Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
na co davas izolovany cviky (extenze, tlaky JC) tak tezko, az na doraz?
Radsej si priloz na tazkych cvikoch a na izolovanych sa snaz prekonavat na opakovania kazdy tyzden.

šestky na extenze mi nepřijde tak těžko... navíc na doraz to bylo jenom pro jednu ruku, kde mám triceps o dost slabší, takže se snažím na ní trochu zaměřit a ten tricák trochu dojet do maxima, aby ta ruka co možná nejvíc dohnala druhou a ty tlaky jsem nešel vůbec těžce... jenom jsem to prostě nedokázal "nahodit" ty 36ky... normálně jsem jezdil 7x42 nebo kolik to bylo.. takže tyhle cviky dá se říct nejezdím těžce ale díky za radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6ky na extenze JSOU moc!
6ky sa predsa jazdia na viacklbovych cvikoch na objem/silu. :D
extenze jsou proste na napumpovani a prokrveni, velkymi vahama na extenzich dosahnes akurat zanet. :D
ryvaru

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
6ky na extenze JSOU moc!
6ky sa predsa jazdia na viacklbovych cvikoch na objem/silu. :D
extenze jsou proste na napumpovani a prokrveni, velkymi vahama na extenzich dosahnes akurat zanet. :D

ok, díky za radu
ryvaru

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 27.6. -dneska to na nic moc silovýho nebylo, tak jsem dal spíš nějakou dynamiky, techniku a pumpu

power clean -do 3x1x80.... rezerva, ale nechtěl jsem to přehánět
sumo mrtvola -technika... šel jsem s 85kg, takže vážně hodně lehký
superserie nohy -goodmornings+hamstringy+dřepy+výpady
břicho

nemá cenu to moc rozepisovat... žádný výkony
ryvaru

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2016 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 29.6. -vyzkouším zase po delší době trochu nějakej split... možná jenom na pár dní, možná u něj zůstanu dýl... pojedu to spíš silovějc, ale zařadím víc lehkých cviků a pumpování, tak uvidím co z toho bude... každopádně si od toho slibuju nějakou hmotu navíc... dneska teda kozy+ramena

benchpress
do 1x105
-je vidět že síla šla s tou váhou na bench dolu... brzo se to určitě vrátí a jdu si pro 120

military press
8x35
6x55
5x65
3x70 -mohlo být i víc, ale nějak jsem to pokazil... při prvním opáčku jsem trefil lustr a tak jsem se pak s tím složitě přesouval a tak... no aspoň ty 3 šly
10x55
-silově nic extra, ale jsem celkem spokojenej... žádnej velkej záklon, nikde jsem nešel úplně nadoraz, takže celkem fajn... do konce prázdnin bude 90

rozpačky JČ
10x12.5
10x17.5
2x8x20
-krásně jsem z toho cítil kozy...

přítahy VČ k bradě
10x35
3x10x40
-docela to šlo, váha lehká, soustředil jsem se aby to brali co nejvíc ty ramena

kliky
4x20
-na dojetí super

po tréninku samozřejmě nějaký protažení a tak... dneska jsem si i zapózoval, když jsem viděl jak je to hezky napumpovaný a když to zase začíná lízt nahoru celkově trénink dobrej, užil jsem si to... zejtra nohy/záda... uvidím jak se budu cejtit

už mám zase skoro 80kg... jde to teď po tom stahování hezky nahoru, tak to zkusím dostat tak na 85... samozřejmě nechci žádnou prasoformu, chci ty kila hezky čistý, max tak 0,5kg tuku

ryvaru

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 30.6. -celkem rozsekanej, ze včera kozy a ramena úplně na sračky tak dneska záda, nohy by nešly... skončil mi teda tímto školní rok... nějak si to ještě úplně neuvědomuju na vysvědčení jenom jedna 3 (a ty tři 4 nemusí nikdo vědět)

mrtvola sumo -lehkej deficit... něco přes půl cenťáku
2x5x55
5x95 -pásek
5x125
5x155 -trhačky špatná osa a nechtěl jsem jet střídavej
10x95 -bez pásku
-nohy dneska moc nechtěly spolupracovat... vlastně skoro vůbec... ještě zničený a nezregenerovaný... až na těch 155 to bylo technicky celkem hezký, u těch 155 už jsem to tahal zádama nakonec ještě lehká desítka... technicky se mi to fakt líbilo... přijde mi, že teď hlavní slabina jsou nohy... o hodně budu na tom muset zapracovat

"dotahy" -klasikou, asi 10cm pod kolenem, bez pásku
3x5x125
-uff... to bylo peklo... neuvěřitelně těžký, když jsem se soustředil aby to tahaly záda a byl jsem hezky narovnanej

přítahy VČ v předklonu podhmatem
10x55
8x85
6x105
14x75
-mám ty záda slabí...

trapéz VČ
8x115
3x10x95
-první serie nějaká moc těžká, nešlo to zrovna dobře procítit, tak jsem shodil a odjel to líp s 95

přítahy jednoruč opřenej o lavici
10x22.5
10x32.5
8x42.5

shrugs -deficit asi 3-4cm... dal jsem to, abych ještě trochu zapojil ty dolní záda
10x55
10x75

břicho

40x35
-pořádná pumpa na závěr

až na ty slabší mrtvoly dobrej trénink... ten split mi pocitově sedí líp, není to tak těžký a vyčerpávající jako těžký fullbody... ale třeba je to jenom tím že jsem na to teď přešel, uvidím časem

začal jsem teď dávat do předtréninkovky i nějaký sacharidy... většinou 20-40g (půl na půl dextrosa a malta) nejenom, že už to není tak hnusný jako to bývalo předtím, ale i mi přijde, že se cítím v tréninku líp a mám víc energie...

šlape to teď celkem hezky... tréninky mě vážně bavěj, v hlavě to mám jakž takž srovnaný, jídla je dost a nemám problém to do sebe cpát,... prostě mi to přes to léto jde vždycky nějak líp mi přijde... tak z toho zkusím využít co nejvíc a dostat se na nějaký hezký čísla... v půlce července nastupuju na brigádu, bohužel teda budu dělat na 2 směny, ale snad to nějak půjde... každopádně aspoň budou peníze na nový bandáže a tak

koukám že to je na tý kameře nějak nakřivo... a taky mám pravý rameno níž jak levý... budu si na to muset dávat pozor
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2016 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 1.7. -ještě jsem dost cejtil předchozí tréninky, takže síla zrovna nebyla, ale dal jsem do toho co jsem měl

CG benchpress
14xosa
10x35
10x55
10x75
6x85
-ještě tam nějaký to opáčko na 85 asi bylo, ale radši jsem to bez sparinga nepokoušel... na to jak jsem cítil kozy a vlastně všechno z předvčerejška, tak to šlo docela dobře... však ono to teď poleze

extenze v leže triceps s EZ
10x27.5
3x8x37.5
-tricák z toho cítím krásně, bylo to nějaký těžší dneska

dipy
10xBW
10xBW+10kg
10xBW+20kg
9,5xBW+30kg
-ty kozy bolely fakt neskutečně...

biceps s VČ
10x30
10x50
8x60
5x70
-postupně čím dál větší cheating... tu 70ku už jsem tahal opravdu všelijak, ale cítím z toho ten bicák dobře

biceps nadhmatem s EZ
4x10x27.5
-po těch těžkých cheatingových opakováních snaha o co nejtechničtější provedení

superserie na ruce -závěrečná, pumpovací... celkem asi 60 opakování

trénink dobrej... je vidět že to jde postupně nahoru... zejtra asi nohy, tak snad se daj do kupy
ryvaru

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 2.7. -už osmej den v kuse makám... zatím to jde líp než bych čekal, asi že jsem konečně začal držet nějak tak stravu (v tréninkovej den asi 150-180g bílkovin včetně suplementace... to jsem dřív měl spíš občas... sachry a tuky nepočítám, ale dostatek) i tak ale už tělo potřebuje trochu odpočinou, tak dám teď 2 dny pauzu a pak to zase rozjedu
-dneska do posilky do rumburku s kámošem

dřep
10xosa
8x60
6x100 -pásek
3x140 -pocitově lehký... dneska by to šlo
3x140 -lehký bandáže, abych si zvyknul
10x160 -bandáže... sparing na mě měl ruce... sice říkal že netlačil a že bych to dal určitě i kdyby tam vůbec nebyl, ale stejně si to asi nebudu počítat... taky bych řekl, že bych to bez něj dal, ale tak počítat se to nedá
-celkem to šlo... po delší době jsem trochu naložil a hecnul se na víc opáček... šlo to dobře, pocitově bylo 160 na zádech lehoučký, což je fajn... technicky to bylo až na poslední jedno nebo dvě hezký... všechny opakování cca na paralel (většinou pod, výjímečně na), hlídal jsem si to v zrcadle, aby to bylo všechno uznatelný
bez pásku, dole stopky
2x5x100
10x100
-moc lehký, měl jsem přidat... i těch 10 opáček nebylo těžkých, spíš to pak byl problém udejchat

hyperextenze
8x60
3x3x100
0,5x115 -nějak jsme se s kámošem neshodli, takže on naložil na jednu stranu desítku, zatímco já na druhou jenom pětku jsem si říkal, že je těch 110 nějak těžkejch a hlavně na jedný straně... zajímavý je, že on to zvednul a nepřišlo mu to vůbec divný
-super cvik na hamstringy, příště to asi pojedu ještě víc silově, na jedno nebo dvě opakování

legpress -nohy hodně blízko u sebe... ať trochu zlepším zaostávající vnější stranu stehen
10x80
8x160
8x200
8x240
8x260 -ke konci lehká dopomoc rukama
-mám ty kvadráky pěkně slabí... měl bych je cvičit častějc

předkopávání
14x30
12x50
10x60
8x70
16x50
-závěrečná pumpa, snaha o maximální procítění

lýtka -2x20.... nebylo moc času, tak jsem tam rychle narval 2 serie a zničil to do maxima

trénink super, takhle dopoledne nejsem sice zvyklej, ale šlapalo to dobře nohy slušně na sračky, síla na dřepy se snad pomalu začíná vracet, takže co víc si přát... vlastně si přeju, aby mi to vyšlo v pondělí nebo úterý s jednou kundou

po tréninku naváženo 74,4 oblečnej a v botech asi jsem musel hodně shodit během toho tréninku, nebo maj v posilce rozbitou váhu
ryvaru

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2016 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu jsem se zdržel se zápisem... byl tu na 2 noci kámoš, tak nebyl moc čas aspoň byl konečně sparing a byla prdel

pondělí 4.7.

benchpress
osa
10x35
10x55
8x75
4x95
1x100 -dlouhá stopka
1x105
-maximální procítění, soustředění na techniku.... hlavně na lopatky, abych je navystrkoval dopředu
5x85
9x75 +3x75dopomoc
-nic moc... tricák pořád nějak bolel a silově se nedařilo... sparing tam sázel 130 a desítku s kilem... achjo, proč mě ten zkurvenej bench tak hrozně nejde

military press
8x45
3x65
4x65
4x65
-silově to vůbec nešlo... neslabší military za poslední dost možná skoro rok.... je pravda, že ten bench jsem šel úplně do zničení, ale přece jenom 65 jsem dal už i 10x jestli se nepletu na druhou stranu, co se týče military na tom jsem silově +- podobně jako ten kámoš... kterej má bench asi 140... takže si moc stěžovat nebudu

rozpažky s JČ na rovný
12x22.5
12x22.5
10x22.5
9x22.5
-ke konci trochu těžší... kozy šly hezky, ale tricák+ramena už byly na sračky

rozpažky ve stoje na zadní delty
14x12.5
3x12x15
-fajn cvik

předpažování
3x10x15

kliky
2x20

silově špatný, jinak fajn trénink... se sparingem je to mnohem lepší, obzvlášť když je větší a silnější (aspoň teda na většinu věcí)... člověka to mnohem víc motivuje

úterý 5.7. -dneska spíš pumpovačky... pak jsme se chtěli jít fotit

12x45
10x65
10x85
10x105
10x115
40x65
-čím větší váha, tím víc zapojení dolních zad a nohou... celkem zabrat dostal úchop... ale šlo to dneska dobře

trapéz s VČ
12x85
12x95
12x105
12x115
12x125
-měl jsem přidat dřív... ale aspoň jsem to dobře procítil

přítahy jednoručky opřenej o lavici
12x42.5
10x52.5
-už byl ten úchop fakt špatnej... jinak dobrý

dipy
14xBW
12xBW+20kg
10xBW+30kg
8xBW+40kg
-šlo to líp než bych po včerejšku čekal... navíc když už to bylo po zádech... takže super, akorát jak jsem skončil, tak jsem si nějak hnul s ramenem... do minuty to bylo dobrý, ale asi ty zátěžový dipy na ramena nebudou zrovna vhodný

bicák VČ
12x30
10x40
2x10x30

břicho

extenze triceps JČ za hlavou
3x15x7.5

přítahy VČ v předklonu nadhmatem
30x35
-maximální dopumpování... podržení nahoře... z toho nadhmatu cítím ty záda mnohem líp než z podhmatu... bohužel když si naložím, tak mám problémy se zápěstím

trénink fajn, síla byla lepší než bych čekal... i když teda to bylo spíš samí sráčský pumpování

tak tady teda nějaký ty fotečky oboum nám je 17... váhy cca 77kg a 92kg

Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2016 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryvaru si teda riadny podivín a ešte si toho musíš v hlave veľa utriediť/odžiť, ale na tvoj vek parádna postava.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2016 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ryvaru si teda riadny podivín a ešte si toho musíš v hlave veľa utriediť/odžiť, ale na tvoj vek parádna postava.

díky podivín asi jsem no... ale proč být taky normální

postava mi parádní zrovna moc nepřijde... není to moje priorita a věřím, že kdyby byla, tak by to vypadalo o mnoho líp... přece jenom teď jsem naopak váhu stahoval a držel níž, tak svaly šly stranou ale tím že jsem ekto, tak mám pořád nějakou takovou formu, tak to asi nevypadá až tak hrozně, protože jsem celkem vyrýsovanej... přitom jím celkem hodně, sacharidů třeba dávám většinou 400+

tady ještě nějaký solo fotky, na těch společných jsme měli na hovno světlo...

ryvaru

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2016 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak mam v prdeli pc, tak jenom rychle napisu neco z mobilu... (Notebook mi nejde vubec nabijet, nejak se to proste pres noc posralo a nevim cim to muze bejt)

Patek 8.7. -v posilce s kamosem

Drep
5x200
(Pasek, bandaze)

Mrtvola
5x200
(Pasek, trhacky)

Hyperextenze
5x3x100

Legpress - na uzko
14x80
10x160
10x200
8x240
6x260

Superserie na nohy -zakop+predkop+vypony

Super trenink, vsechno hezky slo, padlo co sem chtel... Nakonec pumpa jak svine a sotva sem chodil :D proste pecka

Po treninku navazeno 77,9

Drep+mrtvolu mam na kamere, ale videa budou az bude v poho pc... Coz asi jentak nebude, zejtra odjizdim na tejden pryc a pak teprve to budu resit
Magumi

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2016 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý výkony i postava, je radost sledovat, jak se zlepšuješ.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ryvaru

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2016 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Skvělý výkony i postava, je radost sledovat, jak se zlepšuješ.

Díky moc, od tebe si toho vazim ;) chytl sem zase konecne poradnej impuls, tak snad to vydrzi :D doufam ze jednou se dostanu na ty vykony co davas ty :D

Sobota 9.7.

Bench
5x85
10x5x65
-technika... Silove to dneska za moc nestalo :/ i tak z toho ale mam radost... Snad uz konecne po tak dlouhy dobe mam vyresenou +- techniku a vychytal jsem si to u me doma na ty zkurveny lavici :D

Shyby
10,8,7,6,5,6
-hodne striktni provedeni, bylo to fajn... Az na to ze na hrazdu musim tak daleko

Pritahy v predklonh nadhmat
14x45
14x65
12x85
10x95
30x65
-nic moc silove... Tak aspon sen to poradne procitil

Extenze triceps JC za hlavou
14x7,5
14x10
12x10
-na radu nasranyho trojbojare uz jenom lehce a pumpa

Rozpazovani na zadky ramen
3x14x12,5

Predpazovani
2x14x12,5

Biceps JC
10x12,5
2x10x17,5

Bricho sedlehy
10x17,5
10x27,5
10x32,5

Dneska lehce, po vcerejsku to moc jinak neslo... Jsem z toho pekne znicenej, blbe se i chodi :D ale aspon sem to pumpnul, zejtra jedu pryc, tak nevim jak se tam dostanu nebo nedostanu do posilky...snad aspon jednou no :D

Posledni dobou zacinaj pribyvat lidi co si myslej ze sypu a cim dal castejc se me na to nekdo pta (nebo lidi z fitka se vetsinou ptaj treba kamose) :D sice mi moje vykony nepripadaj jako nic extra, ale tak cloveka to vzdycky potesi :D smutny je, ze v tyhle dobe jak nekdo mladej trochu neco zveda, tak uz si to dost lidi mysli... A to protoze ty lidi casto vazne sypou, klidne i v 15ti nebo 16ti letech... No proste hruza :/

Kdyz uz jsem u toho, tak si rovnou jeste postezuju :D par holek uz mi reklo ze jsem az moc svalnatej a ze se jim to nelibi... Nevim teda jak ja muzu bejt moc svalnatej, ale je to docela na hovno :D a odpoved ze nejsem a ze teprve budu asi taky zrovna idealni nebyla... :D no hlavni je ze se konecne pomalu zacinam libit sam sobe... (Sice teda hodne pomalu, ale aspon neco) :D
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2016 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
[

Posledni dobou zacinaj pribyvat lidi co si myslej ze sypu a cim dal castejc se me na to nekdo pta (nebo lidi z fitka se vetsinou ptaj treba kamose) :D sice mi moje vykony nepripadaj jako nic extra, ale tak cloveka to vzdycky potesi :D smutny je, ze v tyhle dobe jak nekdo mladej trochu neco zveda, tak uz si to dost lidi mysli... A to protoze ty lidi casto vazne sypou, klidne i v 15ti nebo 16ti letech... No proste hruza :/

to znamena ze ides spravnym smerom. :D
Potom zasypes naozaj a to uz budes podla nich amt nadpriemernu genetiku :D
kolko mas rokov inak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: