Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem, že Sarychev v 15ti zvednul 90 kg na bench, v 17ti zvednul 260 kg!
ted je mu 27 a zvednul 330. To znamená, že za dva roky si vylepšil maximálku o 170 kg! , poté za 10 let už ale "jenom" o 60 kg . Jseš ted ve stejném věku jako on, když měl ten největší progres. Zatím se zlepšuješ trenink od treninku, každý týden nějaké PR, na každém cviku pravidelně přihazuješ ale nastane doba a nebude to bohužel nijak za dlouho, kdy aby jsi se pokusil překonat nějaké své PR, tak budeš muset třeba rok systematicky makat.
Budeš mít tu trpělivost, že třeba půl roku se nepřiblížíš ke svému osobáku?

Nezlob se na mě ale zatim to vypadá, že se plánuješ co nejdříve zranit a ukončit svou pwl karieru. Musíš si uvědomit, že jsou druhy zranění, které když si přivodíš, tak už se nikdy plně nevyléčí a budou tě nadosmrti (při sportu) omezovat.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to s tím sarychevem se dá pochopit... v 15ti začal cvičit, takže začínal na nějakých 90kg... pak teprve začal ten progress a vzhledem k jeho dobrý genetice+dobrý sypce+dobrýmu tréninku se zlepšil tak moc krom toho to pak jde už blbě od nějaký váhy a s věkem to sice souvisí, ale ne zase tolik... je snažší se na mrtvole dostat ze 100 na 300, než pak z 300 na 350 mimochodem dal 336, ale to asi není potřeba řešit

a neplánuju se zranit a ukončit kariéru (která ani nezačala)

magumi a vlku vzal jsem si vaší radu k srdci a na nějakou 75ku seru... pojedu sice teď čistě silově, ale budu se snažit i o kila nahoru (ona ta síla jde taky mnohem líp nahoru s hmotou než bez ní) díky moc za názory, nejspíš jste mi do budoucna hodně pomohli
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 6.1. -sice se na to vymlouvám skoro furt, ale stejně to napíšu... záda dost na sračku už před tréninkem, vůbec nevím jak a proč, ale bylo to dost znát

mrtvola -sumo
-rozcvičení
3x1x125
3x1x145
3x1x155 -odtud pásek, technika už nebyla úplně perfektní, ale furt celkem dobrá
1x165 -lehoučký, technika už ale horší
1x175 -technika už vyloženě špatná, silově celkem v pohodě
5x3x125
-výkony a síla sice nic moc, ale přínos do budoucna velkej... v technice sem o něco zase pokročil a hlavně vím co zlepšovat do budoucna (musím zlepšit polohu pánve, mobilitu kyčlí, pravý rameno mám níž a víc vepředu než pravý,...) prostě sem dneska spíš tak zkoušel a přemýšlel co zlepšit, posledních 5 serií zaměřených na zkoušení různých poloh chodidel a to kde to bude nejlepší... sice jsem ještě úplně na 100 procent nenašel ideální pozici, ale dost jsem dneska zúžil okruh jedničky byly hlavně kvůli rozjebanejm zádům, kdyby si někdo říkal proč tolik jedniček
budou pak nějaký videa tý mrtvoly, ale nevím kdy se to dostane na net... snad ještě dneska, ale nic neslibuju

dřep -s dřepama jsem skončil, prý to je to špatný na kolena... dělám si prdel samozřejmě, dal jsem nějaký lehčí dřepy před mrtvolou na rozhýbání a po mrtvole už se mi na ně nějak nechtělo

přítahy VČ v předklonu podhmatem
10x55
8x75
6x95
4x105 -tyhle 2 serky s cheatingem
4x110
10x75+2x10x55 (shazovačka po 110)
-dobrý sralo mně sice, že jsem víc cítil předloktí dojebaný z mrtvol, než samotný záda, ale dobrej cvik a vyzkoušel jsem nějaký váhy co jsem nikdy nejel, takže spokojenost

dneska spíš takový odlehčený, zaměřený na zkoušení a vylepšování... žádnej hardcore, žádný řvaní, žádný extra snažení... prostě příjemnej pohodovej trénink záda jsem cítil pěkně a na konci dal i trochu pózování mrknu na to a když tam náhodou nebudu vypadat jak somálec, tak to sem možná dám... (vím, že tu nikdo není zvědavej na malýho ekťáka, ale aspoň se v budoucnu budu moct smát jaká sem byl sračka )

celkvý čas +-2 hodiny (z toho trénink necelou hodinu a půl) dost času zabraly ty jedničky na mrtvole... mezi každou jsem se díval na techniku a provedení (a vymýšlel co příště zlepšit) na kameru a to ty přestávky dělalo tak 2 delší

váha po tréninku 68,3 -úplně nahej a docela i vyprázdněnej... na lačno už tam těch 77kg asi bude

zejtra asi půjdu bruslit, máme hned u baráku pěknej velkej zamrzlej rybník rovnou ze zahrady hrát hokej je libový snad mi to neposere sobotní dřep
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak žádný videa nakonec dávat nebudu... pozing stál za kundu, krom debilního pozování na videu vypadám ještě menší jak v zrcadle (a to je co říct) mrtvoly sem točil 145ky, tam je to jako u těch minulích technických, akorát jsou to jedničky a nemám hlavu tak vytrčenou nahoru, 155 a 165 jsou podobný jenom s páskem a lehce prohnutejma zádama (ta 165ka byla lepší než jsem čekal) a 175 sem radši netočil
Cmeni

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
to s tím sarychevem se dá pochopit... v 15ti začal cvičit, takže začínal na nějakých 90kg... pak teprve začal ten progress a vzhledem k jeho dobrý genetice+dobrý sypce+dobrýmu tréninku se zlepšil tak moc krom toho to pak jde už blbě od nějaký váhy a s věkem to sice souvisí, ale ne zase tolik... je snažší se na mrtvole dostat ze 100 na 300, než pak z 300 na 350 mimochodem dal 336, ale to asi není potřeba řešit

a neplánuju se zranit a ukončit kariéru (která ani nezačala)

ryvarůůů áááá ty sis z toho vzal co jsi neměl, ten sarychev byla jen taková omáčka, toho vůbec neřeš, mně šlo o to, aby sis uvědomil, že zdraví máš jen jedno a je lehký si ho zkurvit
příklad: moje přítelkyně v 16ti dělala nějaký píčoviny na gymnastice na které v té době prostě neměla a zrakvila si plotýnku, ted je jí pětadvacet a má jí v hajzlu pořád, omezuje jí, občas má bolesti a to se dá říct, že už ani nesportuje

to je to co ti tu chcem prostě říct...jseš obrovskej talent, skvěle makáš, vím, že se nechceš zranit ale to nechce nikdo a přitom je zraněnej "každej druhej"...ono si z toho asi stejně nic nevemeš ale ikdyby 1 % co ti tady řikáme, tak to bude dobrý

Naposledy upravil Cmeni dne čt leden 07, 2016 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 7.1. -den začal úplně krásně... dobíhal jsem autobus (asi 100m a tak rychle jsem mockrát v životě neběžel) a když jsem doběhl ke dveřím řidič akorát zavřel a odjel ještě sem na ty zavírající se dveře ťukal.... zmrd jeden tlustej odpoledne jsem šel jak jsem psal bruslit... snažil jsem se to moc nepřehánět, ale pak jsme hráli hokej 1vs2, takže to už jsem celkem bruslit musel a dost jsem se zničil no aspoň jsem je porazil krásný vzpomínky na časy kdy jsem mrznul na stadionu 3-4x týdně a věřil, že jednou budu hrát v NHL
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kiryl má mŕtvolu 400kg+, ale ok, Ryvaru drž sa radšej cvičenia a k svetovej scéne kulturistiky a silových športov sa zdrž vyjadrovania, lebo väčšinou tu z teba vypadajú strašné bláboly, ja viem, že si mladý a nadšený, ale v súčasnej dobe máš k dispozícii toľko relevantných informačných zdrojov, že vskutku hlúposť neospravedlňuje.
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud narážíš na těch jeho 336kg, tak měl pravděpodobně na mysli bench, ale ten byl stejně 335kg...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Kiryl má mŕtvolu 400kg+, ale ok, Ryvaru drž sa radšej cvičenia a k svetovej scéne kulturistiky a silových športov sa zdrž vyjadrovania, lebo väčšinou tu z teba vypadajú strašné bláboly, ja viem, že si mladý a nadšený, ale v súčasnej dobe máš k dispozícii toľko relevantných informačných zdrojov, že vskutku hlúposť neospravedlňuje.

bavili jsme se o benchi... co máš na mysli jako bláboli? budu rád když mně poučíš
ryvaru

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 9.1. -po dlouhý době s kámošem, co tu cvičil dřív často vůbec nevím proč, ale nějak demotivuje k výkonům ale aspoň mně měl kdo jistit

dřep -pásek+bandáže
-rozcvičení (10xosa,8x55,5x95,3x125,2x145,2x165)
4x2x180 -3. serie bude na videu
-vůbec to dneska nešlo podle představ... čekal jsem to jako takovou těžší rozcvičku a nakonec sem měl docela co dělat (pozor výmluvy) asi na to docela mělo vliv čtvrteční dobíhání autobusu, následný bruslení a páteční tělák+pro změnu další dobíhání autobusu (a tohle bylo skoro 0,5km) - celkově teda rozsekanej střed těla i nohy... taky sem si ještě nějak nezvyknul úplně na bandáže (s nějakou větší váhou sem je měl na sobě asi po 4 měsících), takže technika nebyla úplně dobrá... snad se to už příště zlepší dřepy zase tak těžký nebyly, ale pěkně těžký bylo činku vzít a vrátit do stojanu, držení rovnováhy je taky o dost těžší bandáže ale jinak fajn, vázám je teď podle malanicheva (a taky mám zřejmě úplně stejný jako on ) a od spoda to střílí pěkně... sice to docela řeže, ale stojí to za to

mrtvola -bez pomůcek - v "superserii" s benchem (krátký pauzy...takový docela kardio )
-rozcvičení (8x55,5x85)
klasika 3x5x100
sumo 3x5x100
-pěkný... technika nejhůř dobrá i tou klasikou to šlo pěkně (klasikou to bývá většinou dost těžký hezky technicky), sumem už úplně lehoučký největší problém to bylo udejchat a udržet

bench -bez pomůcek, stopky -lehce a technicky (snažil sem se přijít na to, jak bench zlepšit po technický stránce)
-rozcvičení (8x30,6x50)
6x5x70
-lehký, snad sem si aspoň trochu odnesl po technický stránce... přišlo mi, že už jsem tam míň zapojoval ramena, který určitě zapojuju moc, takže snad aspoň trochu zlepšení... potřebuju tam víc dostat kozy a tricáky, pak snad přijde i nějakej progress na vahách, je to fakt potřeba

dřepy se sice nepovedly jak sem chtěl (původně sem chtěl v 2. serii zkusit víc než 5 opakování, ale to bych dneska nedal ani omylem) mrtvola i bench technicky, ale docela mně to potěšilo... celkově docela dobrej trénink, ale příště by to snad mělo být lepší

celkový čas 2:15 ty bandáže to dost natáhnou, v příštím cyklu těch serií na dřepu dám míň, nejspíš 3, ať není samotnej dřep na hodinu...

váha po tréninku 78,4 celkem řádně vysranej a dost sem v tréninku vypotil... ještě včera jsem měl o kilo a něco víc

taky jsem něco málo měřil
stehno 64cm
ruka 38cm
hrudník 119cm
lýtko 38,5cm
pas 73cm
předloktí 35cm

Naposledy upravil ryvaru dne so leden 09, 2016 10:01 pm, celkově upraveno 1 krát
ryvaru

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a vlastně jsem si ještě vzpomněl, že jsem našel mp3 hned je lepší nálada na zvedání
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 10.1.

dřep - technika
mrtvola - technika
lehce břicho, důlkadný protahování

dneska fajn... dlouho mi trvalo než sem se rozhýbal, ale pak to šlo pěkně a snad technika zase o kousíček lepší

jinak dneska večer (totálně vyžraných) 80,8kg
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten poměr pasu a hrudníku je dost brutální, s takovou postavou musíš být v nátělníku král diskoték.

Mimochodem že tak řešíš tu bw, tak máš nějaký dlouhodobý cíl? Ono ty tvoje letošní cíle při stávající hmotnosti mi přijdou dost extrémní, o čtyřech kilech na mrtvole ani nemluvě.
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Ten poměr pasu a hrudníku je dost brutální, s takovou postavou musíš být v nátělníku král diskoték.

Mimochodem že tak řešíš tu bw, tak máš nějaký dlouhodobý cíl? Ono ty tvoje letošní cíle při stávající hmotnosti mi přijdou dost extrémní, o čtyřech kilech na mrtvole ani nemluvě.

no na diskotéce jsem v životě nebyl, takže král určitě nejsem poměr mám docela dobrej, ale to je jenom tím, že jsem vyhublej, ne že bych měl nějaký svaly

bw řeším tak, že teď chci přibrat na 80+ (ideálně tak 83-85 aby se to pohybovalo), abych na závodech šel do 82,5 (nebo 83) kategorie... po nějakejch závodech letos, co budou spíš na zkoušku (i když nějakej ten výkon bych chtěl ještě v dorostu dát) začnu nabírat (nejspíš někdy koncem roku) a chtěl bych to postupně dostat přes 100kg (chtěl bych do 2 let, ale jelikož to nebudu chtít v nějaký totál prasoformě, tak to asi půjde pomalu...) dlouhodobej cíl je pohybovat se něco málo přes to kilo, závodní nejspíš do 110kg, ať sem jak green

čtyřkilo na mrtvolu bylo spíš, že jsem byl nasranej zrovna, ale určitě mám v plánu se o to aspoň pokusit... samozřejmě teď je blbost si dávat takový cíle, takže teď mám dlouhobější cíl mrtvoly 300kg raw, pokud se tam dostanu a půjde to dobře nohoru, tak teprve můžu začít o 400 vůbec uvažovat
ryvaru

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2016 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 12.1.

benchpress - technicky - celkem 20-30 serií po 5-15 opakováních, všechno stopkovaný, váha 35-75kg
-totálně jsem překopal celou mojí techniku benche (snad k lepšímu ), dost jsem zúžil úchop (oproti poslednímu videu s 95kg teď mám ruce blíž o víc jak 10cm na každý straně), líp sem se naučil srovnat se na tý lavici, lopatky tlačím víc k sobě a dávám ramena do lepší pozice (dřív mně z bench často bolely, takže bylo jasný, že nejsou v ideální pozici), celkově mám teď lepší tu pozici a hlavně to netahám tolik ramenama jako předtím... 75ka tam lítala jako nic, tak snad takhle nebude ten bench o tolik slabší než mám teď naširoko a věřím, že takhle tam bude brzo nějakej progress... kozy mám oproti zbytku docela velký a snad i silný, takže ještě dopilovat tricák a brzo bych měl benchovat aspoň debilních 110
ještě mně dost vadí, že jedno rameno dávám na lavici výš než druhý... ať se snažím jakkoliv, tak hned co začnu benchovat se to vrátí do špatný pozice a taky levý zápěstí víc ohýbám než pravý prostě mi to nejde změnit, mám to tak zafixovaný a snažil sem se už to hodněkrát dát do pořádku a prostě to nejde.... vadí to hodně? benchuju tak automaticky

military press -rozcvičení+pětky s 55kg - zbavování se záklonu
-byl sem nějakej línej a bylo to nějaký těžký, tak sem zůstal radši na 55kg... technika snad dobrá, záklon minimální, takhle aby to šlo s těma 70kg a byl bych spokojenej

dipy s BW+45kg
5,3,2
prostě to s touhle vahou už nešlo... bylo to na mně těžký a k tomu ty hrozný podmínky co mám doma (bradla jsou až moc široký... cca 60cm, zavazovat takovouhle váhu na provaz kolem pasu je už taky dost na hovno, vůbec sem se nedostal do nějaký rytmu, co já potřebuju... vždycky se mi ta váha nějak rozhoupala a úplně to se mnou házelo) prostě totál na píču dneska začínám uvažovat do budoucna o koupi zátěžovýho opasku... tohle je mnohem víc na hovno než jsem čekal

extenze triceps v leže -jako náhrada za posraný dipy
8x27,5
6x37,5
5x42,5 poslední dva už cheating
8x27,5
-bolej mně z toho šlachy na lokti, ale dá se to přežít a cvik je to určitě dobrej a pro mně potřebnej... zlepšení od minule citelný, jednou za čas to prostě budu muset vydržet přes bolest... tricáky mám slabí a tohle je cesta jak to zlepšit - kdyby ta bolest byla nějaká větší, nebo i u jiných cviků, tak bych samozřejmě přestal, ale tohle je jenom při konci serie a vždycky to hned odezní a žádnýdalší problémy potom

nasrali mně ty dipy... jinak docela fajn, na bench sem snad konečně kápnul a snad se konečně začne hýbat kupředu, military sice silově špatný, ale po hodině benchování to nebylo tak hrozný, snad se ta technika brzo srovná i u větších vah příště u benche asi zajdu o nějaký to kilo dál a zkusím jak to šlape u vah přes 80kg... na dipy s 50kg se asi vyseru a dám tam nějaký pětky nebo šestky s něčím lehčím zejtra lehký dřepy a nějaký mrtvoly do techniky.. snad budou záda v pohodě, nemůžu je teď nějak vůbec zregenerovat

čas tréninku 1:50 (celkově 2:20)

váha po tréninku 78,6

na závěr pár aktualit
-na obzoru první zranění... hned dost važný a nejspíš hned 2 Vašek Češka mi slíbil vázání bandáží a čekám totální destrukci koleních kloubů mimochodem je docela možný, že se letos přiblíží/překoná hranici 500kg na dřepu!
-brácha vyrábí do pokoje hrazdu, takže mu tam budu asi chodit shybovat... dost to potřebuju, shybuju totální hovna
-vymýšlím příští cyklus a rozhoduju se mezi 3x týdně celej trojboj (samozřejmě střídání intenzity atd.) a 4 tréninků týdně, kde bych šel 2 na vršek a 2 na spodek... co byste doporučili? zatím se přikláním první variantě, ale kdyby tu bylo hodně názorů pro střídání vršek/spodek ještě bych to nejspíš přehodnotil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: