Objemový trenink 3x týdně

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový trenink 3x týdně  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Objemový trenink 3x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
siricz

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 9:48 pm    Předmět: Objemový trenink 3x týdně Odpovědět s citátem

Zdravím, mohl by mi někdo poradit jak si sestavit Fullbody trénink nebo už sestavený poslat ? Nejlépe nějaký lehčí zkoušel sem pro pokročilý a jsou tam hodně dřepy a mrtvoly celkem to odnáší spodek zad... mohl by mi někdo doporučit nějakej lehčí? děkuji!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dogeatdog

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html

Spodek zad při dřepech ani mrtvých tazích nic neodnáší. Spodní záda si zprasíš špatnou technikou čehokoli, případně používáním opasku stylem "příchodem do fitka nasadím, při odchodu jej možná sundám".
Začni s malými vahami a piluj techniku.
siricz

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jinak je mi 16.. ok budu se snažit trénovat techniku s malýma váhama :) Jo jinak měl jsem před rokem problémy s koleny (nevim jak se to jmenovalo, ale bylo to tak že při námaze se mi jakoby vršek hoelní kosti posunul dopředu -> vytáhnul se vaz ), ale snad už je to ok :)
siricz

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předtím jsem jel (objemovou rutinu 3x týdně z body-test.cz) co na to říkáte? A ještě někde jsem četl že do 18let se nedoporučjí dřepy, MT a přítahy osy v předklonu co je na tom pravdy? Stačí pouze ovládat techniku nebo je to opravdu nevhodné?
Notrax

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě zajímalo, jak na to přišli, že zrovna od 18 už můžeš začít cvičit mt, dřep .. :-D

Samozřejmě pokud ovládáš techniku, tak je můžeš cvičit i teď.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

siricz> pokud nezačneš bláznit a nakládat si velké váhy, měl bys být OK; jakmile začneš tahat zbyteně velké váhy špatnou technikou, odskáčeš to zdravotně (dříve či později). Hlavně se nenech hecnout tím, že někdo jiný bude mít naloženo hodně a ty jen "málo". Úsměv vzbuzují komici, kteří tahají váhy, na které nemají, nikoli kluci, kteří jedou menší váhy precizní technikou - těm patří obdiv.
Při dřepech či mrtvém tahu se soustřeď na to, aby jsi tlači do pat, ne do špiček nohou, pokud jsi měl už dříve problémy s koleny, mohlo by se ti to rychle vrátit.
Co se týče vah tak u dorostenců se opravdu nedoporučují velké váhy skrz růst těla. Takže jen zopakuji - kašli na váhy, piluj techniku a uvidíš, že to přinese ovoce.
ntz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 2:00 pm    Předmět: Re: Objemový trenink 3x týdně Odpovědět s citátem

siricz napsal:
Zdravím, mohl by mi někdo poradit jak si sestavit Fullbody trénink nebo už sestavený poslat ? Nejlépe nějaký lehčí zkoušel sem pro pokročilý a jsou tam hodně dřepy a mrtvoly celkem to odnáší spodek zad... mohl by mi někdo doporučit nějakej lehčí? děkuji!

trening si klidne nech sestavit, ale delej do toho 50-100 shybu, 100-200 kliku a ?-? drepu denne navic mimo *training hours - treba pulka po ranu a pulka vecer ..

porostes jak z vody ;)

ps. DDEENNNNEE !! (neznamena 3x tejdne ;))
blazen

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz, přestaň laskavě každýmu doporučovat ten svůj zázračnej trénink 7x týdně, to že to "funguje" (že jsi měl ve své top formě 70 kilo na 195cm) tobě neznamená, že se tím musí řídit každý cvičenec a každý po tom "poroste jak z vody" stejně jako ty
ntz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
ntz, přestaň laskavě každýmu doporučovat ten svůj zázračnej trénink 7x týdně, to že to "funguje" (že jsi měl ve své top formě 70 kilo na 195cm) tobě neznamená, že se tím musí řídit každý cvičenec a každý po tom "poroste jak z vody" stejně jako ty

ja to tedka zase delam a fakt to funguje bro ;)

jsem z toho uplne nadsenej a prisaham, ze vsichni v mem okoli, ktere se mi to podarilo nutit delat taky (moji cvicenci), denne placou stestim .. obrovskej boost v jejich forme (alespon na zacatku) je jasnej ;)

ps. ale jo, mas pravdu .. koukam na to strasne deterministicky .. opravdu uznavam (disclaimer), ze kulturista nejsem (nebudu/nebyl jsem) a klasicke *plain-fitness na krasu nedelam (nedelal jsem/nebudu)
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
.....a prisaham, ze vsichni v mem okoli, ktere se mi to podarilo nutit delat taky (moji cvicenci), denne placou stestim .....

jen jestli to je stestim
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:

ja to tedka zase delam a fakt to funguje bro ;)

jsem z toho uplne nadsenej a prisaham, ze vsichni v mem okoli, ktere se mi to podarilo nutit delat taky (moji cvicenci), denne placou stestim .. obrovskej boost v jejich forme (alespon na zacatku) je jasnej ;)

ps. ale jo, mas pravdu .. koukam na to strasne deterministicky .. opravdu uznavam (disclaimer), ze kulturista nejsem (nebudu/nebyl jsem) a klasicke *plain-fitness na krasu nedelam (nedelal jsem/nebudu)

A co ze to teda vlastne ses? Moudra tu rozdavas pekna, tak jen at vime, s kym mame tu cest :D
(samozrejme no offence, jen se ptam :D )
lukajss

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši místo né moc přínosné diskuze mi radši řekněte co si myslíte o tomto tréninku ? Zvažuji že ho zkusím ***

edit, viz pravidla fóra
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-13925-spravna-treninkova-metodika-pro-maximalni-objem.html

hleda svatej gral a on zadnej neni
jde o to, pouzit tezke vahy aby ses znicil a dostatek zradla a spanku aby jsi zregeneroval
za me doporucuju http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html a nebo vygooglovat bulharskou rutinu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skús trochu uvažovať, nechápem že ešte aj v tejto dobe plno ľudí cvičí hentaké tréningy. Trochu sa zamysli nad tým, ako funguje tvoje telo pri určitých cvikoch. Deliť split na partie je podľa mňa TOP blbosť, naviac triceps k chrbtu ktorý s ním nespolupracuje snáď pri žiadnom cviku (pull over asi len) a potom ho ešte raz odmakáš o niekoľko dní pri prsiach

Jo a nevidím tam mrtve ťahy ani žiadnu ich variantu. Peter má pravdu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si myslíte o posilování 6x týdně po 2 hodinach na objem? jde to se stravou?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový trenink 3x týdně Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: