Rukavice - ANO/NE?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE?  Úvodní stránka -> Trénink -> Rukavice - ANO/NE?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SOPM

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Worth napsal:
matejkorvin napsal:
Worth napsal:
kdybych se mel rozhodovat nadtim co si nevezmu do posilky jestli rucnik na lavici nebo rukavice tak urcite si nevezmu rucnik, prece jen neprijemnejsi je rozedrat si ruku od vroubkovani na ose stim ze se ti tam dostanou ruzne bakterie.. nez si sednout na spocenou lavici od nekoho..

Ty zijes v inkubatore? Mal si uz problemy z bakterii na ruke? Pocul som o plesniach ale to sa ti moze stat skor v sprche ked chodis po dlazdiciach.

rika ti neco ekzem, alergie, vyrazka? nic?? me jo.. zato inkubator mi nic nerika, asi zijem oba v jinem svete podle tebe jak vidim

A to pise chlap co sa holi motorovou pilou . Inac som pouzival rukavice, potom jednu stratil, odvtedy bez nich a mam to tak radsej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brut

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jdeš jednou BEZ,tak už nikdy nechceš jinak!
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Worth napsal:
matejkorvin napsal:
Worth napsal:
kdybych se mel rozhodovat nadtim co si nevezmu do posilky jestli rucnik na lavici nebo rukavice tak urcite si nevezmu rucnik, prece jen neprijemnejsi je rozedrat si ruku od vroubkovani na ose stim ze se ti tam dostanou ruzne bakterie.. nez si sednout na spocenou lavici od nekoho..

Ty zijes v inkubatore? Mal si uz problemy z bakterii na ruke? Pocul som o plesniach ale to sa ti moze stat skor v sprche ked chodis po dlazdiciach.

rika ti neco ekzem, alergie, vyrazka? nic?? me jo.. zato inkubator mi nic nerika, asi zijem oba v jinem svete podle tebe jak vidim

nosis rukavice aj inde ako v posilovni? jak majkl dzeksn:) Ja osobne si umyvam vzdy po cviceni dokladne ruky mydlom a doma natrem dezinfekcnou indulonou. Sral by som na to, ale magnezium nici ruky:)
Worth

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SOPM napsal:
Worth napsal:
matejkorvin napsal:
Worth napsal:

A to pise chlap co sa holi motorovou pilou . Inac som pouzival rukavice, potom jednu stratil, odvtedy bez nich a mam to tak radsej

heh jednou se mi povedlo kdyz jsem sel na protismerne kladky bez rukavic pekne rozedrat kuze az do krve na ruce ne v dlani ale na hrbetu ruky jsem prekrizoval ruce.. jako pohoda, akorat ze se ti tam muze lecos dostat a v nejmensim pripade si clovek zakrvaci obleceni
Worth

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
Worth napsal:
matejkorvin napsal:
Worth napsal:

nosis rukavice aj inde ako v posilovni? jak majkl dzeksn:) Ja osobne si umyvam vzdy po cviceni dokladne ruky mydlom a doma natrem dezinfekcnou indulonou. Sral by som na to, ale magnezium nici ruky:)

no vidis, indulona mi taky nic nerika,ale jak vidim tobe jo..
je to fajn pocit kdyz clovek dela na stavbe bez rukavic, ver mi kolecka se drzi pevneji, kdyz nahazujes maltu- mas vic citu.. kdyz umivas nadobi v rukavicich tak ti klouze porcelan mezi prsty, beznich to jde lip.. ve fabrice kdyz odmorujes bez rukavic tak je to fajn- rychle bez starosti.. to same je i v posilce.. ja si rozedral vic ruky kdyz jsem do neceho mlatil tj. ale kdyz se to cloveku zacne hromadit jizvy mas skoro vsude a kdyz pohladis sou holku tak ji to skrabe vic jak tve strniste pak bys se mel zamyslet
Mathaus

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem je nemel. Mozoly jsou v pohode. Ale se vsemi temi problemy co mam, je asi zacnu pouzivat. Po Spatnem sesiti slachy na prostrednicku, je tam pekna boule. A pri snad kazdem uchopu to natece, ze s tim nepohnu.... Asi se menim v zenskou nebo co
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
BUFU

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, ani mě nenapadlo jezdit bez rukavic Jen když sem začínal (to sem je neměl) a nebo ve škole (přece si nepotáhnu rukavice do školy ) . Ale asi taky zkusím něco jezdit bez nich
Hanis

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dříve sem jezdil vše s rukavicema, teď už sem je zahodil a jezdím vše bez, třeba MT se mi drží lépe bez rukavic, potřebuju mít přímý kontakt s činkou
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlakové cviky s rukavicema ,tahové bez nich.
wescoast

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezdím s rukavicemi pořád. Po tvrdém tréninku se mi kolikrát stalo, že jsem měl pořádné mozoly. Strhl jsem je a nemohl jsem +-2 dny cvičit. Proto jezdím s nimy. A když koukám na videa tak většina kulturistů je má, lifteři ne (jsou to přeci chlapy, ne? ).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
keba

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NN my sme chlapi.nemáme je pořád tvrdý
Coregonus

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja cvicim s rukavicami len tlakove veci a to hlavne kvoli bandazi (maval som problemy so zapastiami).Zbytok bez, ved ked uz mas raz mozole, ta sa ti nezosuchaju
ganxterko

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som zo zaciatku nemal, potom som pouzival vsade, uz ked ich mam na rukach nebudem ich na jednotlive cviky davat zakazdym dole...BTW. mrtvolu bez rukavic si neviem predstavit, teda viem a uz som aj skusil ale vyssie vahy sa nedaju, neudrzim to v ruke, skor mi to zodrie uplne kozu na dlaniach,a boli ma to natolko ze musim pustit cinku, tu urcite pouzivam rukavice.
jj a este na brusaky pouzivam
CIZO

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rukavice nebrat, vyjimku bych pochopil treba u masera kterej musi mit uplne hladky dlane kvuli praci nebo u chirurga nebo co ja vim... ale normalni clovek ty rukavice nepotrebuje a pokud se o ty ruce alepson minimalne stara tak je bode mit v poradku i kdyz taha tuny zeleza nekolikrat tydne

Derek Poundstone
lucy

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi je to tim, ze jsem holka, ale ze zacatku jsem rukavice nemela a ty mozoly teda nic moc a musim rict, ze u nas v posilce ma rukavice tak 90% chlapu
Trhačky Power Straps | Power System
Kvalitní trhačky pro zvýšení síly Vašeho úchopu.
199 Kč
Rukavice Power Grip | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
341 Kč
Rukavice No Compromise (bílo-černé) | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: