|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Pro začátečníka je podle mě ten muscle up nejlehčí (ikdyž jsem to nikdy nezkoušel)... přecijen to je asi o dynamice a fungování celýho těla jako celku. Pěkný cíle, určitě je dáš ;) |
Asi jak rikas, myslel jsem si, ze je davaji ti vychtrlici. Ale kdyz to davaji i ty velke hrany z usa...ti musi vazit kotel. Ktery cvik je asi nejtezsi z tohoto souboru? Krome klik na jedne ruce s nohama na zemi.... i klik na jedne ruce s tlesknutim je asi hard mode :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Na ten nadhod si asi dám trošku vyšší cieľ, povedzme aspoň 1.1xBW, k vlastnej váhe to už teraz nemám ďaleko a rok je dlhý
Inak Turakam, 100 na military a 50-ka jednoručka výrazom je dosť nepomer, napr. u mňa výraz jednoruč odpovedá zhruba 2/3 obojručného military.
Muscle up mi príde dosť heavy, raz dávnejšie som skúšal negatívny muscle up a prišlo mi to sakra náročné. A takisto nie som ten správny typ na takéto cviky, ruku mám len 36-37 max, ale stehno tak 65+.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | guruhonza napsal: | | Pro začátečníka je podle mě ten muscle up nejlehčí (ikdyž jsem to nikdy nezkoušel)... přecijen to je asi o dynamice a fungování celýho těla jako celku. Pěkný cíle, určitě je dáš ;) |
Asi jak rikas, myslel jsem si, ze je davaji ti vychtrlici. Ale kdyz to davaji i ty velke hrany z usa...ti musi vazit kotel. Ktery cvik je asi nejtezsi z tohoto souboru? Krome klik na jedne ruce s nohama na zemi.... i klik na jedne ruce s tlesknutim je asi hard mode :D |
Klik na jednej ruke je tazky? s tým tlesknutím by som chcel vidiet :D
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 9:34 pm Předmět: :) |
|
|
mým cílem na 2013 nejsou váhy ani výkony, ale začít dělat věci správně, ať už se bude jednat o provedení cviků s adekvátními váhami nebo stravu, posílení břicha a středu, vyhnutí se zranění, ale především se bavit tím, co dělám a nenechat si to nikým zkazit :) kvalita ať převažuje nad kvantitou a forma nad objemem přeju do roku 2013 i Vám (tedy těm z Vás, kterým na takových věcech záleží jako mně) :)) PF 2013 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
nevymeknout s treningem ;) .. tohle si preju kazdej rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 1:00 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | nevymeknout s treningem ;) .. tohle si preju kazdej rok |
Proč si to každý rok přeješ, nebylo by lepší každý rok konat? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Já bych to chtěl fest vyrýsovat. (momentálně asi 92kg a chci pod 85kg určitě) A něco naplácat na zada, protože jsou bez objemu i bez detailů! Určitě se i více věnovat mezilopatkovým svalům.
Výkonnostně:
MT:230+/- (+35kg)
DŘEP:155+/- (+20kg)
BP:120+-/ (+20)
Snad se povede, nemyslím si, že by to byly při mém nasazení nereálné cíle!
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Já mám v cílech jasno: 340/230/310 Bude to hodně těžký, snad reálný |
Ještě nám pověz tvé cíle ve váze, kterou chceš dosáhnout, ať se za půl roku můžem smát .
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
spravit zada ktera jsou an tom ted dobre a uz me boli jen malinko a obcas - abych zase mohl hezky trenovat drepy, pritahy apod.
muscle up
poradne zamakat na celkovem stredu tela (L-sed, V-sed, Human flag)
zvetsit paze
zvetsit stehna
to je asi to primarni :) _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | | grogy napsal: | Já mám v cílech jasno: 340/230/310 Bude to hodně těžký, snad reálný |
Ještě nám pověz tvé cíle ve váze, kterou chceš dosáhnout, ať se za půl roku můžem smát . |
Nech ho, měl kapra s rumem a ještě to nevyprchalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
1-3 Na Mistroství Evropy Juniorů
Dostat se na Mistroství Světa Juniorů
115kg Bench
120kg Přítah
Zajet K2 1000m pod 3:20
Vyhrát všechny závody v ČR na K2
Vyhrát alespoň jeden závod ČP na K1
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|