|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 14, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Spíš pokud mluvím o jasné volbě, tak musím říct v čem... jestli chuťově, nebo složením. A i tak nic takovýho neexistuje, protože... každý složení je potřeba jindy a každá chuť zachutná někomu jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 14, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak to je snad jasný, že každýmu chutná něco jinýho.Ale chápu jak si to myslel. Po tréninku dávám ty hydra a na chuť nebo oslazení dávám Combat. Ideální volbou u Smartlabs Delikate sem myslel, jako ideální poměr kvality, pěnivosti, instatnosti a chuti PTN (z mýho pohledu). Ten kdo chce především kvalitu šáhne po Traditional. Ted už je to snad jasný _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po květen 14, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Davesix: je videt, ze smyslenej titul "vitez chuti" na lidi spolehlive funguje to byl genialni marketingovej tah, skoda jenom, ze pak ta realita je krapanek jina |
Přesně tak.. Od Nutrendu už nic nekoupím, je to samá reklama jak je všechno NEJLEPŠÍ a opak je pravdou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: po květen 14, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
co vravite na MyoFusion Hydro Protein 2,3 kg - Gaspari Nutrition ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | | co vravite na MyoFusion Hydro Protein 2,3 kg - Gaspari Nutrition ?? |
Čo sa dá povedať, u mňa jedna zo stálic a nie som sám:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ignasov napsal: | | co vravite na MyoFusion Hydro Protein 2,3 kg - Gaspari Nutrition ?? |
Čo sa dá povedať, u mňa jedna zo stálic a nie som sám:) |
takze kvalitny protein ? neurobim zle ked ho kupim, ano ? :) nema malo % bielkovin ? nejak sa neviem dostat k percentualnemu obsahu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | | Turakam napsal: | | ignasov napsal: | | co vravite na MyoFusion Hydro Protein 2,3 kg - Gaspari Nutrition ?? |
takze kvalitny protein ? neurobim zle ked ho kupim, ano ? :) nema malo % bielkovin ? nejak sa neviem dostat k percentualnemu obsahu... |
tak má zas do 70 percent, viac nie, ono záleží, čo vlastne od proťáku chceš, ak chceš vysokopercentný a rýchlo vstrebateľný, tak voľ niečo na báze hydra či čistého izolátu, myo je viacložkový posypaný hydrom heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ignasov napsal: | | Turakam napsal: | | ignasov napsal: | | co vravite na MyoFusion Hydro Protein 2,3 kg - Gaspari Nutrition ?? |
takze kvalitny protein ? neurobim zle ked ho kupim, ano ? :) nema malo % bielkovin ? nejak sa neviem dostat k percentualnemu obsahu... |
tak má zas do 70 percent, viac nie, ono záleží, čo vlastne od proťáku chceš, ak chceš vysokopercentný a rýchlo vstrebateľný, tak voľ niečo na báze hydra či čistého izolátu, myo je viacložkový posypaný hydrom heh |
zahram sa teraz na maleho chlapca, ale ten viaczlozkovy ma nejake vyhody oproti dajme otmu srvatke ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
tak je to proťák skôr vhodný na bežné doplnenie bielkovín počas dňa, či pred spaním kvôli dlhšej vstrebateľnosti. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | tak je to proťák skôr vhodný na bežné doplnenie bielkovín počas dňa, či pred spaním kvôli dlhšej vstrebateľnosti. |
jasne jasne, chapem, ja som stale kupoval cisto srvatkove protaky, ale tento mi momentalne plne splni funkciu, potrebujem ho hlavne do prace a na noc... len dufam ze z toho nepriberem ked to pojde na noc..
ale inak dakujem za ochotu vysvetlit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:30 pm Předmět: Myo |
|
|
Myofusion ma 80% kasein a 20% syrovátku. Takže bych to viděl jako docela vhodný protein před spaním, jelikož se bude dlouho trávit. Já přemýšlel mezi MyoFusion a Combat Powder a vybral jsem Combat, protože se lépe hodí k mému využití. Ale je to pouze můj názor :)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:42 pm Předmět: Re: Myo |
|
|
| Davesix napsal: | | Myofusion ma 80% kasein a 20% syrovátku. Takže bych to viděl jako docela vhodný protein před spaním, jelikož se bude dlouho trávit. Já přemýšlel mezi MyoFusion a Combat Powder a vybral jsem Combat, protože se lépe hodí k mému využití. Ale je to pouze můj názor :) |
80% kasein a 20% syrovatku?? Kde si vzal tohle moudro,ten pomer ma mozna jedna slozka myofusionu a to mlecny isolat ale ne urcite myofusion jako takovej
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 14, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | | Turakam napsal: | | tak je to proťák skôr vhodný na bežné doplnenie bielkovín počas dňa, či pred spaním kvôli dlhšej vstrebateľnosti. |
jasne jasne, chapem, ja som stale kupoval cisto srvatkove protaky, ale tento mi momentalne plne splni funkciu, potrebujem ho hlavne do prace a na noc... len dufam ze z toho nepriberem ked to pojde na noc..
ale inak dakujem za ochotu vysvetlit... |
Tak potom tvoj účel splní perfektne, a henten žvást, že je tam 80 casein etc. neber vážne heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|