mrtvy tah a poloha zad

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mrtvy tah a poloha zad  Úvodní stránka -> Trénink -> mrtvy tah a poloha zad
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:16 pm    Předmět: mrtvy tah a poloha zad Odpovědět s citátem

Zdravim vas. Potrebuju par rad ohledne mrtvyho tahu. Ja temer nedokazu narovnat zada pokud jedu 70kg+, dokazu mit perfektne rovna zada jen kolem 50kg a to se mi zas zda ze ty zada ani neprotahnu (maximalku jsem zkousel 120kg a jistou rezervou, ale temer kulatyma zadama). Je hodne riskantni nebo spatne delat mrtvolu s mrne zakulacenymi zady? Dekuju vsem za nazor a radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natoč video, z tohodle popisu je absolutně nemožné cokoliv poznat.

Derek Poundstone
8Shade

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:21 pm    Předmět: Re: mrtvy tah a poloha zad Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Zdravim vas. Potrebuju par rad ohledne mrtvyho tahu. Ja temer nedokazu narovnat zada pokud jedu 70kg+, dokazu mit perfektne rovna zada jen kolem 50kg a to se mi zas zda ze ty zada ani neprotahnu (maximalku jsem zkousel 120kg a jistou rezervou, ale temer kulatyma zadama). Je hodne riskantni nebo spatne delat mrtvolu s mrne zakulacenymi zady? Dekuju vsem za nazor a radu

A kulatíš spodní záda, horní nebo obojí? S kulatýma spodníma zádama bych se na nějakou těžší mrtvolu vykašlal, protože si koleduješ o zranění, z kterýho se budeš dostávat x měsíců a nestojí to za to. Nejlepší by bylo, kdyby tě někdo natočil a tys to sem postnul, pak ti můžem opravit techniku.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvhodneji to vystihne tendle obrazek.

Jsem osel...tady je ten obrazek http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYK2IKe9C7INtLGNmPEXz8ykpzwHSn3_kUtbhk6cy9r6WxOT-m-A
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spodni zada mam rovne dobře. jen vrchni se krivi jak me tahnou ruce asi
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natoč video. Na tom videu buď Ty. Takhle baj voko bych ale doporučil pracovat s lehčí váhou na technice. V MT se nezlepšíš, když se budeš pokaždý mermomocí honit za maximálkou.

Mimochodem, jsou lifteři, kteří dělají mrtvolu s kulatou hrudní páteří, nicméně začátečníkovi bych to nedoporučil. Správný MT končí v zámku s rovnými zády, tudíž pokud začneš s kulatými zády, budeš se muset nahoře rovnat. Lepší varianta je držet rovná záda po celou dobu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: