Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.11. Neděle - Nefunkční softcore trenink 17
Posilka

Přední dřep
4x6 60 kg
-start každé 2:00

Push/military press
1x50 kg pp
1x60 kg pp
1x70 kg pp
0x80 kg pp
0x75 1x75 kg pp PR
1x55 mp
5x50 mp

Mrtvolný tah trhový úchop
3x5 90 kg
-start každých 2:00

Shyby nadhmat
5x5 25 kg PR
-start každých 2:30

Bench
1x60 kg
1x80 kg
1x100 kg
1x105 kg PR
1x105 kg

Kardio a strečink se nekonaly, spěchal jsem domu na oběd...hranolky a hovězí

Push/military press dobrá komedie. 80 jsem jenom otěžkal v rukou a hned jsem věděl, že tohle nepřemístim, takže jsem to odložil. 75 jsem přemístil ale na první pokus jsem to málo rozjel nohama, tak hned druhej pokus bez odložení a dobrý. Potom jsem chtěl dát nějaké serie militárka ale úplně došla šťavka
Shyby vydřený, nějaký opáčko už možná nebylo bradou nad hrazdu. Ta mrtvola mi asi trochu páry ubrala.
Bench jen tak ze srandy. Druhá 105 už byla pěkně vytrápená ale myslim, že uznatelná.

ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten bench moc pěknej 105 úplně lehce a to na konci tréninku... 110 by jsi podle mně dal bez problému nějak mi nejde do hlavy, že dáš 105 na bench jak nic a nedáš 80kg pushpress... a jak tak na to koukám tak 5x5 na shyby s 25kg je taky super výkon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
ten bench moc pěknej 105 úplně lehce a to na konci tréninku... 110 by jsi podle mně dal bez problému nějak mi nejde do hlavy, že dáš 105 na bench jak nic a nedáš 80kg pushpress... a jak tak na to koukám tak 5x5 na shyby s 25kg je taky super výkon

Já dám na bench 130kg a málem jsem nedal 75kg log lift. Řekl bych, že s tou 80kou na PP bych měl taky problémy.
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to já zatím nedal bench 110 a push press dávám 80kg úplně bez problému... nad hlavu nahodím i stovku, ale jerkem...push press bude o něco míň
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru: díky, u toho pushpressu je prostě problém, že je to pro mě technicky náročnej cvik, kterej nemam moc zažitej + samozřejmě mi chybí ta základní hrubá síla - military vydřenejch 60 kg a dřep si myslim, že bych možná těch 130 kg upoceně dal, takže ono vlastně to neni zase tak špatný číslo vzhledem k ostatnim výkonům
ty si házíš na military s šedesátkou v seriích a dřepuješ 200 kg, takže jseš silově uplně někde jinde...
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ani náhodou 200kg sem dřepnul jednou a nedalo by se to počítat... navíc s bandážema, který u mně přidaj klidně i 20-30kg co se týče military, tak mi asi prostě jde... protože dávám tak o 25kg míň než bench....taky mi pomůže, když jdu military ze země (takže nejdřív dám clean a pak z toho jdu military...)
no každopádně tobě to jde pěkně nahoru, tak ať ti to vydrží jinak sem se taky docela pobavil u těch tvejch starších videí na yt
Cmeni

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2015 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru: tak to mě těší

17.11. Úterý - Nefunkční softcore trenink 18
Doma

Shyby nadhmat
30x5
-start každých 1:00

HSPU
3/3/3 (ramena)
5 (na široko)

Pistole ve futrech
5x5 každá

Přítahy nohou ve visu
10/10/10/10/10

Kliky na kruzích
12/12/12

Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.11. Středa - Nefunkční softcore trenink 19
Posilka

Bench
1x90 kg
1x100 kg
1x110 kg PR
3x90 kg
5x80 kg
10x60 kg

Push press
1x60 kg
1x70 kg
0x80 kg
0x80 kg
0x80 kg
0x80 kg

5x40 kg military
10x40 kg military

Osa 60 kg nad koleny ve dřepu
3x1 min

Dřep
4x8x60 kg
-start každých 2:00

Strečink

NO co na to říct. Bench spokojenost ikdyž teda kureusky těžkej a před pokusem jsem byl dost vynervovanej, že bude roll of shame. Měl jsem ale hrozný štěstí a nějak se to odrazilo zpátky do stojanu.
K pushpressu se nemá cenu snad ani vyjadřovat. Zmar, bída a neštovice. Jediné co mě trochu potěšilo, že jsem to konečně přemístil, takže na přemístění PR ale to je asi tak všechno.

Trochu jsem přemýšlel a docela bych chtěl navštívit nějakou pořádnou bušírnu, kde hraje tvrdá muzika, můžu si tam bejkovsky zařvat, fláknou s činkou o zem a pořádně se nahecovat. A ještě nejlíp s nějakym pořádnym agresorem, kterej mě před pokusem kopne do koulí, dá koleno na bradu, potom mi rozšlape kebuli, že z ní vyteče mozek a ještě nafluše do xichtu. Až dáme na všechny cviky PR, znásilníme všechno železo a vyšňupem všechno magnézko, tak pujdem dát do huby nějakejm sluníčkářům, xenofobům a důchodcům.

Naposledy upravil Cmeni dne st listopad 18, 2015 2:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
0x80 kg
0x80 kg
0x80 kg
0x80 kg

che che che me che che
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední zápis je výbornej
Blackoff

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to mě pobavilo..
Zlata

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pláču dokonalý!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ještě k tomu poslednímu odstavci - za mě doporučuji Zlatu ! Myslím, že nic z toho by nebyl pro ni problém. Jednou mi dala před výkonem (chápej před sportovním výkonem) takovou facku, že jsem pak střílel PRka celej trénink .
Zlata

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Jo a ještě k tomu poslednímu odstavci - za mě doporučuji Zlatu ! Myslím, že nic z toho by nebyl pro ni problém. Jednou mi dala před výkonem (chápej před sportovním výkonem) takovou facku, že jsem pak střílel PRka celej trénink .

ah lichotíš mi.... hrubší fyzický kontakt - to já ráda

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
ryvaru

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super zápis fakt nechápu jak můžeš dát takovej ranec (ber to jako gratulaci ) na bench a mít problém s 80kg na push-press... jinak jak píšeš, na fitku strašně zálěží... je to celý o psychice

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: