Push/military press
1x50 kg pp
1x60 kg pp
1x70 kg pp
0x80 kg pp
0x75 1x75 kg pp PR
1x55 mp
5x50 mp
Mrtvolný tah trhový úchop
3x5 90 kg
-start každých 2:00
Shyby nadhmat
5x5 25 kg PR
-start každých 2:30
Bench
1x60 kg
1x80 kg
1x100 kg
1x105 kg PR
1x105 kg
Kardio a strečink se nekonaly, spěchal jsem domu na oběd...hranolky a hovězí
Push/military press dobrá komedie. 80 jsem jenom otěžkal v rukou a hned jsem věděl, že tohle nepřemístim, takže jsem to odložil. 75 jsem přemístil ale na první pokus jsem to málo rozjel nohama, tak hned druhej pokus bez odložení a dobrý. Potom jsem chtěl dát nějaké serie militárka ale úplně došla šťavka
Shyby vydřený, nějaký opáčko už možná nebylo bradou nad hrazdu. Ta mrtvola mi asi trochu páry ubrala.
Bench jen tak ze srandy. Druhá 105 už byla pěkně vytrápená ale myslim, že uznatelná.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
ten bench moc pěknej 105 úplně lehce a to na konci tréninku... 110 by jsi podle mně dal bez problému nějak mi nejde do hlavy, že dáš 105 na bench jak nic a nedáš 80kg pushpress... a jak tak na to koukám tak 5x5 na shyby s 25kg je taky super výkon
ten bench moc pěknej 105 úplně lehce a to na konci tréninku... 110 by jsi podle mně dal bez problému nějak mi nejde do hlavy, že dáš 105 na bench jak nic a nedáš 80kg pushpress... a jak tak na to koukám tak 5x5 na shyby s 25kg je taky super výkon
Já dám na bench 130kg a málem jsem nedal 75kg log lift. Řekl bych, že s tou 80kou na PP bych měl taky problémy.
ryvaru: díky, u toho pushpressu je prostě problém, že je to pro mě technicky náročnej cvik, kterej nemam moc zažitej + samozřejmě mi chybí ta základní hrubá síla - military vydřenejch 60 kg a dřep si myslim, že bych možná těch 130 kg upoceně dal, takže ono vlastně to neni zase tak špatný číslo vzhledem k ostatnim výkonům
ty si házíš na military s šedesátkou v seriích a dřepuješ 200 kg, takže jseš silově uplně někde jinde...
to ani náhodou 200kg sem dřepnul jednou a nedalo by se to počítat... navíc s bandážema, který u mně přidaj klidně i 20-30kg co se týče military, tak mi asi prostě jde... protože dávám tak o 25kg míň než bench....taky mi pomůže, když jdu military ze země (takže nejdřív dám clean a pak z toho jdu military...)
no každopádně tobě to jde pěkně nahoru, tak ať ti to vydrží jinak sem se taky docela pobavil u těch tvejch starších videí na yt
Bench
1x90 kg
1x100 kg
1x110 kg PR
3x90 kg
5x80 kg
10x60 kg
Push press
1x60 kg
1x70 kg
0x80 kg 0x80 kg 0x80 kg 0x80 kg
5x40 kg military
10x40 kg military
Osa 60 kg nad koleny ve dřepu
3x1 min
Dřep
4x8x60 kg
-start každých 2:00
Strečink
NO co na to říct. Bench spokojenost ikdyž teda kureusky těžkej a před pokusem jsem byl dost vynervovanej, že bude roll of shame. Měl jsem ale hrozný štěstí a nějak se to odrazilo zpátky do stojanu.
K pushpressu se nemá cenu snad ani vyjadřovat. Zmar, bída a neštovice. Jediné co mě trochu potěšilo, že jsem to konečně přemístil, takže na přemístění PR ale to je asi tak všechno.
Trochu jsem přemýšlel a docela bych chtěl navštívit nějakou pořádnou bušírnu, kde hraje tvrdá muzika, můžu si tam bejkovsky zařvat, fláknou s činkou o zem a pořádně se nahecovat. A ještě nejlíp s nějakym pořádnym agresorem, kterej mě před pokusem kopne do koulí, dá koleno na bradu, potom mi rozšlape kebuli, že z ní vyteče mozek a ještě nafluše do xichtu. Až dáme na všechny cviky PR, znásilníme všechno železo a vyšňupem všechno magnézko, tak pujdem dát do huby nějakejm sluníčkářům, xenofobům a důchodcům.
Naposledy upravil Cmeni dne st listopad 18, 2015 2:31 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Jo a ještě k tomu poslednímu odstavci - za mě doporučuji Zlatu ! Myslím, že nic z toho by nebyl pro ni problém. Jednou mi dala před výkonem (chápej před sportovním výkonem) takovou facku, že jsem pak střílel PRka celej trénink .
Jo a ještě k tomu poslednímu odstavci - za mě doporučuji Zlatu ! Myslím, že nic z toho by nebyl pro ni problém. Jednou mi dala před výkonem (chápej před sportovním výkonem) takovou facku, že jsem pak střílel PRka celej trénink .
ah lichotíš mi.... hrubší fyzický kontakt - to já ráda
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
super zápis fakt nechápu jak můžeš dát takovej ranec (ber to jako gratulaci ) na bench a mít problém s 80kg na push-press... jinak jak píšeš, na fitku strašně zálěží... je to celý o psychice
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru