Síla zatím ,jsem spokojen, ale přidal jsem kardio, běh v lese 45 minut vzdálenost nevím zajímá mě jenom tepovka, běh 2x týdně.Je dobrý něco zvednout, ale i se pořádně nadechnout.
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
přesně tak, a my s těma "hodinkama" se pak ještě rochníme v těch grafech a statistikách a snažíme se v tom najít, jak se zlepšit :D fungují různé věci a pásy už taky nezavrhuji aneb „Suum cuique. Každému, co jeho jest.“ — Marcus Tullius Cicero
Jasnacka, toto je idealny intervalovy trening zamerany na silu noh, najprv naplno hore kopcom, potom vydychanie smerom z kopca. A opakujeme, kym nemame dost.
Len jedna poznamocka k behaciemu pasu - ked naozaj musis odbehnut treningovu jednotku, lebo vonku nasnezilo 20cm, tak sa hodi. Raz som tak odbehol 29 kilometrov, lebo plan hovoril - odbehni 29 kilometrov. Nic sa nedalo robit, prisiel som do posilky a 3 hodiny pozeral do steny a fical ako skrecok.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru