|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
zklamalo me opěvované wpc 80 od extrifitu (coko-kokos) mel sem par malych balicku a 2 jsem jeste daroval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | zklamalo me opěvované wpc 80 od extrifitu (coko-kokos) mel sem par malych balicku a 2 jsem jeste daroval... |
Já už dlouhou dobu užívám WPC80 od Extrifitu a jsem spokojen s borůvkou...jen mě odrazuje chuť čoko-kokos...tak jestli to nebude jen ta příchuť..ostatní příchutě se mi zdají v poho.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 6:27 pm Předmět: Re: Essential Pure CFM 80 od Prom-In |
|
|
| JrElda napsal: | Dnes mi došly slíbené, nedávno zmiňované testovací dávky, v 5ti příchutích nového proteinu firmy Prom-In Essential Pure CFM 80 od Martina Jebase.
Během víkendu, až testnu všechny příchutě, tak dám recenzi,ale můžu napovědět, že po první dávce banánu jsem spokojen jak s použitím, tak chutností. |
Tak teda vyzkoušeny všechny příchutě proteinu CFM80 od Prom-In.
Čokoláda super, banán a vanilka dobrá chuť ,ale už mě nebaví tyhle chutě, jsou to takové ty základní chutě všech proteinů, jsou pro mě moc obyčejné a radši využiju novodobých přichutí co se vynálezají. Jahoda superní a brusinka mě připadala taková uměla chuť..nepřirozená chuť brusinky. Všechny jsem mixoval s 200ml vody, protože mám rád sladčí šejky a musím říct že jsou vcelku dosti dobré..kdo nemá rád, ať si dá tak 300-350ml vody. Stravitelnost pro mě v pohodě, ikdyž nemám problém se žádým proteinem, takže nemůžu 100% říct. A někdo tady psal ,že pěnivost je otřesná....můžu osobně říct, že pěnivost je minimální, už jen když je to instantní..protřepal jsem to pořádně a pěna hned spadla a to jí tam bylo minimum..prášek je jemný...nepráší se..je jak mouka. Do diety se hodí dle hodnot 5,8g sacharidů na 100g.
Mě osobně protein chutnal, ale zůstávám stejně u Extrifit WPC80,60,Long, protože Prom-In nenasadil laťku, je to takový zlatý střed, jako x dalších proteinů.
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | micus6 napsal: | | zklamalo me opěvované wpc 80 od extrifitu (coko-kokos) mel sem par malych balicku a 2 jsem jeste daroval... |
Já už dlouhou dobu užívám WPC80 od Extrifitu a jsem spokojen s borůvkou...jen mě odrazuje chuť čoko-kokos...tak jestli to nebude jen ta příchuť..ostatní příchutě se mi zdají v poho. |
zkusim sehnat par balicku ruznych chuti a uvidim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | JrElda napsal: | | micus6 napsal: | | zklamalo me opěvované wpc 80 od extrifitu (coko-kokos) mel sem par malych balicku a 2 jsem jeste daroval... |
Já už dlouhou dobu užívám WPC80 od Extrifitu a jsem spokojen s borůvkou...jen mě odrazuje chuť čoko-kokos...tak jestli to nebude jen ta příchuť..ostatní příchutě se mi zdají v poho. |
zkusim sehnat par balicku ruznych chuti a uvidim :-) |
Pak dej vědět :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po červen 17, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
takže, abych se vyjádřil k Essential CFM 80.
nakonec byl můj balíček celý víkend na poště, na kterou sem se vydal takticky už v 8 ráno s myšlenkou, že budu první a všechno půjde jak po másle.
ALE!! Když jsem tam došel, tak stejnou myšlenku mělo asi 300 cikánů, čekajících na podporu, takže se to trošku protáhlo.
Zatím jsem otestoval příchuť vanilka a banán. Na oboje jsem dal 300ml vody a 4 kostky ledu. Zřejmě kvůli ledu protein v šejkru neskutečně napěnil, ale pěna rychle klesla. Takže pohodys.
Vanilková příchuť byla fajn, slaďučká, lehučká. Ale nějak extra mě neoslovila. Zato ten banán je vážně fantastický, opravdu chutná parádně i s vodou. Navíc nádherně voní.
Ještě mě tu čekají tři příchutě, ale myslím, že ten banán nebude mít konkurenci, ikdyž, kdo ví. Brusinka taky vypadá slibně. Každopádně Prom-in docela příjemně překvapil. Pokračování zítra. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 17, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem si byl také na poště pro ty vzorky a dám vědět, až je všechny ozkouším. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po červen 17, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
Tak zatím z vašich reakcí jsem natěšenej.
Vzorky budou až zítra, zatím musí stačit Combat.  Jsem zvědavej jak si to bude stát v porovnání s ním. Ještě mám Extrifit vanilku tak porovnám všechny tři.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
A já otevřel 100 % Whey Protein od Scitecu příchuť čokoláda a dle mého názoru je toto chuťově ta nej čokoláda!
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: po červen 17, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Dneska ráno jsem si vyzvedl vzorky Essential CFM 80 a zatím mam dvě příchutě vyzkoušené.
Brusinka, jahoda: téměř identické chutě, i při 350ml byly na mně dost sladké. Abych vyzkoušel jak jsou instantní, tak jsem je nasypal do shakeru, zalil vodou a zamíchal, na vrchu se utvořila takové pěnka s hrudkami, které se ani po půl hodině nerozpustili a po opětovném zamíchání jsem se všech také nezbavil.
Chuťově mě nepřijdou nic moc, asi proto nemám rád ovocné proteiny , ale přišlo mi to hrozně umělé, jako žvýkačky HubaBuba (nebo jak se jmenují).
Zítra dám do vloček čokoládu a uvidím no, snad to bude lepší než doposud.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červen 17, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
Jen v reakci na příspěvek výše - správnější postup je do šejkru voda a potom protein, nikoli prvně protein a potom voda. Výsledek bude lepší:).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|