Wass - Zatim to moc nejde...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Wass - Zatim to moc nejde...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wass

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to bych mohl, jen teda jak je to s cholesterolem, tady sice většina řiká, že to je bez problémů pro normální lidi, ale já jsem docela obtloustlej, tak aby to nakonec nebylo kontraproduktivní...

tak jako tak, jakkoliv tlustej, pokud udělám maturu, tak za 8 měsíců budu bydlet jinde a hurá do 100% diety a konečně to bude stát za to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petan_

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj, nejsem kdovi jaky odbornik na stravu, ale dovolil bych si par postrehu :) Tvaroh na noc tam klidne nech, kasein je na noc dobrou volbou za prijatelne penize. Vajicek bych se taky nebal, to ze maji hodne cholesterolu je, rekl bych prezitek, pokud sportujes a necpes se bramburkama, hambáčema a jinejma dobrotama, vůbec bych se nebal tam pustit klidne 5 vajicek najednou. Jeden tip, zkus trosku ubrat na jednoduchych sacharidech - konkretne pak u te snidane, nahrad (aspon obcas) piskoty vlockama s jogurtem (jeste usetris). A ty ovocne kefiry jsou taky samozrejme slazene. Nebo treba tmavy/žitný chleba s cottage, nebo lučinou. Nevim jestli sem zeleninu a ovoce proste jen nepises, ale to bych taky nepodcenoval. Tak at se dari :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
ja jsem nedavno delal takovej pokus. Pul roku jedl prumerne 10 vajec denne a pak jsem si nechal zmerit cholesterol a byl v norme...

uživatel Riker - link: https://forum.ronnie.cz/vejce-a-cholesterol-t26268.html

A já sobně dávám najednou 7 cca 25 vajec týdně.

Naposledy upravil MAST3R dne út prosinec 25, 2012 11:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Wass

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady, na noc tvaroh samozřejmě nechám, nahradil bych jen ten přes den.

K snídani piškoty, protože furt si zapomínám vločky večer zamíchat s jogurtem, jedl jsem je už celkem běžně k snídani, začnu si to někam poznamenávat :)

Kefíry piju z 97% pouze neslazené a to spíš kvůli ceně, jen když jsou vyprodané, tak vezmu 1 ovocný.

Tmavé pečivo mam cca každej druhej den, cottage snim jen z lednice, jinak mi moc nechutná, ale mohl bych ho občas zařadit, to je fakt.

Jablko a banán mam v podstatě každej běžnej den, zeleniny mam méně, ale když doma je, tak ji jím taky... ale když mam třeba papriku ve škole, tak to ani nepíšu, protože to je na 2 kousnutí :)
Wass

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

musim najít nějakej trenál, nechce se mi chodit do posilky a cvičit jen tak... strašně sem zlenivněl a taky mi přijde, že to posilování stejně bylo k ničemu s mojí stravou, výsledky nulový, akorát to sežralo prachy a zvedla se trochu síla, vzhledově nic... a když si vyfotim záda, akorát vidim takovou velkou prohlubeň u ramen - silně zanedbané zadní delty...

každej trenál má v sobě cviky, který sem nikdy neviděl, asi pojedu zase těžkolehkej split...
dogeatdog

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prd mi je po tom, ale na tvém místě bych se vykašlal na těžkolehké splity a jel kvalitní fullbody, stojící na základních cvicích. Pochopil jsem, že máš doma boje stran jídla, ale co jsem zběžně mrknul, je tam pramálo kvalitních sacharidů a samej junk, bez toho to bohužel bude přešlapování na místě.
Ideální by bylo, kdyby si tě na trenál vzal pod kontrolu někdo zkušenější, ať máš výsledky a motivaci, trochu z toho mám pocit, že se trápíš ve stagnaci. Nemusí to být záklnitě placený trenér, osobně myslím, že pokud bys oslovil zkušeného týpka, mohl bys uspět, aby po tobě občas mrknul.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,nemyslím si že chyba bude jen ve stravě a v tréninku,ale i v motivaci a vůli chtít makat....já si stravu nijak nedržim ...hlídam si jen bílkoviny a hlavně pořádně makám. Na každej trénink se těšim na to zvedání železa,musíš se do toho pořádně opřít,co jsme koukal tak nakej ten junk food tam je...ale jinak celkem kvalitní bílkoviny a chybej ti sachry trochu ....cpy do sebe třeba víc vloček,racia,rýži nebo těstoviny a co s ebílkovin týče,aspoň ráno tam nacpi pár vajec....kdo chce hledá způsoby kdo nechce hledá důvody... ono to pude. Tak železu zdar.
Wass

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak začnu Total-Body Training, vypadá to celkem dobře a většinu cviků znám. Chtěl sem na trenál dneska, ale začnu zítra, aby mi rozpis korespondoval se školou a kravmagou. Jen teda nevim, jak se tam posiluje břicho a jak provedu antagonistický trénink, když bude v posilce víc lidí... každopádně strava bude víceméně stejná, fakt to neovlivnim, budu se snažit vynechat sladkosti a jídlo bude vypadat nějak takhle:

- vločky s jogurtem/müsli/piškoty, kefír
- pečivo s máslem, eidam/šunka, banán
- proteiňák (krátké přestávky, blbě spojené hodiny, proteiňák hodně pomůže)
- 5 vajec, 50g arašídů, nějaká svačina (jogurt, zelenina, kobliha... whatever)
- večeři neolivnim (od masa s rýží přes tortillu až po pizzu)
- 250g tvaroh

- po večeři multivitamin
- přes den voda, minerálka, kafe, občas černý čaj a jednou týdně cocacola light, když už nebudou ty sladkosti :)

když nebudu mít ve škole sýr nebo šunku, tak asi hodim víc proteiňáku, jinak nevim jak to nahradit

neměl bych hodit arašídy i dopoledne ve škole? Zase abych netloustnul víc než je nutno, přecejenom jsou dost kalorické
Wass

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídlo pozdě jsem vstal, zítra už pojedu podle plánu
- 100g vloček, 250g bílého jogurtu, 500ml kefír
- 5 vajec, 50g arašídů, chleby s máslem, okurky, banán, kafe , takovej myšmaš no :)
- 150g kuřecích prs, 150g quinoi, hrášek
- 250g tvaroh

- přes den jen 2 domácí marokánky, jinak bez sladkostí :D
Wass

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď mě ještě napadlo ohledně těch sacharidů... jestli bych nedal misku vloček i odpoledne, případně večer po tréninku kdyby byla blbá večeře

mezi kámošema mam jednoho, kterej rostl jenom po vločkách s mlíkem po každym tréninku
Wass

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 1 z 1. týdne TBT - 3x5, pauzy 60s
- Dřepy (80kg)
- Kliky na bradlech naširoko (dopomoc 35-25-25kg)
- Přítahy kladky vsedě (55kg)
- Tlaky s jednoručkama na ramena (15-17,5-17,5kg)
- Kladivové zdvihy (10-12,5-15kg) dělal sem je poprvé, neodhadl jsem váhu, až teprv 15kg byly těžký
- Stahování horní kladky s lanem (20-20-17,5kg) musel sem snížit váhu, už to bylo prasácký
- strečink

Jídlo
- miska müsli, 500ml kefír
- mléko s kakaem
- 5 vajec, 50g arašídů, celozrnný rohlík
- banán po tréninku
- 100g vloček, 400g jogurt + proteiňák
- vinná klobása, bramborová kaše + proteiňák
- tvaroh

Další tréninky si musim ještě poskládat, asi budu muset vyzkoušet nový cviky i bez trenéra, jinak to nebudu moct nějak hodně střídat, což je základ TBT.

Trénink trval cca hodinu, což je příjemná změna.

Večeře strašná, ale neudělam nic...
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
Jídlo
- miska müsli, 500ml kefír
- mléko s kakaem
- 5 vajec, 50g arašídů, celozrnný rohlík
- banán po tréninku
- 100g vloček, 400g jogurt + proteiňák
- vinná klobása, bramborová kaše + proteiňák
- tvaroh

Člověče, ten tvůj jídelníček by mě zabil.. jen můj názor:
- snídaně - musli je příšerně sladký bordel, dal bych jej max na dochucení vloček, které bych dal jako základ snídaně
- po tréninku dát jako jídlo vločky je obrovská zátěž na tělo, potřebuješ normální jídlo; stejně tak bych nedával dvakrát protein po sobě po tréninku; k té klobáse sis mohl dát pár vajec a bylo to relativně ok
- z toho co jíš není pořádně poznat, co jsou základní tři jídla (snídaně, oběd, večeře) plus svačiny mezi, tuším že největší boj tě čeká práve s jídelníčkem, bez toho se vážně nemáš šanci pohnout.
Držím palce.
Wass

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky moc za rady

- u snídaně jsem měl za to, že tam sladký věci nevadí, ale rozhodně nasadim vločky každý den, müsli jen zítra, protože sem dneska snědl všechny vločky

- u vloček jsem nevěděl, že jsou pro tělo po tréninku taková zátěž, ale dneska tu stejně nic jinýho nebylo :/

- to, že bude k večeři klobása sem se dozvěděl až po tom, co sem snědl vejce, takže teď si tam můžu přihodit jedině šunku z konzervy

- jo s tim bude problém furt, oběd jako takovej nemám nikdy, ať už po škole nebo ve dnu volna, prostě mam jídla od snídaně po večeři a pak tvaroh na noc
Wass

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídlo
- 50g müsli + 50g vloček, 500ml kefír
- obložený talíř (pečivo, 50g eidamu, 150g šunky)
- 5 míchaných vajec se 150g šunky
- špagety se sýrem, trochu proteiňáku
- 250g tvaroh
Wass

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli sem to pochopil dobře (pokud ne, tak mne prosím opravte) , tak TBT je stylem
Týden A
Týden A antagonisticky
Týden B
Týden B antagonisticky
Týden C (=A s jiným počtem sérií, opakování a pauzama, ale stejnýma cvikama)
Týden C antagonisticky
Týden D (=B s jiným počtem sérií, opakování a pauzama, ale stejnýma cvikama)
Týden D antagonisticky

Na víc než 2 týdny rozdílné cviky nevymyslím, už takhle se to někde opakuje, protože prostě neznám jiné cviky... třeba spodní záda nebo ramena.

Na obrázku je jen 1. a 3. týden, 2. a 4. je jen s párováním a pak se to teda asi opakuje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: