Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo jakej má význam začít tahat tu váhu postupně. Na stovku sprint se taky pomaličku nerozklusáváš než vysprintuješ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zpevnujes tim postupne telo, postupne vsecky svaly zpevnujes, tim jak zvysujes ten tah
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
zpevnujes tim postupne telo, postupne vsecky svaly zpevnujes, tim jak zvysujes ten tah

V celým videu jsem postřehnul jen velmi málo záběrů, kde by k něčemu podobnému docházelo. Stačí se podívat třeba na úplně poslední záběr, kde je nejvíc naloženo a jakým způsobem to zvedne. 4:55
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to na nekterých vidim...ale moc jich v tom videu cos postnul neni
mně se ten tah líbí, ten postupný, tak to trenuju, neškubu, proto sem napsal co si myslim
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
já to na nekterých vidim...ale moc jich v tom videu cos postnul neni
mně se ten tah líbí, ten postupný, tak to trenuju, neškubu, proto sem napsal co si myslim

Jen jestli to je z tvé hlavy Abychom se zbytečně nehádali, tak ano asi ten způsob, který "ty" zastáváš bude bezpečnější, ale pokud bys chtěl zkoušet zvednout co největší zátěž, tak kontraproduktivní.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec: jak vidíš, tak můj názor na to neni žádnej, protože se vždycky řídím podle poledního názozu a z toho vyplývá, že jsem hrozně ovlivnitelnej protože o tom vim naprosto KULOVÝ

a jak říkáš ty dotahy, boardy, deficity jsou pro nás kondičáky asi blbost, já si mylim, že dokud nejsi mistr základního provedení, tak by jsi o těchto věcech neměl ani přemýšlet a já mistr těch základních cviků nikdy nebudu, nemam na to talent, genetiku, píli, vědomosti...prostě budu jen podprůměrnej kondičák co si pojede ty svoje vysoce podprůměrný výkony a cviky, který ho ale budou dlouhodobě bavit

když o tom tahu ted přemýšlím, tak si mylím, že nejlepší (pro mě) bude kombinace obojího...tedy opatrný začátek...postupně zabírát a v momentě, respektive těsně před tím než se začne činka lepit od země, tam hodit takovou forsáž, že vypálim tu gumu na který taham - to se týká těch vyšších vah, ty nižší budu tahat pořád napohodu...hale upřímně mně je jedno, že budu tahat třeba o něco mín i kdybych to vysněný dvoukilo v životě nezatáhnul, tak se svět nezblázní : ))) hlavně u toho vydržet, tahat s úsměvem a nezranit se! ....světový výkony at předváděj jiný magoři, dobrou noc

EDIT : vlastně tu byla možnot, abych ukázal docela solidní výkony ale to by nesměli jirka kalous a deadlift zastrašit Diamonda, aby mi přivez hopsinkovou štávu dpč
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni - na ty Tvoje výkony nepotřebuješ hopsinky, neboj:o)

Zaber a do roka a do dne to bude výrazně lepší a třeba se dočkáš i nějakého toho dvoukila na mrtvolu.

Slušnej naturál dřepne 2x BW, zatáhne dtto a zatlačí 1,5x BW. Do té doby je zhola zbytečné přemýšlet nad čímkoliv jiným než nad šťavnatým steakem:o)

Jinak, hezké tréninky a pro mě nepředstavitelné shyby. Musel bych mít tak 70 kg, abych to dal podobně.
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dl: no jenže já jsem podprůměrnej naturál když se podívám třeba na carabase nebo balbiho, kteří (nemyslim to špatně) při první návštěvě gymu netrhali okresní silové rekordy a kam se dostali za cca dva roky, tak mi nezbývá než jen s obdivem zírat

ono když někdo ve 13ti tahá dvě kila, tak se mu to snadno řiká ale neboj AS na zvýšení výkonu brát nikdy nebudu ani kdyby je do mě Diamond tlačil pod výhružkami mrti

jinak mrtvolu si myslim, že někdy dam, dřep 2xbw a bp 1.5xbw vylučuju, to jsou pro mě naproto nesmyslný čísla (nebo jediná možnost, že bych zhubnul 10 kg loje ale pravděpodobnost tohoto jevu se limitně blíží nule)

shyby jsou asi jediná věc se kterou jsem relativně spokojenej ale je to pořád hrozná bída a dlouhodobá stagnace, která mě dost sere

jinak přemýšlím poslední dobou o dřepu a asi to vidim následovně:
dokud se nenaučim krásnej ATG dřep bez buttwinku, kolena před špičky, vzpřímený trup (prostě vzpěračskej), tak budu šudlat jen váhy okolo 50 kg
nebo se alepon budu snažit k němu přiblížit, je možný, že na něj nemám proporce

včera jsem objevil tohohle týpka, budu určitě sledovat...myslim, že má dost dobrý postřehy

decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Allan Thrall je kral. "Vdaka nemu" som pokrocil v benchpresse, plus ma vela prinosnych informacii aj pre mrtvy tah - hlavne co sa tyka postoja pri cinke, to ti odporucam pozriet, ak si nevidel. Navyse je zabavny a tie jeho vykonu su este stale take, ze sa s nimi snazivy natural vie stotoznit. Rozhodne je pre nas prinosnejsi ako Ronnie Coleman, snaziaci sa ma presvedcit, ze z kuracieho budem mat bicaky ako on.

Co sa tyka techniky drepu, to je dost osemetna zalezitost. Tiez plati, ze kazdy je iny a vseobecne odporucania ala kolena nie pred spicky a drzanie tela nemusia proste platit pre kazdeho. Ja osobne som sa snazil dodrziavat tieto vseobecne rady, ale holt neslo to a tak som si nasiel vlastnu techniku, kde vsetko funguje ako ma a nic neboli. Ked som skusal Nabuka naladit na moju techniku, tak sme zrazu narazili na prekazku, ze on niektore veci nedokaze urobit tak ako ja. A tak sme museli hladat techniku pre neho. Verim, ze pri troche skusania a skumania svojho tela a jeho mechanickych vlastnosti prides na to, co ti vyhovuje a vahy sa posunu. Co sa mna tyka, tak ten silovy posun prisiel prave s tym, ze som v priebehu rokov prisiel na to, co mi vyhovuje - verim, ze Balbi to ma podobne a nielen on, podobnych zabijakov tu je plno - cez Turakama, Rippera, Vlka a Maugliho a dalsich.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oh a buttwink, len par myslienok od nie odbornika, ako to aj on sam priznava:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
V celým videu jsem postřehnul jen velmi málo záběrů, kde by k něčemu podobnému docházelo. Stačí se podívat třeba na úplně poslední záběr, kde je nejvíc naloženo a jakým způsobem to zvedne. 4:55

jj, tam je to dobře vidět, Benni do toho vlítne a... na té ose je naloženo tolik, že se prohne (osa, ne Benni :)) a síla tahu se tedy zvyšuje postupně. jinak borci na téhle úrovni zřejmě dokážou zrychlit z nuly na sto během desetin vteřiny, takže to není vidět, ale podstatné je, když je ten tah plynulý.
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

carabas: zkouknul jsem několik videí a je to fakt machr, už se těšim na neděli, abych vyzkoušel nějaké zlepšováky na mrtvolu
a přestal jsem se trochu toho buttwinku bát, zkusil jsem trochu vytožit špičky do tran a rozšířit potoj a záda i v nejnižší pozici udržim docela rovný, když buttwink je tam hodně zřetelnej

zkusim s tim laborovat, asi fakt bude nejlepší udělat si nějakej svůj styl, kterej je příjemnej a má slušnej rozah...trochu mě ale štve, že nedokážu ikdyž se sebevíc snažim udělat takovéto klasické miminkovské atg ale asi se bez toho obejdu

6.11. Pátek - Nefunkční softcore trenink 14
Posilka

Dřep
5x60 kg
5x70 kg
5x80 kg
5x90 kg
5x100 kg
5x80 kg

Kliky na bradlech
5x20 kg
5x30 kg
5x30 kg
10x20 kg

Shyby drcení hrudi o tyč
2/2/2

Tlaky ve stoje jč
do 10x15 kg

Bicák
10 min orbitrek
Strečink

Stálo to za hovno, mraky lidí, špatně se mi v takové atmosféře cvičí, takže jen taková protahovačka.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víkend naprostej žrací masakr. Hlavně "brambůrky" a zmrzlina. Oblíbil jsem si ted hrozně nějaký kukuřičný "brambůrky" z kauflandu. Včera jsme museli s přítelkyní zajet do kauflandu na nákup, protože jsem měl na ně hroznou chut. Dovolila mi ale jen půl pytlíku, zbytek někam schovala

Dneska ráno jsem se vážil na lačno jenom v trenkách a moc potěšenej nejsem. Váha ukazovala 85 kg. Vim, že ted žeru jako prase ale tohle jsem si nezasloužil. Od září to je +5 kg . Začínám tedy zařazovat kardio po treninku, doufam, že to něco udělá. Protože ty kila jsou prostě znát, nehejbe se mi moc dobře...

Včera večer abych to trochu odčinil jsem si udělal takový malý workoutek. 60 shybů (10x6), 90 kliků (3x30) a 100 dřepů (30/30/40). Kliky a shyby v pohodě ale dřepy??? Já jsem normálně málem exnul. Asi si budu doma občas dávat dřepy s vlastní vahou, protože jak chci zvedat nějaká závaží,, když mi dělají problém samotný...

9.11. Pondělí - Nefunkční softcore trenink 15
Posilka

Mrtvolný tah
0x150 kg těsně před dotažením mi to vypadlo
1x150 kg zámečnický
6x3x120 kg
-starty každých 2:00, klasický nadhmat

Military press
5x40 kg
5x45 kg
5x50 kg
5x45 kg
5x40 kg
5x40 kg
-starty každých 2:00

Shyby podhmat
3x35 kg nadhmat
3x35 kg
3x35 kg
3x35 kg
3x35 kg
8x15 kg nadhmat
-starty každých 2:30

Kliky na bradlech
10x10
-starty každých 1:30

Orbitrek 20 min
Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem jeeeeeeee

79 % kukuřičná mouka, 20 % slunečnicový olej, 1 % sůl, vyrobeno v belgii

upřímně, mně to přijde docela zdravý
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.11. Pátek - Nefunkční softcore trenink 16
Posilka

Dřep
5x5 90 kg
-start každých 2:30

Přítahy vč v předklonu (trup vodorovně s podlahou)
4x6 60 kg
-start každých 2:00

Mrtvolný tah
1x160 kg
1x160 kg
1x160 kg
1x160 kg

Shyby drcení hrudníku
2/2/2/2
-start každých 2:00

Bench
8x70 kg
8x70 kg
8x70 kg
7x70 kg
-start každých 2:30

10 min orbitrek
strečink

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: