Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Turakam napsal:
Ryvaru, tvoj problém je jeden a je zjavný už dlhšie, máš istý talent, aj zamakať vieš, ale si žiaľ, strašne hlúpy.

Jo!

Mrkám na to... zkoušíš maxka neustále a divíš se, že to nejde....

Dřepu nechybí 2-4cm, ale spíš tak 10...

Taky mám pár soutěží za sebou a to, co je na videu by Ti nedali ani náhodou. Jak píše Tom, to fakt není kamerou a neukecáš to... Což mimochodem opravdu není ve Tvém zájmu, pokud chceš někdy závodit....

zkouším maxku 1x tejdně... a pak úzkej na opáčka... podle plánu (nebo teda v plánu není zkoušet maxko, ale jet jedničky...)

heh... 10cm

závodit chci a už jsem závodil... všechny dřepy platný... 210kg raw (16-17 do 75kg)... dřepovat hloubš je v mém zájmu a taky se o to budu snažit, ale žádný těžký atg dělat v bandách nebudu nikdy protože je to prostě hovadina... těch 2-4cm a budu spokojenej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušet maxka jednu týdně je nesmysl...

A.... jak myslíš... když už jsi závodil, tak asi všechno víš....
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Zkoušet maxka jednu týdně je nesmysl...

je to nesmysl, já vím... bohužel jsem tak blbej že to budu zkoušet než těch 120 dám a pak teprve zařadím nějaký smyslupný jedničky s rozumnou váhou

tím že jsem už závodil jsem chtěl říct, že vím co mi +- uznaj a co ne...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:

nemá cenu Kulich. :) Omlouvá ho jen to, že je tak strašně mladej. To jsem byl taky úplnej debil co si nenechal poradit od zkušenějších co to s ním mysleli dobře.

Ryvaru napsal:

spíš jsi měl jen štěstí na hodně tolerantní rozhodčí, který většinou ještě dětský kategorie ,,občas" nechaj volnější.
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
nemá cenu Kulich. :) Omlouvá ho jen to, že je tak strašně mladej. To jsem byl taky úplnej debil co si nenechal poradit od zkušenějších co to s ním mysleli dobře.

Ryvaru napsal:

spíš jsi měl jen štěstí na hodně tolerantní rozhodčí, který většinou ještě dětský kategorie ,,občas" nechaj volnější.

já si nechám poradit... už po několikátý píšu že si uvědomuju že ta hloubka je špatná a že to zlepším...

a nebo na závodech prostě chodím hluboko... minimálně první 2 pokusy chodím na jistotu... u toho 3. už to bývá na hraně

za to že jsem tvrdohlavej debil se omlouvám, vašich příspěvků a rad si cením i když to tak asi z těch odpovědí nevypadá
Dave1913

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryvaru, kdybys věděl kdo stojí za těma přezdívkama, co ti tady na fóru radí, kolik toho mají odzávoděno a co ve světě silovýho sportu předvedli, podle mě by ses i trochu zastyděl, jakým způsobem diskutuješ.

Někdo ti tady pár stran dozadu psal, že 6 opakování na hyperextenze je málo, že je to doplňkovej cvik, že si uděláš málo opakováníma zánět, a ty tady teď drtíš jedničky na rekord.

Ještě k tomu dřepu, nějakej světovej trenér liftu (myslím že Boris Sheiko) říká, že v tréninku máš dělat o 5cm hlubší dřepy, než jsou uznatelné. Když totiž zkusíš na závodech maximálku, dřep je automaticky 3-5cm mělčí .
Pokud ti vyhovuje mít tak daleko kolena od sebe a kyčle tě nepustí níž, je to špatně. Zkus třeba širší postoj nebo něco, ale co nejdřív !! Čím dřív začneš, tím menší problémy budeš mít se změnou techniky, která je potřeba .
ryvaru

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Ryvaru, kdybys věděl kdo stojí za těma přezdívkama, co ti tady na fóru radí, kolik toho mají odzávoděno a co ve světě silovýho sportu předvedli, podle mě by ses i trochu zastyděl, jakým způsobem diskutuješ.

Někdo ti tady pár stran dozadu psal, že 6 opakování na hyperextenze je málo, že je to doplňkovej cvik, že si uděláš málo opakováníma zánět, a ty tady teď drtíš jedničky na rekord.

Ještě k tomu dřepu, nějakej světovej trenér liftu (myslím že Boris Sheiko) říká, že v tréninku máš dělat o 5cm hlubší dřepy, než jsou uznatelné. Když totiž zkusíš na závodech maximálku, dřep je automaticky 3-5cm mělčí .
Pokud ti vyhovuje mít tak daleko kolena od sebe a kyčle tě nepustí níž, je to špatně. Zkus třeba širší postoj nebo něco, ale co nejdřív !! Čím dřív začneš, tím menší problémy budeš mít se změnou techniky, která je potřeba .

já tak nějak vím kdo za těma přezdívkama je a co maj za super výkony

ty extenze byly myšlený na triceps.... ty teď jdu vždycky 10+ opakování a hezky kontrolovaně a technicky s menší vahou jenom na pumpování... hyperextenze (na hamstringy a vzpřimovače) jezdím silově a mám to jako jeden ze 3 hlavních silových cviků na spodek těla...

jo, Borise Sheika a tuhle větu znám velice dobře... určitě má pravdu a je to tak ideální, ale s tím že když jdeš na závodech, tak že je ten dřep automaticky mělčí teda nesouhlasím... může být i nemusí
Kyčle mě limutujou, ale to až ještě o dost níž... na hloubku se v pohodě dostanu a ty kyčle se postupně pořád lepší a lepší... širší postoj by byl akorát horší, spíš by pomohlo mít ty kolena blíž, ale dávám je takhle asi že v tom mám nejvíc síly
ryvaru

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 16.8.

mrtvola sumo
8x60 -pásek
5x100
3x135
0,5x175 -tak s ohlou osou a navíc bez magneska to asi nepůjde... tak jsem těch 8 dvacek přeházel na jinou (taky ohlou, ale míň) osu a došel si pro trhačky, který jsem původně použít nechtěl
1x200 -trhačky
0,5x230
5x5x135 -bez trhaček, technika
-začalo to docela dobře... až do těch 175, kde se mi to celý protočilo a tak jsem to místo dotáhnutí jen tak tak položil aby to nespadlo úplně 200 už s lepší osou, ale taky trochu ohlou, tak pro jistotu trhačky... z tohohle mám radost, protože ačkoliv jsem to neviděl z boku, tak mi to pocitově připadalo jako hezkej tah... záda mi přišly rovný, zapojení nohou dobrý... bylo to těžký odlepit, ale pak už pohoda, tak jak by to mělo u suma být 230 už bylo horší... dostal jsem to nad kolena, kde jsem se zasekl a už to nešlo... jednak nemám dotah zrovna dobrej a ta ne úplně dobrá technika tomu moc nepřidala, ale přišlo mi, že nejhorší bylo jak mi to dřelo přes ty stehna... věřím že mít je oholený a napudrovaný, tak to v klidu dotáhnu... ale nevyšlo to, nedá se nic dělat pak už jenom lehký pětky... pilování techniky

dřepy -high bar, atg, stopky dole
10xosa
10x60
8x100
5nebo6x5x120
-byl jsem tak mimo že jsem nezvládl napočítat do 5 ale tak jestli jsem jich dal 6, tak je to jenom dobře příjemná změna... bohužel však u mě nejdou moc dohromady slova "vzpřimovače" a "vytrvalost" takže na 120 už pásek

shyby naširoko
4x8
-ze začátku hezký striktní opakování, ke konci už moc ne

sed-lehy na nakloněný lavici
3x8x32,5
14
-nakloněný to bylo fakt hodně... cca tak těch 40 stupňů, takže to bylo vážně docela těžký... břicho a stehna jsem z toho cítil řádně

těch 230 zamrzelo, ale jinak hezkej trénink a fakt jsem si to užil to sumo bude ještě nějakej čas chtít, ale určitě je to ta správná cesta

po tréninku naváženo 82,5 -heh... jde to hrozně nahoru... jsem teď doma sám a nikdo mě v jídle neomezuje, tak jím na 101procent a jde to vidět
ryvaru

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2016 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 17.8.

benchpress
14xosa
10x45
5x65
3x85
1x95
1x105 -stopka
5x100
5x1x100 -stopky, různý šířky úchopu
-dneska celý nějaký divný, těžký, unavený, nepříjemný... aspoň že těch 5x100 padlo, ale bylo to nadoraz... tak pak už jenom hezký jedničky s dlouhejma stopkama a +- jsem vyřešil ten úchop... vyhovuje mi o něco užší než bych vzhledem k dlouhejm a slabejm rukám čekal, ale úplně closegrip to zase není

push-press
5x45 -bez bandáží to moc nepůjde...
3x45 -bandáže
3x55
3x65
3x75
3x80
-místo militarypressu dneska push-pressy... nějak jsem na to měl náladu a bylo to fajn... i těch 80 s rezervou, ale nikam do vah jsem se moc nehnal aspoň jsem zapojil víc tu slabší horní část a dostal tam trochu dynamiky

dipy
10xBW
8xBW+20kg
-nějak mě z toho braly úpony tricepsu, tak jsem to radši ukončil

benchpress
3x20x55
-místo těch dipů... parádní volba... krásně to šlo, technika snad nejlepší v životě a krásně jsem to napumpoval... budu se rozcvičovat na ten bench ještě pořádnějc, protože tohle bylo něco úplně jinýho než na začátku

šel jsem spát až někdy po 2 ráno, protože jsem koukal na vzpírání (nebudu radši rozepisovat jak mě čt nasrala) takže jsem byl dneska pěkně unavenej... nějak jsem se do toho tréninku nemohl ze začátku dostat, byl jsem hrozně rozlámanej, dostával jsem u benche křeče do nohou a břicha a prostě to za moc nestálo... na push-pressech se to nějak zlomilo a už to pak bylo lepší...
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 19.8. -volno... pořád mě neuvěřitelně bere břicho z úterního tréninku, asi to mám nějak namožený mám problém vstát i ráno z postele... je to fakt děs nemáte někdo zkušenosti co s tím? zkoušel jsem to protahovat a tak, ale nějak to moc nepomáhá... cítím se s tím jak mrzák zejtra dřepy, tak snad se to zlepší, jinak to bude pěkný peklo

nudil jsem se a tak prohlížel starý fotky... vůbec by mi to nepřišlo, ale když se podívám takhle, tak je tam progress docela velkej

cca 1 rok... z nějakých 74 na 82 ... aneb z děcka v chlapa (no dobře... v chlapa ne ale zní to tak dobře ) prdel je že před tím rokem jsem si myslel kdovíjak na tom nejsem dobře teď mám o 8kg svalů víc a přijde mi to na hovno...
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

half natty lighting
Magumi

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dneska mládež, pfff. No, ale asi je to lepší, než kdyby ses poflakoval po ulicích a rušil veřejný pořádek. ;)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
To je dneska mládež, pfff. No, ale asi je to lepší, než kdyby ses poflakoval po ulicích a rušil veřejný pořádek. ;)

poflakovat se budu až ze mě bude stářež teda aspoň doufám
ryvaru

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 20.8. -po delší době dřepy doma... nějak mi to doma poslední dobou moc nesedí, ale zabojoval jsem

dřep
osa
8x55
5x95 -pásek
1x125
1x160 -bandáže
1x190
1x220
4x210

-od začátku nějaký těžký... až na těch 220 to už trochu šlo... snažil jsem se na hloubku... 190 hezky... 220 už žádná sláva, ale uznatelný to bylo (tentokrát jsem si to točil z boku a tak to můžu říct s jistotou)... ještě to o kousek dolů chtít bude, o tom žádná, ale nebylo to špatný... zase příště o kousek níž čtyřka docela těžká, ale ještě bych tam 1 určitě nacpal... ještě doladit tu hloubku a bude to ideální základ

goodmornings
10x55
10x95
3x8x115
-nějak mi to technicky úplně nešlo, ale snad to nebylo tak hrozný...

dřepy -zkrácená dráha pohybu (cca paralel - těsně před propnutím)
2x50xBW
-hezký jsem pumpnul dolní část kvadráků

břicho
-pořád dost zničený z úterý... jestli chce dělat problémy, tak prosím... budu ho cvičit ještě častějc

zase začínám mít problémy s lýtkem jako poslední přípravu... (tentokrát to druhý) nechci to dostat do stavu jako předtím kdy jsem nemohl měsíc pořádně dřepovat a tak dneska tomu uzpůsobenej trénink teď budu mít týden deload, tak snad se to dá dokupy... když ne úplně, tak budu muset vyřadit ATG dřepy se stopkama (ty jsou na to vůbec nejhorší) a klasický dřepy asi omezit... u mrtvol to taky cítím, ale není to tak hrozný každopádně mě to pěkně sere a doufám že mě to nebude nějak extra omezovat... deload byl stejně v plánu, takže to žádná komplikace není... věřím že se to za ten týden uklidní a zase se do toho pořádně pustím jinak trénink pocitově nic moc... nějak to dneska úplně nešlo... vstával jsem dneska hodně pozdě a tak před tréninkem jenom 1 větší jídlo a nějak jsem neměl moc energii... nemohl bych pravidelně cvičit ráno

váha dneska ráno sotva přes 80 ... nějak to nechápu... faktem je, že jím zase míň, protože se vrátili rodiče a těžce mi to stáhli ale tak málo bych nečekal... no aspoň dostatečná rezerva do 82,5
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 21.8.

benchpress
14xosa
10x45
5x65
3x65
5x85
3x85
1x95
1x105
1x110
1x115
+pásek a bandáže
1x85
1x105
0x120
-pásek a bandáže
10x1x105 -soutěžní stopky, pauzy do minuty (většinou jsem ani nevstával z lavice)
-úzkej (cca 35cm)
6x95
3x5x95
-ze začátku to šlo hezky... až do 110 to všechno lítalo, ta 110 taky hezky v pohodě... pak 115, tam mi trochu ujela dráha, ale i tak bez větších problémů vytlačeno... tak jsem si říkal, že dám bandy a pásek a ta 120 by měla jít... no bohužel mi to přidalo leda tak velký ho*no nebo spíš možná i ubralo... asi nejtěžší 120 vůbec, sotva to šlo od hrudníku... nechápu tak pak rychlý jedničky se stopkama, to bylo ceklem fajn... úzkej na závěr... chtěl jsem všechno 6ky, ale nějak mi to v druhý serce nesedlo a tak jsem radši dojel s rezervou pětkama...

superserky ruce
-rychle a s lehkou vahou... prostě pumpovačka

benchpress
2x20x45
-hned po superserkách... lehký to vážně nebylo, ale technika zase parádní a mnohem lepší než na začátku... možná je to tou lehkou vahou, ale prostě na konci mi ta technika vždycky krásně sedí... asi teď celej ten koncept tréninku překopu a začnu na bench jet hodně opáček s menší vahou a větší váhy zařadím jenom občas... uvidím co to udělá, ale snad by to mohlo mít lepší výsledky jak tohle, kde se trápím na stejný váze už docela dlouho

trénink nic moc... nějak jsem se do toho nemohl pořádně dostat... trochu jsem cítil i ramena a tak... ten deload bude potřebovat i vršek... chtěl jsem v něm jet tak střednělehký váhy a odjet těch tréninků víc, ale asi to omezím na 2-3 tréninky a pojedu jenom hodně lehce

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: