|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:24 pm Předmět: Rozměry |
|
|
Caau, muj problem je takovy, meril sem si obvod pasu,hrudniku,bicepsu, a vyslo mi
Biceps: 32cm
Pas: 76cm
Hrudnik:86CM
// 180CM/62KG
Myslite ze to je katastrofalni? Kamos rikal at aspon stim hrudnikem neco delam, je mi 18 let, a tak by me zajmalo jaky mate nazor na moje rozmery, jestli treba to je v mem veku normalni a mam to nechat byt, nebo mam stim okamzite neco delat,nebo cokoliv, diky... Za kazdy nazor budu rad,jeste kamos rikal ze modelky maji hrudnik 90 cm  .....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Unknown9547
|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, určite nemá zmysel zaoberať sa meraním si obvodu...
62 kg je na 180 cm jednoducho málo, všetci ti odporučia začat cvičiť ale to ti nijak nepomôže pokiaľ to nebudeš skutočne chcieť aj ty sám. Motiváciu a pevnú vôľu musíš nájsť v sebe. Inak sa na to sklamaný po 3 týždňoch bez viditeľných výsledkov vykašleš.... Je to dlhá cesta
Ja niesom zrovna tradičná postava ale pri 179cm a súčasných 62kg mám cez hrudník 100cm, a biceps nejakých 41cm. Sú to len čísla, z ktorých aj tak nič nezistíš. Cvič pre seba a nie pre druhých, potom ťa takéto veci nebudú musieť zaujímať.
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:59 pm Předmět: |
|
|
| Unknown9547 napsal: | Ahoj, určite nemá zmysel zaoberať sa meraním si obvodu...
62 kg je na 180 cm jednoducho málo, všetci ti odporučia začat cvičiť ale to ti nijak nepomôže pokiaľ to nebudeš skutočne chcieť aj ty sám. Motiváciu a pevnú vôľu musíš nájsť v sebe. Inak sa na to sklamaný po 3 týždňoch bez viditeľných výsledkov vykašleš.... Je to dlhá cesta
Ja niesom zrovna tradičná postava ale pri 179cm a súčasných 62kg mám cez hrudník 100cm, a biceps nejakých 41cm. Sú to len čísla, z ktorých aj tak nič nezistíš. Cvič pre seba a nie pre druhých, potom ťa takéto veci nebudú musieť zaujímať. |
diky za tvoj nazor, a co robit pro lepsi hrudnik?? posiloval som 9 mesicu aktivne bavilo me to dost,, pribral sem na 68KG, ale pak sem potkal holku, a od te doby sem do posilky nechodil a vsechny svaly atd sem zas schodil, a motivaci uz nemam, jelikoz sem sem o vse zas prisel a znova uz se mi do toho nechce... stacilo by nejake rady apson na ten hrudnik,Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: út květen 14, 2013 12:11 am Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | diky za tvoj nazor, a co robit pro lepsi hrudnik?? posiloval som 9 mesicu aktivne bavilo me to dost,, pribral sem na 68KG, ale pak sem potkal holku, a od te doby sem do posilky nechodil a vsechny svaly atd sem zas schodil, a motivaci uz nemam, jelikoz sem sem o vse zas prisel a znova uz se mi do toho nechce... stacilo by nejake rady apson na ten hrudnik,Diky |
Mne najlepsie na hrudnik zaberaju (prekvapivo) cviky na prsne svalstvo
Zaklad je samozrejme benchpress a k tomu mozes striedavo zaradovat tlaky s jednoruckami hore/dole hlavou... pripadne kluky na bradlach... nepotrebujes ziadne fancy stroje ale viacklbove cviky s volnou vahou - toho sa drz
Svaly sa naberaju vytrvalym pravidelnym a dlhodobym cvicenim, takze pokial vydrzis teraz rok posilovat, a nebudes robit ziadne hluposti a aspon trochu schopne sa stravovat tak to velmi rychlo pojde hore. A ten zaciatok znova nebude az taky hrozny, existuje svalova pamat, takze nabrat spat to co si uz na sebe mal bude o nieco lahsie
Nie kazdy ma predpoklady byt Rambo, ale pokial budes chciet a makat na sebe tak sa casom (a to nebude za par tyzdnov, ale mesiacov a rokov) prepracujes k super postave.
Rast svalov je spravodlivy, zdvihaj, jedz, maj spravnu zivotospravu a porasties, cim dlhsie tym budes vacsi a silnejsi. Je to tak jednoduche
(PS: A urcite cvic cele telo, nielen hrudnik a ruky)
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: út květen 14, 2013 12:20 am Předmět: |
|
|
| Unknown9547 napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | diky za tvoj nazor, a co robit pro lepsi hrudnik?? posiloval som 9 mesicu aktivne bavilo me to dost,, pribral sem na 68KG, ale pak sem potkal holku, a od te doby sem do posilky nechodil a vsechny svaly atd sem zas schodil, a motivaci uz nemam, jelikoz sem sem o vse zas prisel a znova uz se mi do toho nechce... stacilo by nejake rady apson na ten hrudnik,Diky |
Mne najlepsie na hrudnik zaberaju (prekvapivo) cviky na prsne svalstvo
Zaklad je samozrejme benchpress a k tomu mozes striedavo zaradovat tlaky s jednoruckami hore/dole hlavou... pripadne kluky na bradlach... nepotrebujes ziadne fancy stroje ale viacklbove cviky s volnou vahou - toho sa drz
Svaly sa naberaju vytrvalym pravidelnym a dlhodobym cvicenim, takze pokial vydrzis teraz rok posilovat, a nebudes robit ziadne hluposti a aspon trochu schopne sa stravovat tak to velmi rychlo pojde hore. A ten zaciatok znova nebude az taky hrozny, existuje svalova pamat, takze nabrat spat to co si uz na sebe mal bude o nieco lahsie
Nie kazdy ma predpoklady byt Rambo, ale pokial budes chciet a makat na sebe tak sa casom (a to nebude za par tyzdnov, ale mesiacov a rokov) prepracujes k super postave.
Rast svalov je spravodlivy, zdvihaj, jedz, maj spravnu zivotospravu a porasties, cim dlhsie tym budes vacsi a silnejsi. Je to tak jednoduche
(PS: A urcite cvic cele telo, nielen hrudnik a ruky) |
diky z tvojej rady si urcite neco vezmu nemas na sebe nejaky kontakt? dost mi si mi pomohol kedby si mi na sebe hodil nejaky kontakt treba skype ak mas, rad by som sa ta spital jeste soukrome na par veci ak by ti to nevadilo..
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út květen 14, 2013 1:04 am Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | diky za tvoj nazor, a co robit pro lepsi hrudnik?? posiloval som 9 mesicu aktivne bavilo me to dost,, pribral sem na 68KG, ale pak sem potkal holku, a od te doby sem do posilky nechodil a vsechny svaly atd sem zas schodil, a motivaci uz nemam, jelikoz sem sem o vse zas prisel a znova uz se mi do toho nechce... stacilo by nejake rady apson na ten hrudnik,Diky |
Já bych to viděl tak, že je už problém v mentalitě. Cvičit kvůli holce je podle mě blbost. Už tuplem nechápu, proč když ji získáš, tak se na to vykašleš... Máš cvičit kvůli sobě a nějaká holka v tom nemá vůbec hrát roli. To, že se jim pak budeš líbit je jen vedlejší efekt a můžeš být pro přítelkyni i inspirací a třeba začne taky (mně se to třeba takhle podařilo).
Rady zní: žer (nato se zaměř a pořádně si to nastuduj) a tvrdě cvič alespoň 3x týdně. A přečti si něco pro začátečníky tady na ronnie, věř mi že potřebuješ už i podle tvých mír nabrat všude, nejen na hrudníku....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | diky za tvoj nazor, a co robit pro lepsi hrudnik?? posiloval som 9 mesicu aktivne bavilo me to dost,, pribral sem na 68KG, ale pak sem potkal holku, a od te doby sem do posilky nechodil a vsechny svaly atd sem zas schodil, a motivaci uz nemam, jelikoz sem sem o vse zas prisel a znova uz se mi do toho nechce... stacilo by nejake rady apson na ten hrudnik,Diky |
Já bych to viděl tak, že je už problém v mentalitě. Cvičit kvůli holce je podle mě blbost. Už tuplem nechápu, proč když ji získáš, tak se na to vykašleš... Máš cvičit kvůli sobě a nějaká holka v tom nemá vůbec hrát roli. To, že se jim pak budeš líbit je jen vedlejší efekt a můžeš být pro přítelkyni i inspirací a třeba začne taky (mně se to třeba takhle podařilo).
Rady zní: žer (nato se zaměř a pořádně si to nastuduj) a tvrdě cvič alespoň 3x týdně. A přečti si něco pro začátečníky tady na ronnie, věř mi že potřebuješ už i podle tvých mír nabrat všude, nejen na hrudníku.... |
on prave kvuli holce prestal
ale celkove to musi byt traged, jednou chce vecko, jednou hrudnik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po květen 20, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
on prave kvuli holce prestal
ale celkove to musi byt traged, jednou chce vecko, jednou hrudnik |
jo ja uz vim, to jsou ty zada do V :D ..
@YouKnowMe24 .. strasne to resis a podle me vubec necvicis .. pokud je Tvoje motivace byt muznejsi (a jen tohle), tak jsi pekne v hajzlu .. akorat mas zadelano na celozivotni mindrak
je Ti 18, podle vseho sport jen rekreacne .. tady hodne teorie a zadna praxe .. zkus treba zacit od malejch veci .. chapu, ze se neda pokazdy v zivote dodrzovat ze chodis odpol za prachy nekam pravidelne cvicit, ale da se naucit, ze proste rano kdyz vstanes, tak si zacvicis doma (shyby, kliky, whatever) treba 20 minut .. zkus to takhle .. to ostatni vc regulerniho cviceni bud prijde (resp. takhle tomu pujdes naproti) a nebo ne (a budes si celej zivot pozdeji 33 az smrt nadavat, ze ses na to v tomhle veku vykaslal) ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|