středa 3.8. -celkem unavenej z práce, ale nakonec se to docela rozjelo
benchpress -celou dobu stopky
osa
10x45
8x65
5x85
3x95
1x100
1x100 -pásek+bandáže
1x105
3x3x100 -zase bez pásku a bandáží
-zkusil jsem po delší době pásek a bandáže... moc to nepřidá, ale menší změna tam je, takže to asi pomalu začnu zařazovat, ať si na to zvyknu... 105 lehce a se slušnou rezervou, ale bylo to spíš na rozcvičení na ty trojky, tak jsem už víc nešel podle plánu hezky 3x3... sice celkem těžký, ale to jsem čekal bohužel zase úplně sám hezky to teď benchuje... už tam brzo šoupnu těch 120
kliky na bradlech
10xBW
3x10xBW+20kg
-taky spíš lehce... na přidávání je ještě čas
ale jo... hezkej trénink sice jsem se úplně necítil a ty benche jsem chtěl s větší rezervou, ale aspoň jsem byl dneska hezky napumpovanej a velkej až na to jak málo teď spím jsou celkem ideální podmínky na nabírání a hlavně zesílení... takže se z toho pokusím vytřískat co nejvíc a probojovat se k tomu totalu 600
objednal jsem zase nějaký supláče... protein a kreatin, už mi to dochází, tak ať mám na přípravu dostatek taky někdy asi docela brzo objednám nějaký bandáže... určitě nějaký pořádný tvrdý a ktomu bych chtěl nějaký podobný těm co mám teď... stejný bohužel nejsou skladem, tak budu muset asi vzít nějaký podobný
nějak takhle by měl vypadat plán na následujících 7 týdnů pravděpodobně 4. týden dám rest, kde uberu na váhách a pokusím se co možná nejvíc odpočinout si na závěr přípravy
den 1: volno
den 2: mrtvola lehce/těžce + dřep lehce (doplňky na MT a záda obecně, břicho,...) ta mrtvola se bude střídat po týdnu těžká/lehká
den 3: benchpress pracovky (doplňky-military,dipy,případně další vícekloubový silový cviky na vršek)
den 4: volno
den 5: volno
den 6: dřep těžce (doplňky k dřepu a nohám,břicho,...)
den 7: benchpress do max + benchpress na úzko (doplňky-pumpování hlavně na ruce)
dopředu si neurčuju žádný serie ani váhy... dřep těžkej pojedu na maximální serii, mrtvolu těžkou na max váhu... lehký to pojedu spíš technicky, nějak zapojím stopky atd... benchpress pojedu asi tak nějak jak mě zrovna napadne, prostě ho pořádně potrápit doplňky pojedu jak zbude síla a co mi přijde vhodný... ale asi to nebude žádný moře cviků, páč se budu soustředit prostě na tu trojku no
co se týče stravy, tak se snažím jíst co můžu a jím naprosto všechno... jediný co si hlídám je, abych měl v tréninkovej den 150+bílkovin... celkově jsem určitě každej den v kalorickým nadbytku, většinou asi docela o hodně... váha je teď na nějakých +-80,5-81 a doufám že za těch 8 týdnů do závodů ještě aspoň ty 2-3kila příhodím... 4 tréninky tejdně není tak moc a budu se snažit na sebe naplácat co nejvíc, klidně i nějakej ten tuk (toho stejně moc nebude...) suplementace teď dávám docela hodně... teď někdy najedu zase na kreatin a vrátím tam zpátky leucin... taky brzo asi přihodím zase alavis a pošetřím vitamíny co tu mám na závěrečnej měsíc... přidám taky na proteinu a dalších aminech
taky mě dneska vyhodili z práce, že prej tam už není tolik co dělat, takže budu mít víc času i spánku, pokud se mi už nic nepovede sehnat... (stejně si myslím že mě vyrazili za to jak jsem nablil za lis po tom co jsem snědl den starou rejži ) řidičák je tím pádem pravděpodobně out a já budu muset shánět práce i přes rok abych měl na nějaký jídlo navíc, supláče a tak )
sobota 6.8. -trénink v posilce... konečně pořádně vyspanej
dřepík
2x10xosa
8x60
5x100 -pásek
3x140 -bandáže sotva omotaný
1x180 -bandáže lehce
2x220 -pásek+bandáže
5x100 -bez pásku
10x140 -bez pásku -BOOM... paráda... věděl jsem že tam na tyhle čísla je, ale dneska jsem to konečně dal těch 220 sedlo docela hezky... sparing na mě měl ruce, ale prej vůbec nepomáhal (a já taky nic necítil), takže by to mělo být OK... hloubka nic extra, ale celkem slušná, určitě uznatelná, hlídal jsem si to v zrcadle... ten druhej dřep jsem dal ještě o něco níž než ten první pak jsem chtěl dát 8x140 bez pásku, ale bylo to nějaký lehký, tak jsem tam šoupnul rovnou desítku a ještě tam rezerva na nějaký to opáčko byla, ale technicky to nebyla žádná sláva už asi od 5-6 (ohýbal jsem záda), tak jsem přestal... příště už se na tyhle blbosti vyseru a nebudu si kurvit plotýnky, který už takhle asi nemám zrovna v pohodě
hyperextenze -nahoře vždycky podržet
5x60
3x100
3x110
3x120
1x130 -nevím jestli jsou ty čísla dobrý nebo ne, ale pár týdnů zpátky jsem 120 nedal, takže to jde nahoru slušně
legpress
12x160
10x200
3x8x240
-na legpress zvedá víc jak já skoro každej 50ti kilovej začátečník co do tý posilky chodí dokonce jsem před rokem dával víc než teď... nojo, jde to se mnou pěkně z kopce ještě že trojboj není s legpressem, to by mě porážela každá druhá holka
sed-lehy s jednoručkou nohama nahoru
14x20kg
2x12x30kg
-ale joo... šlo to
parádní trénink síla roste, objem roste... prostě super, ještě aby to vydrželo takhle 2 měsíce do těch závodů a bude to pecka ode dneška tam mám kreatin, tak doufám, že to taky trochu pomůže jsem teď v raw dřepu v ČR mezi 16-17let na reshela jeden z nejlepších... naturálně... cíl na závody je 240, což by snad mělo jít, navíc budu mít lepší bandáže
video těch 2x220 se teď uploaduje... má to přes 100MB (full HD), takže to ještě chvilku potrvá, ale tak do hodiny, možná hodiny a půl to sem hodím
je to tu nějak mrtvý, když jsem dal video z dřepů a není tu žádná kritika...
neděle 7.8.
benchpress
15xosa
10x45
8x65
5x85
1x95
1x105
1x115
0x120 tohle mělo padnout... vyhlašuju tomu zku*venýmu benchpressu válku
-užší úchop (asi o 20cm oproti normálu)
3x10x85 + 11x85
achjo... ze začátku to vypadlo docela dobře... 105 krásně lehounce... ale těch 115 nějak moc nesedlo technicky a bylo to o dost těžší než minule... stálo mě to dost sil... 120 už nešlo, sice technicky to bylo celkem dobrý, ale síla na to nebyla... příští tejden to dám pak nějaký desítky na úzko... to docela potěšilo, bylo to lehounký
superserie ruce -triceps JČ za hlavou, biceps EZ, extenze triceps EZ, biceps JČ
-tohle bylo fajn... hezky jsem to zničil.... akorát byl problém s předloktím, dostávalo zabrat vůbec nejvíc a na konci mi to pomalu padalo z rukou
škoda těch 120... mohl to bejt super trénink krásně jsem to pak napumpoval a byl jsem jednoznačně největší co jsem kdy byl... ruka 40,5cm (a to jsem ten krejčák tentokrát pořádně stáhnul, ne jako dřív ) celkově to jde slušně nahoru.... ten plán mi zatím sedí parádně, tak snad to tak bude i nadále a přijdou z toho výsledky
čo chceš počuť k tým drepom, toto by ti nik neuznal, chýbalo na hĺbke dosť u oboch
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
čo chceš počuť k tým drepom, toto by ti nik neuznal, chýbalo na hĺbke dosť u oboch
to bude tím úhlem kamery... u prvního se hádat nebudu, ale ten druhej byl pod paralel určitě příště řeknu tomu co to bude natáčet, ať to netočí tak ze shora, ať je to vidět
to bude tím úhlem kamery... u prvního se hádat nebudu, ale ten druhej byl pod paralel určitě příště řeknu tomu co to bude natáčet, ať to netočí tak ze shora, ať je to vidět
tohle může točit odkud chce a furt to bude mělký... chtělo by to trochu soudnosti, tohle dřep pod paralel ani nepřipomíná a žádným ÚHLEM kamery to není.
tohle může točit odkud chce a furt to bude mělký... chtělo by to trochu soudnosti, tohle dřep pod paralel ani nepřipomíná a žádným ÚHLEM kamery to není.
celou dobu jsem na sebe koukal do zrcadla a hloubku sledoval... první jsem radši nešel nějak extra hluboko, uznávám, ale to druhý jsem si pohlídal aby šlo uznatelně a pod paralel ze strany by to šlo vidět... jsem si jistej, že na soutěži by to uznali
Mladíku na rovinu... Po 10 odzávoděnejch sezonach me nebudeš učit jak vypadá hlubokej dřep! Je fakt, že už jsem viděl uznaný hodně velký úlety, hlavně u širokejch dřepů, ale tohle by Ti nikdo nedal. Aby byl dřep platný v OPEN federacích, musí se pod paralel dostat bod ve kterém stehno přechází v trup, v IPF se musí dostat tento bod pod úroven kolene. Ty se k tomu ani nepřibližuješ a to o hodně. To že seš zhruba v rovině stehnem nikoho nezajímá, přečti si nejdřív pravidla, pak se znova podívej do zrcadla a pak pindej něco o paralelu. Je ti 17, začínáš a pokud to chceš někam dotáhnout, tak zahoď ego, sundej kila na čince a začni dělat poctivý dřepy. Za tohle tě nikdo chválit nebude.
A jestli se mnou chceš dál diskutovat o tom jak vypadá dřep pod paralel tak tady jsem dřepoval v IPF:
tady v GPC:
to jsou dřepy o kterých můžu říct, že jsou pod paralel a jsem si jistej, že mi je na soutěži uznaj!
Ryvaru, tvoj problém je jeden a je zjavný už dlhšie, máš istý talent, aj zamakať vieš, ale si žiaľ, strašne hlúpy.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
1) na svůj věk a tělesnou váhu máš sílu jako hovado, dobře makáš a to se cení
2) tvoje dřepy jsem si pouštěl několikrát a opravdu uznatelnou hloubku nemají. U druhého dřepu máš spodní část nohy (hamstring) vodorovně se zemí, to ale nemá nic společného s uznatelnou hloubkou. Nevím jestli znáš pravidla o dřepu, která jsou stejná napříč všemi federacemi - ty říkají, že bod, který tvoří přechod horní strany stehna na trup musí být níže než horní hrana kolena. Vzhledem k tomu, že u kyčle je stehno většinou silnější než u kolene, tak po dosažení předepsané hloubky musí být zákonitě spodní strana stehna v určitém sklonu směrem k zadku. Proto mají také těžkotonážní lifteři větší problém dosáhnout hloubku- mají totiž silnější stehna a musí jít do větší hloubky.
Makej dál, tvůj log sleduju a věřím, že máš na slušný čísla na soutěžích.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru