vypadal dost tragicky.
V tomhle případě není problém nabrat minimálně 5kg za první měsíc, klidně i víc vzhledem k výšce, v Draperově případě bych řekl klidně i do 10kg za perfektních podmínek.
Však teď už to tak rychle nepůjde.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakame ja to taky nejak nepochopil. Tom.K obhajoval Drapera, ze je cistej a napsal ironicky komentar, ktery nebyl myslen vazne. Takze nahnevalo te to ze Tom.K pise o nekom o kterym vi prd jestli je cistej nebo ne? Nebo jsi to nepochopil?

Jinak to co jsi napsal o Tom. K souhlasim, a chtel jsem mu to uz napsat, ikdyz bych to nenapsal tak ostre. Ale je pravda ze Tom.K jde dost spatnou cestou a zase si koleduje o zraneni. Misto aby se venoval rehabilitaci a kompenzaci, shazovani mnoha tuku, prepracovani postavy a pomaleho budovani RAW sily.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sou lidi fakt u nas tak omezeny, ze nemaji na praci nic jineho nez vysetrovat, jak ke svemu vysledku dosel... slychavam to denodenne, ten ve fitu se nejak moc zlepsil, ten urcite zacal sypat, tamten zas nejak moc zhubl ten zas prestal sypat... ale moznosti jako treba hele ten se do toho ted nejspis fakt oprel, nebo tyjo tak ten na to ted sere, asi moc nechodi cvicit, to si nerekne nikdo
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted si moc nejsem jistej jaky nazor turakam vlastne obhajuje, protoze z jeho reakci mi vychazi, ze kritizuje:
a)drapera, za to ze udajne sype
b)draperovy obhajce, ktery z nej delaji cisteho (naproti zdanlive nerealnym vysledkum - TomK)
c) tluste trojbojare ve skafandrech :D
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Tak ted si moc nejsem jistej jaky nazor turakam vlastne obhajuje, protoze z jeho reakci mi vychazi, ze kritizuje:
a)drapera, za to ze udajne sype
b)draperovy obhajce, ktery z nej delaji cisteho (naproti zdanlive nerealnym vysledkum - TomK)
c) tluste trojbojare ve skafandrech :D

vcelku správne, na tému AS čuším, keď je o nich človek otvorený a dá sa to aj fóre, nie že tu začnete zas vyťahovať keci o polícii a pod., dá sa to napísať tak, že je to jasné. Je to každého voľba, kto chce ísť výkonnostne fakt vpred a zvolí si túto cestu, prosím, však ja sám sa rád pozriem na výkony sil. športovcov všetkých kategórií etc., len mi vadí zahmlievanie a dokonca otvorené lži a keci typu makaj viac, trénuj viac, jedz viac, áno, jasné, vdaka.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mily Turakame,za prve,vubec si nepochopil co jsem psal. Za druhe,nevis nic o me,o tom proc trenuju jak trenuju,nic zleho jsem ti nikdy neudelal. Muzes mi prosim vereje napsat co jsem ti udelal ze me tak urazis?

Naposledy upravil Tom.K. dne ne prosinec 16, 2012 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně nepiju ani kafe, takže nevím, jak může nebo nemůže sypka pomoct, ale už jsem v posilovně tolikrát začínal a končil, že pro mě není problém tomuhle pokroku uvěřit, obvzlášť u Drapera.
Nevidím důvod, proč teď vyhazovat za něco těžký love, když tělo teď bude reagovat jako zmačkaná a vysušená houba.
Toť od mě vše a nechám místo Jakubovi na nějakej další zápis.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: