|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pr!nc
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
Kravské mléko nijak nezničené pasterizováním a uht je super, také ho kupujem na statku a jogurt z něho je zážitek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
Milý hovnivále...pět let jsem jedl 5x denně rýži a na střídačku kuře a filé. Pro zpestření brokolici a 1x týdně něco "nezdravého" jako třeba hovězí zapečené s bramborama ( oproti prsům mělo víc tuku - takový jsem byl tehdy nadšenec ). Měsíčně jsem snšdl 5 kg sušených vaječných bílků ....hnus slanej.
Taky jsem absolvoval rýsovačku v které jsem šel ze 123,5 kg na 94,65 kg a to za 3 měsíce. Celkem se věnuji cvičení 17 let. O stravě myslím taky něco málo vím...a metabolismus, tedy jeho znalost - mě živí. Takže až si zase budeš chtít vylít srdíčko, tak si přečti co píšu nebo i ostatní a nevypichuj to, co si myslíš, že ostatní mysleli když to psali, ale prostě jen pozorně čti !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Hovnivale ve spouste veci s tebou souhlasim, ale co se tyka stravy, tak jsi strasne zaujaty a mozna ti to uz trochu vazne leze na mozek. Uvedom si, ze 90% lidi tady jsou obycejni lidi, co si zajdou do posilovny, kterym staci prumerny pestry jidelnicek a ne soutezni kulturiste, co musi zrat maso na vode a nesolenou natural ryzi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Merrao nechapu o cem to pises, ja reagoval na deadlifkta ne na tvoje komentare...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
když reaguješ na Deadlifta, proč jsi mne oslovil? Já vím moc dobře co Deadlift psal a nepsala jsem nic proti němu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
njn to je me jasny, znamej konzument sunek je proti me :)) Btw ja napisu tohle
Cersve maso, zelenina, ovoce, oleje/orechy, komplexni sacharidy (vlocky,ryze, brambory) mleko, vajicka.
a draper napise kureci na vode se suchou rejzou... To uz taky neni normalni, uz si na me najdete neco lepsiho :)) Ja jim docela pestre si myslim, vsechno co jsem ti tady vyjmenoval tak jim, teda az na to mleko :) Ze nemuzes prekousnout to, ze pokladam sunku a jine tvoje dobroty za totalni odpad, za to ja nemuzu :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Hovnivále...ty na něčem frčíš ? Napsals čerstvé maso a komplexní sacharidy a do závorky píšeš rýže...Draper napíše maso na vodě a rýže a ty se čertíš - čteš to vůbec po sobě ? Maso na vodě není čerstvé maso ? Rýže nejsou komplexní sacharidy ?
Nemám náladu se s Tebou handrkovat...na anabolikách byls snesitelnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
tim sem chtel rict, ze nezeru jen suchou rejzu a kureci prsa na vode, tak nechapu proc to tady kazdej papouskuje jak totalni idiot? Treba ted sem dojedl hovezi karbose a zeleninovej salat s oli oilem a predtim sem mel morskou rybu se zemakama :) Ja vam ty masny vyrobky a presoleny sejry neberu, tak se necerti :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
Já se přeci nečertím:o)Jsi jak umanutej.
Jen ze zvědavosti - koho myslíš tím "Vám"?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
v tomhle pripade tebe a drapera :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
uvedl sem to jako priklad, urcite by se neco naslo :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|