|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
Tak já určitě půjdu do jejich borůvky a jahody-nejsou tak sladké a chuť odpovídá popisu:o)
...a je to instantní:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kane

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 6:13 am Předmět: |
|
|
Cookies (isobeef) od Extrifitu je sladká šíleně... ředím to téměř 0,5l vody aby se to dalo pít :) jinak borůvka je dobrá, chuťově mi to dost připomíná jejich jahodu jen je to jinak navoněný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
bdy
|
Zaslal: st květen 28, 2014 12:51 pm Předmět: Long ® 80 - 7 Hours |
|
|
Ahoj,
měl někdo nějakou příchuť od Extrifitu long 80 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st květen 28, 2014 12:56 pm Předmět: Re: Long ® 80 - 7 Hours |
|
|
| bdy napsal: | Ahoj,
měl někdo nějakou příchuť od Extrifitu long 80 ? |
Ahoj, teď mám ještě čoko-kokos, ta je dobrá, dále borůvka se povedla a vanilka je taky ok. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
bdy
|
Zaslal: st květen 28, 2014 1:03 pm Předmět: Re: Long ® 80 - 7 Hours |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | bdy napsal: | Ahoj,
měl někdo nějakou příchuť od Extrifitu long 80 ? |
Ahoj, teď mám ještě čoko-kokos, ta je dobrá, dále borůvka se povedla a vanilka je taky ok. |
Děkuju :) A měl jsi předtím nějakou příchuť od WPC 80? Mně třeba čokoláda vůbec nechutnala a jahoda ujde. Tak jenom pro srovnání.
|
|
| nahoru |
|
 |
packa17
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 1:00 pm Předmět: Re: Micellar casein |
|
|
| packa17 napsal: | Ahoj,chtěla jsem se zeptat ohledně micerálního caseinu. Všechny micerální caseiny mají takovou moučnou konzistenci? jako když pijete mouku jaké máte zkušenosti s caseiny? popřípadě jaký by jste mi doporučili.díky |
nevim jaky kasein mas ty, ja mam extrifit a konsistence presne takova
jednou jsem to zkusil nechal dele odstat a pak melo konsistenci jako bramborova kase :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 1:09 pm Předmět: Re: Long ® 80 - 7 Hours |
|
|
| bdy napsal: |
Děkuju :) A měl jsi předtím nějakou příchuť od WPC 80? Mně třeba čokoláda vůbec nechutnala a jahoda ujde. Tak jenom pro srovnání. |
Taky borůvku a čoko-kokos a dobrý, téměř stejné, jen možná ne tak tuhé jako Long _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:48 pm Předmět: ffdsdf |
|
|
ULTIMATE PROSTAR 100% WHEY
Příchuť: Chocolate Cream
Rozpustnost: Instantní (bez problému) 10/10
Pěnivost: Žádná 10/10
Chuť: 10/10
Prášnost: Vůbec
Balení: 2400g
Za mě nejlepší čokoláda co jsem kdy pil, byl jsem opravdu překvapen, už i po otevření krásně zavoněl jak čokoládové muffiny  příště od nich zkusim Cookies Cream.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
PROSTAR 100% WHEY jsem měl v příchuti Cookies Cream .
Jsou v něm takové kousky "sušenek", chuť nebyla špatná, ale zdál se mi hodně vodový....
Ale v poměru cena/množství je to super volba !
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 9:37 am Předmět: Re: Micellar casein |
|
|
| packa17 napsal: | Ahoj,chtěla jsem se zeptat ohledně micerálního caseinu. Všechny micerální caseiny mají takovou moučnou konzistenci? jako když pijete mouku jaké máte zkušenosti s caseiny? popřípadě jaký by jste mi doporučili.díky |
Ahoj,
pokud chces cisty mic. kasein, tak ten ma bohuzel konzistenci, kterou popisujes. proste takovy rozredeny "mrmel"
Dost se ale divim, resp. nechapu, proc nekteri vyrobci viceslozkovych proteinu nedokazi udelat takovy, ktery podobny pocit nevyvolavaja. Porovnam-li Long80 (16% mic kaseinu) nebo SL Quad core (22% mic kaseinu) a Combat (25% mic. kaseinu), tak u prvnich dvou je ten pocit jemneho pisku, v pripade Cobatu vubec, ten chutna naprosto famozne.
|
|
| nahoru |
|
 |
noxhard
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 11:07 am Předmět: Re: Micellar casein |
|
|
Mám taky - 72% kaseinu a taky je jako krupičná kaše. Ale já jsem rád. Za ty roky gainerů a proteinů je to vítaná změna konzistence
Můžeš to zkusit rozmixovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
packa17
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 2:36 pm Předmět: Re: Micellar casein |
|
|
No a jaký by jste tedy doporučili protein do dietě jedu teď sacharidové vlny místo tvarohu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
místo tvarohu micelární kasein. Do diety optimálně bez proteinu a na masu. Pokud už protein, tak vyšší % bílkovin...řekněme nad 80 %...lépe 90 %. Minimum laktozy.
|
|
| nahoru |
|
 |
noxhard
|
Zaslal: so květen 31, 2014 8:31 pm Předmět: Re: Micellar casein |
|
|
[quote="packa17"]No a jaký by jste tedy doporučili protein do dietě jedu teď sacharidové vlny místo tvarohu?[/quote]
No, tvaroh obsahuje kasein, tak nahrazení jednoho druhým není logické..
Do diety si pokud chceš na noc - noční protein -mám dobrou zkušenost s tím, jak jsem psal výš, a nebo si kup vegetariánský protein (sojový, hrachový).
Ale logicky, pokud jedeš vlny, tak si to dokážeš přizpůsobit, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|