Ahoj, mam tenhle problém:
Už asi měsíc mě trápí bolest ramen kdykolik cvičním hrudník, respektive při tlakových cvicích. Není to bolest kloubů, ale svalová bolest. Cvičím s malou váhou 15 opakování a důraz na techniku a jakmile začnu cvičit např bench press, jsem sice schopen ho odcvičit v plném rozsahu, ale jakmile skončím sérii, tak místo toho abych cítil hrudník, cítím přední delty - a to takovým způsobem jako by mi měly upadnout. To samé při tlacích s jednoručkami. Když jsem zkoušel cvičit kliky na kruzích, ten samý druh bolesti se objevuje v zadních deltách.
*Edit: Ještě na doplnění, bolest vždycky z 90% zmizí po pár sekundách od dokončení série, po tréninku ty svaly ještě nějakou dobu cítím, ale půl hodiny po tréninku bolest zmizí úplně a další dny nic necítím. U cviků které delty tolik nezatěžují, např rozpažky na rovné lavici nebo pullover, je to OK.
Jediné co mě napadá jestli není něco v nepořádku se šlachami. Už jsem měl tenhle problém kdysi s předloktími, ale to poměrně rychle odeznělo samo.
Pokud se s tímhle už někdo setkal, prosím, poraďte jak se toho zbavit, nebo co je špatně.