|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miuri

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Miuri napsal: | Balení dárků... Naštěstí to už mám kompletně za sebou. | diky bohu za pruhlednou lepenku
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
nejlepší je stejně ten koment u tý nenormálně špekatý nezdravý ženy (btw "beached whale" je taky hustý)
Ta fotka výš je skvělá, viděl jsem asi tři podobný, ale tahle je nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Luster napsal: | | Miuri napsal: | Balení dárků... Naštěstí to už mám kompletně za sebou. | diky bohu za pruhlednou lepenku |
Myslíš takovou tu, kterou se balí jídlo? |
jo, vsechny darky zamotam do obrovsky foliovy koule a odkulim pod stromecek, kde si z ni pak obdarovani vyrezavaji svoje dary
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Ano, přeložila to dobře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
laponec1
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
a nenapadlo nekoho, ze k obema fotkam patri i komenty z druhy strany ? ze lidi pisou i, ze ty dva vypadaj dobre a ze ta holka je tlusta ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 11:00 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem blbej a nechápu jak to myslíš, nešlo by to třeba zakroužkovat? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Aukce frekvencí v pásmech 800, 1800 a 2600 MHz začala 12. listopadu. T-Mobile, Telefónica, Vodafone a PPF Mobile Services draží celkem 40 bloků kmitočtů. Jejich vyvolávací cena byla dohromady 7,4 miliardy korun. Aukce by měla skončit, až již na žádný blok nebude nikdo přihazovat.
Původně se čekalo, že do konce roku aukce nejen skončí, ale že úřad rovněž přidělí vydražené kmitočty. Původní termín ukončení aukce byl dokonce odhadován na konec letošního listopadu (více zde).
"Aukce bude s ohledem na stále trvající zájem dražitelů pokračovat i v novém roce," uvedl mluvčí František Malina. Aukce tak může podle zájmu operátorů trvat ještě několik týdnů nebo měsíců.
ČTÚ odhaduje výnos z aukce v řádu jednotek miliard korun. Další stovky milionů pak vybere na ročních poplatcích. Frekvence, které neprodá, nabídne znovu v budoucnu.
Mobilní síť LTE umožní reálnou rychlost připojení k internetu kolem 150 Mbit/s, což je zhruba pětinásobek proti současné technologii 3G. ČTÚ si od aukce slibuje zejména rozšíření rychlého internetu i do odlehlejších oblastí, ale i zvýšení konkurence příchodem nové společnosti na trh.
Držitelé kmitočtů budou muset zároveň otevřít své sítě pro tzv. virtuální operátory.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/aukce-kmitoctu-01n-/mobilni-operatori.aspx?c=A121222_022146_mobilni-operatori_jm |
Tady se člověka snad toho LTEčka nedočká. Kua, už mě sere bejt připojenej na tragické wifině od Entiry. Zlatý UPC. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 5:07 am Předmět: |
|
|
leze mi na nervy, ze uz tri tyzdne necvicim. Ze uz tri tyzdne nemam chut na nic ine ako sa zobudit na obed, dat si desat vajec (prazenica?) a ist na pivo...!
Planoval som sice pauzu na sviatky lebo uz som mal vsetkeho pokrk, ale planoval som asi tyzden. No troska sa mi to pretiahlo, ale pevne verim, ze cim dlhsia pauza tym viac mi to prospeje a potom sa mi bude chciet o to viac :) hlavne keby som na to nebol sam, ale so zenou ktoru teraz neskutocne chcem :)
(tak, a mozete sa do mna naviest teraz)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|