|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mnemosyne

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Počítaj, u nás se to má stát ve 12:11 dnes odpoledne. |
Tak tomu věřím, to mám v plánu stovku dřepů apokalyptickejch.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| Hakymm napsal: | | Serou mě smradlaví lidi v posilce. |
Mě taky. Hlavně jeden borec co do posilky chodí pravidelně, tak mu říkáme smraďoch (ale neví o tom), ani jednou si neměnil triko.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Ty máš poslední dobou nějaký období, který se periodicky opakuje v ženským životě? Že co od Tebe čtu, tak to je pořád upozorňování na věci, který můžou být člověku u ř***, ale všechno Tě sere |
Asi si mě s někým pleteš, do tohodle topicu jsem dlouho nenapsal a když někam píšu, tak do mého logu nebo se někomu snažím poradit, sem tam spam, takže klídek jo?
To nevíš, že chlapi maj andropauzu? Ale to je až po 50ce.... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
Nemenit si triko je urcite extrem, ale vy se pri cviceni nepotite, nebo si vazne myslite, ze nesmrdite?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | Nemenit si triko je urcite extrem, ale vy se pri cviceni nepotite, nebo si vazne myslite, ze nesmrdite? |
Ano, myslím si to. Potím se, ale nesmrdím tak, aby to někomu vadilo. Mám vždy čisté věci, používám ručník a bylo by krásné, kdyby to tak dělali i ostatní. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Další díly walking dead až na jaře |
jako každý rok u skoro všech seriálů
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | balbi napsal: | Další díly walking dead až na jaře |
jako každý rok u skoro všech seriálů |
Mě nezajímají ostatní, já chci tento!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
47 lidi na poste cekajicich predemnou, 20 minut jsem mrzl venku nez jsem se vubec dostal do budovy. Ale narozdil od jinych nejsem takovy kritik Ceske posty a chapu, ze toho ted maji opravdu hodne a holky za prepazkou jedou jak masiny. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | Nemenit si triko je urcite extrem, ale vy se pri cviceni nepotite, nebo si vazne myslite, ze nesmrdite? |
pot, jako takovy, neni citit - citit je, az po case, kdyz na tele zacne rozkladat - t.z. ze clovek ktery se poti, neni citit - citit je ten, kdo se delsi dobu nemyl ... pokud se clovek bude sprchovat jako ve spravnem americkem filmu - vecer a rano, tak by nemel mit problem ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 47 lidi na poste cekajicich predemnou, 20 minut jsem mrzl venku nez jsem se vubec dostal do budovy. Ale narozdil od jinych nejsem takovy kritik Ceske posty a chapu, ze toho ted maji opravdu hodne a holky za prepazkou jedou jak masiny. :) |
Asi máme dobrého poštáka, včera mi volal a počkal 15 minut, než jsem dorazila domů, a dneska, když jsem před 8 vyrážela do fitka, zase předával balík sousedce, takže mě naopak letos pošta velice potěšila Stejně tak GLS, docela mě překvapilo, když mi doručili balík ani ne do 24 hodin od objednávky na e-shopu, není nad to, když člověk nemusí do narvaných obchoďáků _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|