Příprava na jaro!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Příprava na jaro!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Příprava na jaro!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik z těch 4 kg ti ještě chybí sundat dolů?
Při pozování mysli na nohy a hlavně lýtka. Z fotek vypadají, že nejsou pořádně flexovaná. Vršek zbývá už asi jen posušit, ale nohy by ještě něco snesly. Proto se ptám na ty 4 kg. Myslím, že by to vyšlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Č174

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 11:01 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

4 :D Ty nohy se teď lepší každým dnem, ale zezadu je to ještě dost bída, ale to už teď nedoženu. Tam byla spíš chyba v tréninku. Není tam hloubka. V objemu sem úplně vyřadil cviky na prdel, protože hodně rostla, ale měl jsem ji začít pořádně cvičit v dietě a ne až teď poslední 2-3 týdny.

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Č174

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:11 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Zdravím,

Tak sem hodím jednu aktuálku den před závody. Přeměřil jsem se a mám o 2 cm víc, než jsem si myslel, takže s váhou by neměl být problém :)) Měřím 176 cm a ráno jsem měl +- 74 Kg

Grimley

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za uprimnost, ale prijde mi, ze jsi bejval vetsi a hlavne ty nohy mi prijdou dost zly na cloveka co se chysta na soutez teda kazdopadne good luck
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za upřímnost Grimley, ale rozumíš tomu hovno :D. Býval větší, protože neměl nikdy blízko k 6% tuku, chápeš? Můžu tě ujistit, že Č174 udělal velkej pokrok ve své předsoutěžní přípravě, hodně mákl a na srazu ho pochválil i Pavel Vacek, i Lukáš Roubík. Navíc mi přijde, že má nohy adekvátní k vrchu a navíc z téhle fotky je poznat hodně málo co se týče formy, takže se raději soustřeď na to, jak postuješ už několik let aktuálky, na kterých se nezlepšuješ, spíš naopak.
Oddo

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Sorry za upřímnost Grimley, ale rozumíš tomu hovno :D. Býval větší, protože neměl nikdy blízko k 6% tuku, chápeš? Můžu tě ujistit, že Č174 udělal velkej pokrok ve své předsoutěžní přípravě, hodně mákl a na srazu ho pochválil i Pavel Vacek, i Lukáš Roubík. Navíc mi přijde, že má nohy adekvátní k vrchu a navíc z téhle fotky je poznat hodně málo co se týče formy, takže se raději soustřeď na to, jak postuješ už několik let aktuálky, na kterých se nezlepšuješ, spíš naopak.

Hele MámRádKolo, to, že Grimley napsal svůj názor ještě není důvod k tomu, abys ses tady do něj obouval. Grimley se nepřipravuje na soutěž a na rozdíl třeba od tebe si tu vede pravidelně log, háže aktuálky a ne jen anonymně kecá.

EDIT: Jinak mi se forma čétéčka líbí, na nějaké výraznější soutěžní úspěchy by to chtělo asi ještě pár kilo nabalit, ale je to taková pěkná estetická postava
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já aktuálky nehážu, protože mám trošku soudnosti... Proč bych se do něho neobul, když se neoprávněně obul do Č174? Vyjádřil jsem názor stejně kritickej názor jako on, já akorát vím, jakej udělal pokrok Č174 a jakej prokrok neudělal Grimley.
Grimley

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:

Sorry ze jsem negativne ohodnotil tvyho milacka, ale tak jak jsem to napsal tak to cejtim. Me jde v zivote o vic, nez si merit pindika s nejakou formou .... ty mas mozna peknou formu, ja mam zas dobre placenou praci.... oba jsme spokojeni, tak nemusis bejt hned tak utocnej ;)

Edit: mozna je problem v tom ze kazdej clovek co nejak vypada okamzite soutezi .... pripadne si dela trenerskou licenci :)) ale tyhle problemy na mou hlavu... jen jsem vyjadril nazor na to, ze kdyz se nekdo chysta na soutez, tak ocekavam vetsi wow efekt.... tot vse ;)
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
ILikeBike napsal:

Sorry ze jsem negativne ohodnotil tvyho milacka, ale tak jak jsem to napsal tak to cejtim. Me jde v zivote o vic, nez si merit pindika s nejakou formou .... ty mas mozna peknou formu, ja mam zas dobre placenou praci.... oba jsme spokojeni, tak nemusis bejt hned tak utocnej ;)

Žádnej můj miláček, viděl jsem ho dvakrát v životě. Jde o to, že se snažíš kritizovat něco, o čem víš očividně prd a pak tu řekneš něco jako: No, v objemu jsi byl asi už i větší, takže podle mě špatná forma, sorry. :D
edit: wow efekt můžeš čekat od někoho, kdo se rozhodne sypnout, u naturála nic takovýho nečekej
Grimley

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jestli s takovejhlema lejtkama a nohama je to super, tak se snad taky na nejakou soutez prihlasim C174 nijak neurazim....maka jak sroub, jen jsem proste napsal nazor na ty nohy ktery mi neprijdou nijak extra na soutez....howgh...dal tu nebudu rozebirat a slovickarit...ano, nerozumim kulturistice jako ilikebike, ale to snad neznamena, ze nemuzu napsat ze ty nohy mi prijdou proste nijaky.... forma pekna.... je za ni spousta driny, ale cloveka na soutez si predstavuju proste jinak aniz bych to myslel zle

Edit: jestli je C174 natural tak to je pak jina.... myslel jsem ze je pod extrifitem tak to se pak omlouvam a drzim palce ;)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam, ze ted uz se nesmi psat kritika ani k prumernym juniorum bez toho aby nekdo na tebe nemel pindy :D
Č174

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 12:03 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Nějaké svaly jsem shodil a to i proto, že 80 procent energie jsem nechal v práci místo v posilovně. Ale to jsem si tak zařídil já. Za to si můžu sám

ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No jestli s takovejhlema lejtkama a nohama je to super, tak se snad taky na nejakou soutez prihlasim C174 nijak neurazim....maka jak sroub, jen jsem proste napsal nazor na ty nohy ktery mi neprijdou nijak extra na soutez....howgh...dal tu nebudu rozebirat a slovickarit...ano, nerozumim kulturistice jako ilikebike, ale to snad neznamena, ze nemuzu napsat ze ty nohy mi prijdou proste nijaky.... forma pekna.... je za ni spousta driny, ale cloveka na soutez si predstavuju proste jinak aniz bych to myslel zle

Já kulturistice taky nerozumí :D. Akorát jsem si zkusil předsoutěžní dietu do fáze měsíc před závodama a už jsem hodně opatrnej při kritizování formy, naopak mám tendenci vážit si pokroku. Proto jsem reagoval jak jsem reagoval.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Koukam, ze ted uz se nesmi psat kritika ani k prumernym juniorum bez toho aby nekdo na tebe nemel pindy :D

Koukám, že už se nemůže psát ani kritika na průměrnou kritiku aby na tebe někdo neměl pindy :D.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerozumím tomu, ale podle mě udělal ČT velký kus práce.

Pamatuju si, jak sem postoval fotky z objemu (to byl slušně vypasený) a najednou vidím pěknou, estetickou a vyrýsovanou postavu - za mě palec nahoru. To, jestli má šanci uspět nebo neuspět na soutěži, komentovat nebudu, hlavní je, že se na to připravil a půjde to zkusit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Příprava na jaro! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: