Ten trening byl tak divny a mel tam tolik ruznych veci, ze to ani nejde zapsat , ale projel jsem vse od ramen az po lytka, uplne vsemi zpusoby (crossfit stylem)
Zkousel jsem hlavne vice reps po sobe, zjistil jsem, ze je pro me zatim lepsi je jezdit po 1 a vzdy skocit do false gripu, nez se je tam snazit dat vsechny po sobe, protoze mi pri vice opakovanich sjede uchop z jemneho fg na normalni a pak se mi velmi blbe delaji dalsi opakovani
Zkousel jsem hlavne vice reps po sobe, zjistil jsem, ze je pro me zatim lepsi je jezdit po 1 a vzdy skocit do false gripu, nez se je tam snazit dat vsechny po sobe, protoze mi pri vice opakovanich sjede uchop z jemneho fg na normalni a pak se mi velmi blbe delaji dalsi opakovani
Crossfit #251 50 Muscle Ups
jaky jsi mel cas?
mohl by jsi mi prelozit zvyraznenou cast do srozumitelne reci?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
No tak jak jedou tady ve videu, tak takhle mi to jeste nejde, na druhem videu mas ukazany ten false grip a prave s tim fg, dokazu dat ze 3 opakovani po sobe, ale uchop mi pak sjede na normalni, proto je pro me zatim lepsi zacinat s fg odznova.
A musim je tedy delat timhle stylem po 1 (jiny uchop - false grip)
Tak jsem se prave podival na instruktazni video a jedine co je zajima, at ve spodni poloze mas prople lokty a ve vrchni poloze at mas prople lokty, FG nevadi.
Tak jsem se prave podival na instruktazni video a jedine co je zajima, at ve spodni poloze mas prople lokty a ve vrchni poloze at mas prople lokty, FG nevadi.
tak proc trenovat neco, co ti nejde, kdyz muzes jet neco co ti jde?
Protoze, jak se clovek nauci jet tak jak na tom prvni videu, tak ten cvik na hi-reps pak sebere mene energie a je to rychleji hotove. Na ten FG se clovek musi chvili srovnavat a pak se dostat teprv do natazene polohy (tohle plati pokud jsou kruhy tak vysoko, ze na ne musi zavodnik doskocit)
Protoze, jak se clovek nauci jet tak jak na tom prvni videu, tak ten cvik na hi-reps pak sebere mene energie a je to rychleji hotove. Na ten FG se clovek musi chvili srovnavat a pak se dostat teprv do natazene polohy (tohle plati pokud jsou kruhy tak vysoko, ze na ne musi zavodnik doskocit)
dik
Lysa cup bylo absolutni selhani, sice byl snih, led a sileny vitr, ale tu trasu mam rekord za 39:50. Navic jsem jeste skoncil nekde ke konci soutezniho pole. Navic se blizi zavody v Usti a ja misto toho abych se zlepsoval, tak vse jde kvuli zkousek, prace a chlastu (holek :D) z kopce. Proto od zitrka modifikovaneho Wendlera, vydrzi mi presne do zavodu, s tim, ze v tyden zavodu bude deload. Zkusim vice behat, planovany cil je 2x tydne + LC, real je 1x tydne + LC. No a do toho normalni CrossFit (schema 1 den naplno a pak delsi pauza stale plati)
hochu musím říct že mě změna terméni CF v Ústí totálně nasrala...těšil jsem se jak budu před Vánocema dřít a po soutěži si dám volnější fázi, užiju si cukrovi, nějaký to pivko, jídlo atd...ale takhle abych se držel i přes Vánoce
Jo u me to same. U me to vedlo zas k uplne ztrate motivace (nepotrebuji makat, zavody jsou daleko). Plus nedavno rozchod s pritelkyni (po 5ti letech) a hned bylo kazdy vikend najednou co delat a prichazet pravidelne ve 4-5 rano domu kazdy vikend taky nebylo idealni pro vykon. Je treba ted poradne maknout pres Vanoce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru