Zada stale jen smrdlacka, a bicaky se tak nejak moc nehejbou, tak tento trenik vlastne stoji jen na ramenach.
A dneska vazne super, posledne 6ky byly v poho s jistotou, ale ze bych citil rezervu na dalsi opacko to urcite ne. Mno dneska skoro vsechny serie o opacko vic.
Znovu jsem se koukl na moje oblibene video kde manik dava 7x108kg a skusil este vic vypilovat techniku. Povedlo se. Parada.
13.12.2012
ZADA
zhyby, na hodne siroko, start 20:15
4x, 4x, 4x, 4x, 4x
zhyby, sire ramen a kousek, end 20:35
6x, 6x, 6x, 5x, 5x
VC pritahy v predklonu podhmat, start 20:36 end 20:50
10x70, 10x70, 10x70, 10x70, 10x80
protahovani zad mezi seriema
RAMENA
military press, start 20:54 end 21:17
5x70, 7x80, 7x80, 7x80, 7x80, 6x80, 8x70
vypony na lytka mezi seriema
bricho zkracovacky
JR upazovani v sede, start 21:24 end 21:42
10x14, 10x14, 10x14, 10x14, 10x14, 10x14
BICEPS
zhyby podhmat, posledni 2 serie ne provis, start 21:43 end 21:59
8x, 8x, 8x, 8x, 8x
bricho vypony nohou na lavicce 4x20 sec mezi seriema
JR v stoje na stridacku, start 22:02 end 22:26
10x30, 10x30, 8x30, 10x30, 9x30, 9x30
Vcerejsi pozdni trenal.
Dokonce sem vynechal zaverecnou T osu, jak sem spichal. Radeji sem ale mel nekde zkratit pauzi a stihnul bych ju.
Bench press jsem uz od rozcvicky citil slabsi, puvodne sem chtel jet 142, ale nechal sem to na 140, aspon sem dal ale serii navic, takze nakonec spokojenost.
Snad do konce roku vyjde nejaky super trening, takovej, kde clovek citi Silu, urcite to vsici znaji. Skusim maxko 160.
Mel sem 2 dny pauzu, tak sem si rekl ze dneska skusim max na military. A povedlo se, ale az napotreti. 2 byl miss.
Technicky asi nic moc, ale hlavne, ze je to tam
Na bicaly s JR jsem se take rozhodl jet na stridacku na lehko a natesko, takze dneska nalehko 10x27, proste natesko neco jako 6x32.
18.12.2012
ZADA
zhyby, na hodne siroko, start 18:34
4x, 4x, 4x, 4x, 4x
zhyby, sire ramen a kousek, end 18:56
6x, 6x, 5x, 5x, 5x
VC pritahy v predklonu podhmat, start 18:58 end 19:18
10x70, 10x80, 10x80, 10x80, 10x80
RAMENA
military press, start 19:20 end 19:43
5x75, 2x90, 0x100, 0x100, 1x100 , 3x90, 7x80
bricho zkracovacky
JR upazovani v sede, start 19:49 end 20:08
10x14, 10x14, 10x14, 10x14, 10x14, 10x14
BICEPS
zhyby podhmat, posledni 2 serie ne provis, start 20:08 end 20:25
8x, 8x, 8x, x7, 7x
bricho vypony nohou na lavicce 4x20 sec mezi seriema
JR v stoje na stridacku, start 20:27 end 20:47
10x27, 10x27, 10x27, 10x27, 10x27, 10x27
100ka na 3ti pokus
U jednoho opacka neni videt technika, takze este 7x80. Koukam ze z videa to tak nevypada, ale snazim se jet uchop a lokty vice u sebe. Ale po te 100 sem se na to uz nejak nesoustredil a rozjelo se me to.
Si borec, paráda + máš perfektnú formu, už som to raz písal, celý Mirko Crocop.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mas silu jak hovado a forma taky super, proste chlap jak ma byt :) , ovsem vzhledem k tvym problemum se zady bych se tech maximalek u tehle cviku docela bal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Sílu máš parádní, o tom žádná, ale dovolil bych si malou poznámku k technice, jestli můžu Většina lidí, co znám, drží činku při military po celou dobu cviku v rukou a balanc "vyrovnávají" prohýbáním se v zádech, což není to pravý ořechový. Tu činku by sis měl na začátku posadit na ramena/klíční kost jako při čelních dřepech, aniž bys ji držel v rukou a prohýbal se v zádech, a teprve potom ji vytlačíš (při samotnym tlaku se už samozřejmě alespoň trochu prohnout musíš, tím spíš u maximálky). Mrkni na video níže, jak by to mělo vypadat Ne, že bych snad chtěl dávat rady a trousit moudra, tolik tomu nerozumím , je to možná spíš námět k diskusi, protože pokud si dobře pamatuju, tak podobnou radu dával i Cizovi Honza Šalata, byť se v jeho případě jednalo o pushpress (kde je to samozřejmě ještě markantnější, protože se činka z těch ramen nezvedá ale vyráží).
Tomu říkám síla vůle. Dvakrát něco missnout a na potřetí to vybojovat.
Na první pohled bych podle těch zad, trapézů a na pohled silnýho středu těla, bych tipoval, že musíš tahat celkem balíky na mrtvolu a ne mít problémy ze zádama.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Asi nebyl dobrej napad skouset max na bench press, vzhledem k max na military predevcirem. Dal bych to, ale zradilo me levy rameno, uz aspon 2 mesice ho citim, z fotaku sem pak poznal, ze leva ruka nestihala, cinka cela znacne nasikmo, ale 155 by urcite padlo.
Takze 160 miss, snad priste. video asi davat nebudu, je tam asi tak 2 min priprava a pak neupesnej tlak, skoncilo to na zarazkach, vlastnorucne vyrobenej stojan to ustal.
Vse ostatni v poho, takovej standart.
Nohy uz klasicky ne e, skusil sem, kolena stale v haji.
T osa bozi, asi je to spis tim, ze sem ju 8 dni nejel, ale to tak nadherne bere laty (stredni zada).
Hrudnik makal jak masina, dneska natesko, prihodil jsem 2kg a zvladl s tim prvni 3 serie. Na to, ze este nedavno jsem sotva daval 5 serii s 140, tak ted vidim znatelny pokrok.
Taky jsem si uvedomil, ze od te doby co stridam nalehko a natesko, je neustaly pomaly progress, driv jsem bench press vnimal spis jak na houpacce.
Tricaly take dobre, i kdyz vaha a opacka jako vzdy.
Po dlouhe dobe jsem skusil celni drepy. Kolena se zlepsuji a zada take. Sice jen 4 serie s pidi vahou, ale furt lepsi nez nic.
Super Judsone, ako benče, tak tie osmičkové sérky military s 80kou - pecka no, len tak ďalej aj do nového roka.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Super Judsone, ako benče, tak tie osmičkové sérky military s 80kou - pecka no, len tak ďalej aj do nového roka.
Diky.
Tento rok jsme mel takovej boom, jak jsem presel z stagnujiciho cviceni na systematicke, stravu, supple. motivace, zacal jsem do toho davat srdce. Ten progres se uz davno zacal zpomalovat. Taky uz je me skoro 33.
Pokud za celej pristi rok pridam max na bench a military o 10kg, tak budu spokojen.
Edit, kde si videl 8x80 na military ? To ani nahodou, 7 je fakt max, vydreny.
Naposledy upravil Judson dne čt prosinec 27, 2012 12:07 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru