|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dovidos
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Ale vždyť o to mi přece vůbec nešlo,jestli zvedá víc nebo míň než já!Mně udivil ten bleskovej pokrok a vzhledem k jeho AS minulosti jsem tak trochu rejpl do vosího hnízda.Pokud trénink co cvičí,včetně aerobky,uregeneruje jako naturál, tak má můj obdiv.Nemám důvod omlouvat svoji neschopnost,navíc jsem nikde nepsal jak moc se zlepšuju,pokud vím.Ale TomK zareagoval tak arogantně,jako kdyby neměl čistý svědomí on!  Seru na to, Drapere sorry jestli jsem tě nějak tím rejpnutím urazil,myslím že to máš určitě na háku a cvičení zdar.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
| dovidos napsal: | | Seru na to, Drapere sorry jestli jsem tě nějak tím rejpnutím urazil,myslím že to máš určitě na háku a cvičení zdar. |
V pohode. Viz. PM. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Ty vole to je diskuse. Tady si spis mistr Davidos snazi nejakym zpusobem omluvit svoji neschopnost. Prece je logicky,ze kazdej co zveda vic nez ja,nebo se rychleji zlepsuje, sype. Ooo prirodo,zac me trestas. |
Přesně tak, já pořád nechápu co máte s tou sílou. Mám sílu jakou tu nemá cca90% lidí z fóra a je mi to uplně jedno (vím, samochvála smrdí ).
Klidně budu benchovat jenom se 100, ale hlavně chci, abych vypadal, že něco se sebou dělám.
Vím, že kdybych dal na třičtvrťe roku pauzu od cvičení, tak po návratu do dvou měsíců a možná i míň dám na bench 150kg v sériích, samozřejmě naturálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Tom.K. napsal: | Ty vole to je diskuse. Tady si spis mistr Davidos snazi nejakym zpusobem omluvit svoji neschopnost. Prece je logicky,ze kazdej co zveda vic nez ja,nebo se rychleji zlepsuje, sype. Ooo prirodo,zac me trestas. |
Vím, že kdybych dal na třičtvrťe roku pauzu od cvičení, tak po návratu do dvou měsíců a možná i míň dám na bench 150kg v sériích, samozřejmě naturálně. |
To je přesně ono, ještě jednou speciálne pro mistra Turakama. (mimochodem, teď jsem si dal ten čas, že jsem si pročetl značnou část tvého logu a kdybych věděl kdo si, tak jsem na tebe vůbec nereagoval, vzhledem k tvému věku, jak dlouho trénuješ a co máš za sebou mě fakt nasrat nemůžeš ) Rostislaw a mnozí další samozřejmě tu ironii pochopili přesně jak jsem myslel. Nic ve zlém Drapere, ale tebe jsem se nijak nezastával. To co jsi předvedl za ,,pár týdnů" je pro mě jen důkazem toho že svalová pamět funguje a nevidím na tom nic zázračnýho. Opřel ses do toho tak jak to jen jde a výsledky se prostě dostaví. Sám jsem si tímhle prošel už několikrát.
| davidos napsal: | | TomK zareagoval tak arogantně,jako kdyby neměl čistý svědomí on! |
Mě prostě jen sere, že každej druhej vidí za úspěchem anabolika, přitom jen málokdo je ochotnej si připustit fakt, že to je jen tím, že dotyčnej prostě maká. Kdo mě zná ví, že anabolika jsem si krátce před x lety jako mladej a blbej vyzkoušel a od té doby je pro mě doping tabu. Každej sám svýho štěstí strůjce, nikoho neodsuzuju, ale tohle mám v hlavě srovnaný a nemám jedinej důvod se toho svinstva ještě někdy dotknout. Už několik let nejsem sportovec, jsem jen řidič kamionu, který si jde o víkendu zacvičit. 4 tréninky na partii do měsíce, na to opravdu anabolika nepotřebuju. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Turakame ja to taky nejak nepochopil. Tom.K obhajoval Drapera, ze je cistej a napsal ironicky komentar, ktery nebyl myslen vazne. Takze nahnevalo te to ze Tom.K pise o nekom o kterym vi prd jestli je cistej nebo ne? Nebo jsi to nepochopil?
Jinak to co jsi napsal o Tom. K souhlasim, a chtel jsem mu to uz napsat, ikdyz bych to nenapsal tak ostre. Ale je pravda ze Tom.K jde dost spatnou cestou a zase si koleduje o zraneni. Misto aby se venoval rehabilitaci a kompenzaci, shazovani mnoha tuku, prepracovani postavy a pomaleho budovani RAW sily. |
Ještě musím reagovat na tohle. A co myslíš že jsem dělal 8 měsíců při pauze od činek,hm? Neznamená, že když nepíšu log a nedávám každý měsíc svojí fotku do forem, že nic nedělám. Kdybych byl takovej blb, jak vyznělo z tvého příspěvku, mohl jsem trénovat po zranění klidně dál, ale právě proto jsem si dal bezmála 8 měsíců, zdůraznuji znova, skoro třičtvrtě roku pauzu, abych se mohl věnovat rehabilitaci a kompenzaci, shazovani mnoha tuku a prepracovani postavy. Jen pár čísel. Za cca 7 měsíců jsem shodil ze 122,7 kg na 97,6 kg. Pas jsem sundal ze 101 cm na rovných 90 při 11% tuku. Když mě vidělo pár kolegů trojbojařů, tak jim doslova spadla brada. Na rehabilitace jsem jezdil 2 mesíce víkend co víkend 600 km. Povedlo se mi opravit zranění, ze kterýho se ostatní dostávají většinou jen operací a k tréninku už se většinou nevrátí. Už po 4 měsících od zranění jsem se dovedl dát do kupy tak, že jsem vyhrál po 6 letý pauze v sedle motorky pár motokrosů a crosscountry a to je sakra jinej záhul na tělo než posilovna, viz článěk Martina Holuba. http://kulturistika.ronnie.cz/c-14136-martin-holub-nepripraveny-nikdy-nikam-nepojedu.html
Odsuzuješ mě za to, že dělám to co mě baví a ještě na to mám tak málo času a přitom o mě víš z prominutím prd. Proč? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
nikto ťa neodsudzuje, rob a trénuj si ako chceš, ja som reagoval iróniou a sarkazmom na tvoj príspevok, kde si v podobnom duchu vyhlasoval, že tú niekto závidí, kto čo zdvíha viac a pod., holt nezávidí nik nič, len konštatuje, že tu to asi s tou svalovou pamäťou až také horké nebude, akokoľvek to ty budeš do neba obhajovať, proste si v tomto prípade vedľa, nikto ťa nechce naštvať a pod, to, že Teba sypka spravila hovno a neposunula ťa nikam je nejaké merítko, nebuď smiešny. Neviem, mám odcvičených do desať rokov naturálne, sledujem mnohé sil. športy, myslím, si, že mám plné právo otvorene sa k niečomu vyjadriť, keď cítim takú potrebu, podobne ako ostatní na fóre. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
17/12 ZADA, BRICHO
mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5
195kg x 5
195kg x 5
195kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
-jelikoz je to 4. trenink po sobe, tak jsem to nechal osudu, kazdopadne jsem ale chtel alespon tech 5x5x190, coz uz bych rad daval na jistotu. Prvni dve serie se 190 relativne v pohode, takze jsem tam jeste 5kg jebl, alespon na jednu serii. Nebylo to nejhorsi, i kdyz jsem z toho mel respekt velikej, a tak jsem zkusil jeste jednu. Ta pocitove tezsi, ale jeste se dala, 3. serie 5. opakovani uz nebylo vubec hezke a nejak jsem z toho dostal strach, tak jsem 5kg ubral a je zajimave, jak to bez tech 5kg najednou strasne zlehklo a myslim, ze ta 6. serie byla nejlehci ze vsech. Trochu jsem se tou lehkosti nechal unest a do te 7. sel nejak moc na jistotu a byla brutalne tezka, posledni opakovani docela pekna prasecina.
stahovani kladky na hrudnik (paralelni uchop)
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 6 + 70kg x 12 + 60kg x 12
75kg x 12
75kg x 12
pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 10
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12
45kg x 12
pritahy kladky v leze (uzky uchop)
80kg x 12
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 10
105kg x 7 + 80kg x 12 + 70kg x 15 + 60kg x 22
90kg x 12
stahovani kladky na uzko
50kg x 12
50kg x 12
55kg x 12
55kg x 12
55kg x 12
-poprve v zivote jsem to jel na uzko s tema adapterama, co jsou na protismerkach, neskutecnej pumping :)
stahovani provazu s napnutyma rukama
37,5kg x 15
37,5kg x 15
37,5kg x 14
37,5kg x 20
pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20 + 30kg x 30
rotana
25kg x 20
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 18
-stretching 10-12 minut
-melo byt volno, ale blbe mne to tento tyden vychazi a neni jiste, kdy se do gymu dostanu a kdy ne, takze jsem sel i dnes. Na druhou stanu ale uz jen tyden do kratsi pauzy, takze to muzu trochu osolit :)
-trenink super, ovsem neskutence potu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
Zdarec pane Drejprde, jen mě tak napadlo, myslíš, že to pocení může bejt způsobený i tím, že hodně makáš? (makáme:D) ... já se totiž potím čím dál víc a to oproti minulýmu roku makám dvojnásob a měl bych tak mít lepší fyzičku... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
(mimochodem, teď jsem si dal ten čas, že jsem si pročetl značnou část tvého logu a kdybych věděl kdo si, tak jsem na tebe vůbec nereagoval, vzhledem k tvému věku, jak dlouho trénuješ a co máš za sebou mě fakt nasrat nemůžeš ) |
To je fajn ze te nemuze nasrat kritika od jednoho z nejsilnejsich pound-for-pound lidi na foru, a bez urazky 100x lepsiho sportovce nez kdy ty muzes doufat ze bys byl.
| CIZOPASNIK napsal: | | Turakame, já tě mám za rozumnýho chlapa, ale poslední dobou máš hrozně prudký reakce na tohle téma (AS). Proč? |
Turakam to sice nenapsal stastne, a s nekteryma vecma s nim nesouhlasim, ale ma pravdu v tom, co si myslim ze chtel rict - mnozi tady zas a znova podhodnocuji vykony a cas a podminky ktery je potreba k jejich dosazeni, viz. treba diskuze v sekci strongman, pak to vede akorat k nerealistickemu pohledu na cviceni a vysledky, a lidi si mysli ze vetsina silovych nebo objemovych vysledku jde dosahnout na cisto (coz proste neni pravda), a ve vysledku to akorat dopada ze jsou tady lidi, kteri zvedaji hodne a vypadaji dobre ale soli, shazovani a dela se z nich blbecky, kteri by nemeli ani 50% vysledky kdyby nesypali, hovadina.
Kecaji tady toho lidi co tomu nerozumi ani pejcu, a pak to dopada jak to dopada. Neni hanba zvedat hodne a sypat, je hanba sypat a zvedat hovno Ale protoze to tady lidi nechapou, kdybych bral tak bych se k tomu nikdy nepriznal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Tom.K. napsal: |
(mimochodem, teď jsem si dal ten čas, že jsem si pročetl značnou část tvého logu a kdybych věděl kdo si, tak jsem na tebe vůbec nereagoval, vzhledem k tvému věku, jak dlouho trénuješ a co máš za sebou mě fakt nasrat nemůžeš ) |
To je fajn ze te nemuze nasrat kritika od jednoho z nejsilnejsich pound-for-pound lidi na foru, a bez urazky 100x lepsiho sportovce nez kdy ty muzes doufat ze bys byl.
|
Už mě to pomalu přestava bavit. Chtěl jsem ti Majesty odepsat v PM, ale když ze mě veřejně děláš blba, tak na to veřejně taky musím reagovat. Už tomu začínám malinko rozumnět. Většina zvás ,,mlaďasů" žije v internetovém světě a fórum je pro vás měřítko všeho! Uvědom si ale, že v reálném světě žije tolik silných chlapů, kteří mají nejaký fórum úplně u prdele! Turakam a ty jste mladí kluci, kteří sportem žijou a oba jste z generace internetových dětí. Já jsem začínal cvičit v oddílu kulturistiky a silového trojboje v době, kdy jsem ani nevěděl co je internet a ty si chodil tak do první, možná druhý třídy základní školy. Za tu dobu jsem se setkal s x klukama, kteří tomu nedávali ani půlku úsilí jako ty s Turakamem a ani jeden z vás jim nesaháte ani po kotníky. To, že je kluk s průměrnejma výkonama podle tebe jeden z nejsilnějších na fóru neukazuje to, že je on silák, ale to, že zde na fórum moc opravdových siláků nepíše. I náš mladej vás oba strčí hravě do kapsy a to mu je 18 let, váží rovných 70 kg a trénuje rok a půl. Děláte ze sebe mistry světa a při tom jste zatím nikdo z vás nic nedokázali.
Za další, už mě fakt unavuje jak mi zde pořád dokola předhazujete to, jakej já jsem sportovec! Buď to schválně přecházíte, nebo to nechcete číst, nebo fakt už nevím... Považoval by ses sám za sportovce když budeš cvičit 4 krát měsíčně? Už jsem to psal několikrát a nebaví mě se pořád opakovat. Já sám se za sportovce nepovažuju už několik let. Cvičím proto, protože i když mám jen tak málo volného času, nedokážu sedět doma na zadku a musím něco dělat. A sorry, činky byli moje první velká láska, takže i když mi to ted nejde, letadýlka si kvůli tomu slepovat nezačnu. Moje priority už jsou dávno někde jinde a jestli chceš pořád srovnávat moje podprůměrné výkony vzhledem k mé váze a věku s vámi, tak si zkus nejprve trénovat jen 4 krát měsíčně a uvidíme kam se dostaneš! Myslím, že bys ještě koukal, jak by to šlo, kdybych se mohl vrátit k pořádnému tréninku a dávat tomu to co ty! Nevíš nic o mě, jakej jsem byl sportovec v době kdy jsem se mohl ještě za sportovce označit, ani kolik sportů jsem dělal a co všechno jsem v nich dokázal. Tím opravdu ale nemyslím pofidérní tituly GPC, aby zase nedošlo k mýlce.
To co napsal Turakam, neberu jako kritiku, ale pouze jako čistě sprostou urážku člověka, kterýho v podstatě nikdy ani na živo neviděl. A aby bylo jasno, tak se z něj, ani z tebe opravdu neposeru. Neber to ve zlém, oba budete jistě fajn kluci, se kterými se kdykoli rád setkám, ale uvědomte si oba už prosím, že ne jen sportem živ je člověk a že ne každému z vašich výkonů spadne brada až na zem. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Tome, máš to zapotřebí? Tady jsi na internetu, tady se ti vysměje "do obličeje" každej, už to nech plavat, vždyť víš svoje a oni si pojedou to svoje beztak dál. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Tome a kedy prosím ťa som ja pasoval za niečo extra, ja som nikdy svoje vlastné výkony nepovažoval ani nepovažujem za niečo výnimočné ani som sa nikdy v podobnom svetle na fóre neprezentoval, ale svoje som v posilovniach všakovakých videl a ver, že podobných herkulov, akých ty asi stretáš na každom kroku viem spočítať na prstoch dvoch rúk. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Majesty napsal: | | Tom.K. napsal: |
|
Spoustu kecu o tom co by kdyby, a co byvalo |
Ja ze sebe zadneho mistra nedelam, a ani Turakam, myslim si ze uz mam neco natrenovaneho ale vzdycky to muze byt lepsi, a na moji soucasnou uroven se muze dostat spousta lidi, ba me dokonce o dost prevysit, sam to vidim kazdy den. Ale nez zacnes rikat arogantni kecy typu "vzhledem k tomu co mas natrenovano se tomu nedivim" tak prvne ty vykony udelej, nebo alespon udelej stejne bodu jako jeden z nas at je to srovnatelny, a pak si reknu ze okej, mas pravo soudit. Do te doby jsi jen dalsi clovicek co mluvi co by zvedal kdyby tohle a onento a tamto.. na tohle se nehraje Tome A vubec me nezajima kolikrat do mesice trenujes, takhle pravo mluvit a shazovat lidi proste nemas.
A za tim ze je Turakam jeden z nejsilnejsich lidi co se tlakove sily tyce v pomeru k vaze na foru si stojim, a rozhodne to neni nejaky hej pockej jak z neho delas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
esko: samozřejmě máš pravdu
Majesty + Turakam: dělat ze sebe mistra nebusí být jen to, že sám sebe vychválím do nebes, ale i to, jak se zde chováte k ostatním. Shazujete výkony ostatních, ve věčném srovnávání se se sebou samotným a neberete v potaz aktuální možnosti daného člověka.
A Majesty, pokud budu brát wilkse, zatím jste se k mým výkonům nepřiblížili ani v přepočtu na body. Původně jsem ti chtěl napsat jen tohle, ale jak vidno, vůbec nevíš nic o tom, co jsem kdy zvedal, jelikož tady proběhla velká čistka a starý logy už jsou dávno smazaný, tak ti aspon přiblížím svoje max raw výkony, samozřejmě naturální.
Dřep hluboký 3 x 240 kg v parodiích na bandáže red devil :-)
Benč 3 x 180 kg, 1 x 190 kg
Mrtvola 2 x 260 kg, 1 x 270kg, nebo třeba 5 x 240 kg a 16 x 200 kg.
To vše před prvním velkým zraněním, který mě na rok a půl vyřadilo a při TH do 110 kg.
edit: tohle je můj poslední příspěvek na tohle téma tady. Už mě to fakt nebaví a stejně je to k ničemu. Drapere promin za zbytečný zasrání logu. _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne po prosinec 17, 2012 6:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Jestli mu ani tohle nezavre hubu tak nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|