Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
8 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 130 kg
3 x 140 kg
2 x 150 kg
Board benč 15 cm
2 x 3 x 140 kg
2 x 3 x 150 kg
Board benč dres 15 cm
3 x 160 kg
Chtěl jsem dnes zkusit prvně dres aspon na board (do oblasti už mi zbývá asi jen 6 tréninků), ale nakonec jsem dal jen 1 sérii. Loket se znovu začal malinko ozývat, tak to nechám ještě do příště odpočnout.
Pak doplnky prsa, biceps, horní záda, břicho.
No a na konec ještě takovej test.
Dřep
5 x 50 kg
5 x 80 kg
3 x 5 x 110 kg
Uvědomil jsem si, že mě loket rozbolel opět až po včerejších dřepech a že dřív jsem dřepoval s činkou vysoko na trapézu. Opět jsem to zkusil a ruce při dřepu skoro nepotřebuju. Od příště budu dřepovat opět tak, věřím, že loket se ozýval jen tím prostydnutím v kombinaci s vykloubením při dřepu.
čeče, ty dáváš RAW víc jak v dresu
mě takhle zase bolí z dřepu rameno...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
no jo, já zapomněl, Du bist nicht normal, du bist supaaaa
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
U dřepů jsem konečně vymyslel, jak dát ruce aby mě nebolely lokty. Dobrý. Jinak se nám povedlo na tréninku natočit nějaký zjevení. Zítra video.
já ti řikal abys to už nehulil
řekl bych že magnézko to nebude. Přidávám video dřepu 5 x 100 kg, kdy jsem konečně vymyslel, jak dát ruce, aby mě při tom nebolely lokty. Akorát nevím, jestli mi to projde i na soutěži. Zhruba kolem 46 vteřiny se objeví to monstrozní zjevení, pozor není to pro slabé povahy!
Nejdřív jsem chtěl napsat něco o tom že držení činky je dobrej nápad, jestli to dokážeš vysvětlit Vackovi, ale nakonec mě tak dostala ta obluda že už se jenom směju
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru