Nevím jestli to sem mám vůbec psát, protože se mi všichni asi budete strašně smát, ale tak když už tady mám ten log, tak se teda pochlubím, jaký jsem kokot

.
Zkráceně - na kurzu jsem nebyl.
Abych to vysvětlil... Takže vystoupil jsem z metra Jiřího z Poděbrad a to mohlo být okolo 10:00, takže už tady jsem měl zpoždění, ale myslel jsem, že to v pohodě najdu a maximálně přijdu o pár minut později.
Celou dobu jsem čuměl do mojeho náčrtku, kde jsem měl zakreslený 2 ulice a přibližně, kde najdu onu tělocvičnu (tiskárnu nemám, takže jsem to řešil tímhle způsobem

). Asi půl hodiny jsem hledal úplně na opačný straně než, kde jsem měl. Potom jsem se nějak zázrakem dostal do jedné z ulic, která navazovala na tu, kde by to mělo být. Asi po dalších 10 minutách bezúspěšného hledání jsem to vzdal, protože už jsem z toho byl na*ranej, zmoklej, unavenej a navíc, kdybych to našel, tak nakonec stejně přijdu cca o 45 minut později než bych měl.
Takže jsem si řekl, že na to kašlu a jedu domů. Cestou na vlak jsem procházel kolem Mc a jelikož peněz jsem měl dost a po tom stresujícím hledání mi celkem vyhládlo, tak jsem si řekl, že něco zakousnu.
Zrovna byla týdenní akce Swiss king, kterému jsme nemohl odolat. Abych pravdu řekl, tak zatím lepší burger z fast foodu jsem neměl.
Hned po chálce se mi zlepšila nálada, tak jsem si řekl, že si skočím ještě do BK, abych se dodělal. Nechtělo se mi utrácet, tak jsem si dal jen 2x chesse, ale nebylo to nic moc.
Každopádně abych to shrnul, tak dneska zbytečná cesta do Prahy, zbytečně utracený prachy, zbytečně sežraný sra*ky, ale tak co

stávají se i horší věci.