Boháča to je masaker, na výrazy tam budú padať ešte tento rok iné osobáky, fakt super výkon
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
uvidíme jak to pujde, každopádně veškerá dynamika co jsem měl na pushpressu a přemístění je v háji, budu muset na tom zase zapracovat. Ale asi v první řadě budu chtít ramena ještě zesílit, abych se dostal s military někam kolem 115-120kg. Hlavně mi nejde do hlavy, když ramena zesilujou docela dobře proč se nic neděje taky na benchi.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
ahoj čoveče nějak si tě nemužu zařadit ty seš kterej zavodiš v amaterech?
jinak pěkný military ;) tedka budu testovat osobaky novy taky a plus jeste klada a axle cil je 130...40
s tim benchem...to nwm ale určitě záleží jak ho jedeš no...ja jezdim maximalky na benchi liftersky roce daleko od sebe ramenama a jde to nahoru spolus ramenama a tricakem
ahoj čoveče nějak si tě nemužu zařadit ty seš kterej zavodiš v amaterech?
jinak pěkný military ;) tedka budu testovat osobaky novy taky a plus jeste klada a axle cil je 130...40
s tim benchem...to nwm ale určitě záleží jak ho jedeš no...ja jezdim maximalky na benchi liftersky roce daleko od sebe ramenama a jde to nahoru spolus ramenama a tricakem
Já nikde nezávodim a ani jsem nikdy nezávodil, jen jsem o tom kecal, že bych chtěl závodit v amatérech, ale když to vidím nějak se na to necítím silově a ani kondičně, tak jsem si řekl, že pro mě bude asi lepší cvičení jen tak pro radost. Benche jezdím docela na úzko, úchop mám o něco větší než je šířka ramen, vím že tím víc zapojuju triceps, ale když dám širokej lifterskej úchop tak nezvednu vůbec nic.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Gratuluju k masivnímu military! :) Já jsem se po Teplicích definitivně přesvědčil o tom, že pokud není někdo na čisté tlaky stavěný, je snaha maximálně jít za silou ramen tak trochu hlavou prot zdi. Ukázal mi to Vláďa Tuláček, který má military asi 90 kilo max, ale vyrazí díky dynamice a bezchybné technice 3x 160 kilo na čince, nebo 5x 126kg soukolí do minuty jako nic. Touhle cestou se musím vydat taky.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Gratuluju k masivnímu military! :) Já jsem se po Teplicích definitivně přesvědčil o tom, že pokud není někdo na čisté tlaky stavěný, je snaha maximálně jít za silou ramen tak trochu hlavou prot zdi. Ukázal mi to Vláďa Tuláček, který má military asi 90 kilo max, ale vyrazí díky dynamice a bezchybné technice 3x 160 kilo na čince, nebo 5x 126kg soukolí do minuty jako nic. Touhle cestou se musím vydat taky.
Já mám vyzkoušeno, že pokud zapojím nohy dovedu z nich vytěžit 20-25kg navíc oproti výkonu military, víc ani t'uk. Jak jsem říkal chci ten military ještě zlepšit, pak bych asi časem začal pracovat na technice, jenže já jsem na techniku dřevěnej, ale jako bylo by hezký díky technice zvednout výkon v pushpressu oproti military o nějakých 35-40kg.
(omlouvám se wwwpoerowi za spam v logu, na požádání samozřejmě diskusi pročistím)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
díky klucí, kdyby mě někdo naučil techniku tak si myslím, že při military 108kg by se dalo potom z push pressu nebo spíš jerku vytěžit 150kg.
ježda to snad ani né :D bys musel umět dokonale vzpěračskou techniku, výbušnost, neřekl bych že se to dá takhle snadno poznat z military :) to bych pak mohl jet pomalu na olympiádu :D
vzpěrači jsou tvrdí a halvne masakr dřepy a čelní dřepy abys to mohl vyrazit tak je potřeba to prvně dostat na ten hrudnik :D
Minimalne 157 podla tohto videa, ale dmitry vyrazi 240, cize...
edit: Teraz som si precital description, pise tam, ze maxko je 170 .
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru