Reiben - new way

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 21, 22, 23  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben - new way  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben - new way
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jaj, Reibene Reibene:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
A poslední den toho programu už byl kompletně na krev a to s 3 minutovýma pauzama, takže mi bylo jasný, že ten následující den už bych prostě nezvládnul.
A tam měl nastat ten správny hecing a zkouška jestli to fakt je tak jak si myslíš. Potom bych to klidně vzdal taky.
Luster

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Nešlo ani tak o můj úspěch, jako spíš o to, abych lidi informoval, že něco jako Fighter pullup program existuje.
tak nevim, jestli tohle je zrovna stastnej zpusob prezentace.. ale delej jak chces

lukinobr: presne tak

Naposledy upravil Luster dne so září 01, 2012 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reibene, prostě shybuj a přestaň řešit nějaký programy. Jestli nechceš investovat 200 do hrazdy do dveří nebo o stovku víc do hrazdy na zeď, tak skoč na nejbližší větev a shybuj tam, protože tyhle srandy na futrech očividně nikam nevedou.
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni majú hrazdu ešte aj v mestskom gyme, kľudne mohol chodiť aj tam a presne tak, stromy rastú všade, tak čo riešiť, holt, ale kto skutočne nechce, tak si už niečo nájde, že to nepôjde (vid poznámka, že nemá topány, to je je wtf? moment doslova) Číňania s radosťou predajú klasické kecky za pár šupov, ktoré so svojou plochou podrážkou urobia v gyme svoju službu dostatočne heh
Luster

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo tyhle: http://www.bata.cz/artikl/210859 zrovna dneska sem se totiz po nejakejch dival
Reiben

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukin: ani tolik nezáleželo jestli bych následující den dal nebo ne, protože stejně ještě zbývali 2 týdny, o kterých vím, že bych nedokázal dokončit, když 7 opakování už pro mě bylo na krev a zjevně nepřicházel žádný silový pokrok a spíš jsem se zhoršoval

luster: tak neúspěch pro mě není ostuda, takže o svojí prezentaci se nebojím

moocha: tak ono shybovat na stromě je ještě horší volba než ty moje futra

turakam: městký gym netřeba komentovat a kvůli pár shybům, tam nebudu platit pokaždé vstupné a to nepočítám, že o víkendech je zavřeno a ohledně toho stromu, to je doufám vtip, protože osobně jsem ještě neviděl strom, který by úspěšně nahradil hrazdu. A ohledně těch bot. Nebylo to výmluva, abych tam nechodil, ale jen konstatování, což si snad ve svém logu můžu dovolit.
Luster

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
tak neúspěch pro mě není ostuda, takže o svojí prezentaci se nebojím
myslel sem prezentaci programu.. nic, z moji strany uz konec diskuze
Luster

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co se deje, zahajil si deload?
Reiben

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičím, ale nějak není nálada psát a dnešní trénink stál za hovno, tak asi začnu psát až to bude trochu solidní, aby to místní osazenstvo nepopuzovalo
Reiben

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dneska jsem se rozhodnul, že napíšu krátce jak to se mnou je. Stále cvičím, ale není to nic extra. Jinak přečetl jsem si knížku od Jassona F. "Renegade diet" a musím uznat, že ty jeho myšlenky mají hlavu a patu, takže určitě po čase to budu chtít vyzkoušet.
Dneska jsem byl po hodně dlouhé době v posilovně. Šel jsem do BOMBA GYMu společně s Orbbem.

BOMBA GYM

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink

Trénink :

Box jumps 8,5,5,5 - 60,80,80,80 cm
Mrtvý tah s trapézovou osou (trap bar) up to 3x110 kg
Bench s jednoručkami 8,5,5,5,5 - 10,15,20,20,20 kg JČ
Shyby (nadhmat i podhmat) 5,3,3,3,3
Band pull aparts 3x15
Plank (RKC style) 3x35 sec.

COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink

- box jumps šly dobře a především i díky tomu, že jsem konečně mohl skákat na normální box
- pro změnu jsme zkusili mrtvolu s trapézovou osou a musím říct, že mi to přišlo lepší jak s klasikou. A na to, že jsem nemrtvoloval ani nepamatuju, tak to dneska bylo s velkou rezervou.
- bench OK
- shyby byly takový exprimentování s technikou
- B. pull aparts i planky na pohodu

Celkově povedený trénink. Byla to příjemná změna oproti cvičení doma a určitě do BOMBA GYMu ještě zavítám. Jinak abych to tam nějak zhodnotil. Především oceňuju, že tam mají super kvalitní vybavení a pár exlkluzivních kusů nářadí, které jinde člověk nenajde (trap bar, fat bar, kettlebelly, pneu, řetězy, boxy na skákání, vzpěračské podium na mrtvolu atd.). Nadruhou stranu je to tam celkem dost malý a nedovedu si představit, že by se tam najednou sešlo třeba 15 lidí. Ideální počet je tak 5. Ještě je třeba zmínit cenově velmi přijatelný vstupný (70kč/vstup).
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím Reibe,právě jsem zjistil že jsi ukončil ten program s těma shybama,podle toho co si popisoval usuzuju že problém je hlavně ve stravě,pokud si neustále bez nálady,unaveej nebo co já vim a nepřichází žádnej pokrok musí to bejt ve stravě ... jak vůbec vypadá tvůj jídelníček? vedl jsi si ho při tom programu?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to tě ten fail se shybama tak zlomil, že ses vykašlal na log?
Reiben

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebylo o čem psát, protože víceméně celé září jsem trénoval cca 2x týdně a strava nic extra. Každopádně aktuálně mám schované peníze na posilovnu. Koupil jsem nějakou suplementaci a jsem rozhodnutý začít s nějakým solidním tréninkem a stravou. Potom můžeš očekávat zase pravidelné příspěvky do logu.
Reiben

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,
po celkem dlouhé době mě napadlo, že bych se mohl ohlásit jak to se mnou průběžně vypadá. Trochu se mi i postesklo po zdejší komunitě. Každopádně v současné době je moje aktivita na foru minimální, ale občas tu a tam nahlédnu do nějakých logů, aby zjistil jak si kdo vede.
Momentálně cvičím 2-3x týdně celé tělo v domácích podmínkách + 2 hodiny tělocvik ve škole 1x týdně. Zatím mi to takto maximálně vyhovuje. Neomezuje mě to v mých jiných aktivitách a forma je stále skoro stejná. Přehodnotil jsem svoje cíle a aktuálně beru cvičení jen jako způsob relaxace. Současně se udržuju v rámci možností ve formě, protože kdybych nedělal nic, tak bych do pár týdnů úplně shnil.
Co se stravy týče, tak jim 5-6x denně. Snažím se nejíst žádné sra*ky a příjmat dostatečně množství bílkovin. Nadruhou stranu už nejsem tak korektní jako dřív a občas tu a tam si dám něco, co není úplně zdravé.
V logu pokračovat zatím nebudu. Až se někdy rozhodnu posunout někam dál, tak se určitě ke psaní zase vrátím.

aktuální forma:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben - new way Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 21, 22, 23  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: