|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
takhle, ja pouzivam rukavice v podstate jenom na dva cviky, kde zrovna molitan nebude uplne idealni, libi se mi to uchyceni za prsty, to by sice slo udelat i s molitanem, ale nejsem zadnej vandrak, abych se ovazoval lepenkou a molitanem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
magnezko alebo skolna krieda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | filipino23 napsal: | | magnezko alebo skolna krieda. | magnezko je fajn, ale doma ho pouzivat nechci |
niekto nema to stastie aby mal v byte male fitko.
momentalne mam tu kriedu.akurat vo fitku vsetci vedia ze som tam bol podla bielych otlackov na kotucoch
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
Na co rukavice  jsou naprosto zbytečný. Žádný nepoužívám a, že bych měl zničený ruce, to se říct nedá. Občas nějaký mozol, ale ten stejně rychle zmizí. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro rukavice.. S mozolama přece nemůžeš hladit ženy :D
A navíc s nima mám u některých cviků daleko větší jistotu než bez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Reiben: pouzivam je jenom doma na db snatch a db clean&jerk, protoze se mi pri tom hodne potej ruce a opravdu si to enchci hodit na hlavu, pripadne na zem.. a magnezko, jak sem psal, doma pouzivat nechci, mozoly sou ta min podstatna vec, i kdyz po opravdu vysokym poctu reps na tyhle cviky si je udelas pekny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Mě osobně dost mozoly vadí. Jenže u MT rukavice používat nemohu (neudržím osu v rukavicích a bez magnesia) a MT je na mozoly nejhorší.
Co se ostatních cviků týče, rukavice zatraceně potřebuji. Pro moje pracky mají osy malý průměr, takže mi v dlani lítají. Ideálním řešením jsou rukavice. Molitan by zvládl to samé, ale rukavice jsou pohodlnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
ja hlasuju jednoznacne pro mozoly _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 11:57 pm Předmět: |
|
|
Rukavice beru jen na tlakové cviky... bench bez rukavic mi strašně vadí, ta osa má asi malý průměr a nějak mi to pak nesedí v rukách... u pushpressu atd. to samé. Naopak u MT si otřu ruce o zeď, ta omítka nebo co to je je skoro jak magnezko a nerobi bordel, takže parada. A tahové cviky se mi s rukavicema celkově špatně drží... _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:11 am Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | | Rukavice beru jen na tlakové cviky... bench bez rukavic mi strašně vadí, ta osa má asi malý průměr a nějak mi to pak nesedí v rukách... u pushpressu atd. to samé. Naopak u MT si otřu ruce o zeď, ta omítka nebo co to je je skoro jak magnezko a nerobi bordel, takže parada. A tahové cviky se mi s rukavicema celkově špatně drží... |
No zrovna na bench mi to prijde obzvlast zbytecny, vzdyt u bence ti ta cinky spis jen lezi na rukach, v podstate ji ani nemusis drzet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
Dřív ano, k vůli přítelkyni, přítelkyně není a tudíž rukavice taky ne.
Je to o zvyku, maximálně, kde bych je použil, kdybych nějaké měl, tak u shybů.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|