|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
A já tě vždycky četl jako Rejben  jsem zvědav, jak to dopadne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi videjko líbí, ale myslim si, že na normální hrazdě bys jich udělal určitě víc než 6. Já bych třeba na těch futrech byl dost limitovanej úchopem, ale asi je to věc zvyku. Nepřemýšlel jsi někdy koupit si hrazdu na zeď?
|
|
| nahoru |
|
 |
RaidenX
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
Jestli das takovych shybu, na takove "hrazde" 12 v kuse, tak verim, ze pak na normalni hrazde budes schopny dat i 20 v kuse. Hodne stesti
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
Kdybys radši sehnal nějakou hrazdu, co? Já jezdím tyhle shyby, protože cejtím líp laty a jezdím serie nepoctivejch 12ek a na normální hrazdě můžu jezdit serie nepoctivejch 20ek. Takže tam bys jich dal taky víc a asi by to mělo i nějakej smysl. Tohle je možná těžší na udržení se, ale ne na výkon a zlepšení.
Tenhle tvůj prázdninovej souboj, kterej vedeš sám se sebou, moc nepobírám (konkrétně: ranní kardio procházka na nákup, rozbitej zadek z jednoho unilaterálního cviku na spodek těla - bych bral u někoho, kdo se začal hejbat poprvé v životě, cvičení s váhama na 50% 1RM, zlepšování se v přítazích na futra,....) doufám, že začneš na podzim normálně makat... tvoje videa z LA gym z tohodle dělaly jeden z nejzajímavějších logů, ale tohle je dost krok zpět. (A já vím, je to tvoje věc a ty sám znáš tvé cíle nejlépe.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
Reibene ako zhyby na futre sa dajú robiť ok, ale načo vlastne, a btw musíš mať fakt pevný rám dverí inak heh, sa nebojíš, že sa to rozpadne? Nie je lepšie zájsť si von a odzhybovať si čo-to na najbližšej vetve stromu či normálnom železnom pracheri a pod.,? bo ten úchop sa ukáže ako limitujúci, čo už písali aj ostatní, to je jasné. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
me se tenhle "projekt" libi a drzim ti palce, v dalsim ale souhlasim s tim co napsal guru, i kdyz je fakt, ze si mel ruzny omezeni atd., ale stejne.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 8:53 am Předmět: |
|
|
Díky za reakce a odpovím na nějaký vaše postřehy:
1) klasickou hrazdu bych si určitě pořídil moc rád, ale nejsou peníze a "futra" se mi zatím zdají OK, ale máte pravdu s tím, že na max. počet opakování shybů je to nevhodný a lepší by byla nějaká normální hrazda.
2) žádnej prázdninovej souboj se sebou rozhodně nevedu  . Jen asi od května se mě držely sem tam nějaký zdrav. problémy (bolestivé uzliny, potom nějaká angína, kdy jsem bral antibiotika, potom zánět dásně a nakonec rozseknutý prst) a věděl jsem, že se blíží prázdniny, takže nebudu mít možnost dojíždět do Prahy do pořádný posilovny, takže jsem se rozhodnul, že radši přes léto budu šmrdlat, protože nějakej solidnější trénink za těchto okolností by neměl smysl.
Rozhodně po prázdninách chci zase chodit do posilovny a zvedat nějaké váhy. Bohužel LA je zrušené, takže se budu muset porozhlédnout jinde. Zkusím BOMBA GYM, což je takový čistě powerlifterský gym a ještě si zajdu do hammer strenght fitness a uvidím, co mi bude více vyhovovat. Případně můžu tyhle dva gymy podle potřeby střídat.
3) ano bylo by lepší jít si to odcvičit někam ven, ale jelikož to chci jet během normálního tréninku a potom plynule pokračovat na další cviky, tak mi tato domácí varianta přijde pohodlnější. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
Budu sledovat, program vypadá zajímavě.
Ohledně posilovny - taky chci po prázdninách najít nějakou dobrou posilovnu, kde se dá pořádně makat, možná se budem v Bombagymu potkávat, já tam jednou byl a super.
Do HSF chodí kámoš a nemůže si vynechválit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
frozz: budu rád, když se potkáme někdy při tréninku a hodíme řeč. Jinak užij si výlet do USA a těším se až se s náma potom podělíš o své zážitky.
Dneska večer trénink + zahájení shybovacího programu.
Domácí šmrdling - full body
Fighter pullup program - DAY 1
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Shyby nadhmatem (na futrech dveří, magnézko) 5,4,3,2,1
Tlaky s jednoručkama na ramena ve stoje (kladivový úchop) 4x6 - 18 kg JČ
Box jumps 4x8 - 70 cm
Doplňky:
Výpony 3s.
Zadní delty 3s.
Střední delty 3s.
SS: zkracovačky 15,15,15 + R. twist 20,20,20 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 62 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- shyby poctivě a pauzy byly cca 90 sec., potom už max. do minuty. Prioritou byla hlavně maximální technika.
- u tlaků jsem chtěl původně dát 15 kg jednoručky, ale po první pracovní sérii, která se mi zdála nějaká těžší, jsem zjistil, že jsem naložil 18 kg na každou. Nakonec jsem to odjel celé s touto vahou, ale poslední dvě opak. už byly s dopomocí nohou.
- box jumps jsem dal tentokrát na 70 cm a přidal opakování, na pohodu
- doplňky OK
Dneska dobrý trénink. Teď mě ještě čeká si udělat maso k večeři, protože přes den jsem se k tomu měl jak lačnej k s*aní :).
Zítra ráno procházka nalačno a na večer dám shyby. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Já osobně těm rádoby "hrazdám" do dveří moc nevěřím, protože si myslím, že se to může kdykoliv urvat. To už mi radši stačí to, co mám. Když už tak chci pořádnou hrazdu navrtanou do stropu nebo do zdi a to už něco stojí. Samozřejmě máš pravdu s těma pěnězma. Když se chce, tak si člověk vždycky nějaký vydělá. Já se ale zatím do práce nikam neženu, protože mi moje finanční situace celkem vyhovuje a nic mi vyloženě nechybí. Zatím se spíš snažím užívat si volna, dokud nějaký mám, protože do práce budu chodit celý život. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzousif

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
No tak já hrazdu do dveří mám a cvičím na ní cca 2 roky a za tu dobu, krom těch dojebanejch rozmačkanejch futer, byla jediná nehoda - urval jsem se tak v polovině dráhy pohybu nahoru a pád kolenama přímo na práh, udiveně sledovanej rodinou z vedlejší místnosti, stál celkem za to
Ale pak jsem to víc utáhl a už se netrhám. A vážím 88-100 kg, podle ročního období
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:17 am Předmět: |
|
|
Ja jim neverim z vlastni zkusenosti :D pravidelne se to se mnou trha takze uz to lezi pod postelou klidne ti to poslu estli chces .  kdyz si pod sebe das polstare tak si na to zvyknes :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|