Rada ohledně silovýcha objemových tréninků ..

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada ohledně silovýcha objemových tréninků ..  Úvodní stránka -> Trénink -> Rada ohledně silovýcha objemových tréninků ..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JuniorOrsi

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 9:58 am    Předmět: Rada ohledně silovýcha objemových tréninků .. Odpovědět s citátem

Dobrý den .. Jsem mladý zatím nemám zkušenosti s takovými tréninky a potřeboval bych pomoc sestavit tréninky .. Budu vycházet z knihy Lukáše Roubíka kde je první uveden silový trénink- Každá partie procvičena 3x do týdne ,5-6seríí , 5-6opakování / silově objemová- každá partie procvičena 2x do týdne , 6-7seríí.3-8opakování v těžkých dnech , 8-12 opakování v lehkých , A poslední Objemová-svalové partie jsou procvičeny každé čtyři dny ,12-15sériína velké 8-10 na malé ,1-5 opakování ... A ted si nevím rady jak si sestavit tréning když je svalová partie jednou týdněn není to problém ... Ale když třeba 3x týdně každá svalová partie tak nevím jak mám poskládat ten trénink .. :/ Kdybi jste mi pomohli sestavit nebo použít váš tréning budu moc rád ... Děkuji moc mi pomůže vaše pomoc ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
smik

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A proč nepoužiješ ty tréninky co má Lukáš v knížce?
JuniorOrsi

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 7:53 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Protože on tam nemá přímo napsané tréninky třeba že v pondělí pojedu např biceps,triceps,ramena .... Já si nevím rady stím jak to sestavit když mám ject 3x týdně každou partii .. Tak jak to seskládat ..
Bjozicek

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FB - komplexní (vícekloubový) cviky (bench,dřep,mrtvola)
U těhlech cviku zapojuješ víc svalovejch skupin. Najdi si třeba KORTE od Freimena jestli hledáš partii 3x týdne procvičenou ... a myslim, že i v tý knížce je konkrétní rozpis a jestli ne tak google
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:
...Najdi si třeba KORTE od Freimena jestli hledáš partii 3x týdne procvičenou ...

vs
citace:
Jsem mladý zatím nemám zkušenosti s takovými tréninky a potřeboval bych pomoc sestavit tréninky

KORTE začátečníkovi? Proboha proč??

JuniorOrsi> začni tady: https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html
smik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pak máme asi každý jinou knížku.
V té mojí jsou popsané 3 druhy objemových tréninků. Principiélně tak jak je máš rozdělené v tvém 1. příspěvku.

Pokud nejsi zkušený tak bych začal tréninkem který postnul dogeatdog. Po 6-8 týdnech bych zkusil lehko těžký split který je popsaný v knížce v kapitole o objemových trénincích.
A popsaný tam je konkrétně v které dny cvičit, rozdělení partií a konkrétní cviky.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen-tezko lehky split...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rada ohledně silovýcha objemových tréninků ..
Rychle na stránku:

Přejdi na: