|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja nedavno dosel na vychytavku.
Kupuju Pilos z lidlu (nizkotucny, 10,9kc), uz davno ho jim samotnej a da se to.
Ale nedavno sem dosel na super vec, kdyz ho ohriju v mikrovlnce, tak aby byl vlaznej, da se snist daleko snaz. |
jo to je pravda, občas když jezdim nakupovat na mašině a po cestě mi praží na baťoh tak je ten tvaroh pak takovej jinej, docela mi to chutná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: po květen 07, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
Créme Olé rozmixovat se třemi deci mléka (vanilka je luxusní), poté vmixovat tvaroh . Nejsou potřeba žádné další dochucovadla, chuťově je to božskééééééé
Včera na noc jsem zkusmo vmixoval do tvarohu lžičku caseinu "vanilla creme" od Gold Standard, taky super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: po květen 07, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
s ničím , jen posypat trošku cukrem ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 07, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: so květen 12, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou ujíždím na mixu :
Ovofit (nejlépe třešňový  ), 20g vanilkového proteinu, 2 lžičky holandského kakaa, 500 ml H2O + stevia >> všechno protřepat v šejkru > mám to jako druhou večeři...jsem schopnej to ucucávat klidně půl hodiny, hezky pomaličku
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: so květen 12, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
tak, ako to tu uz bolo spomenute, je to iba voda, protein, tvaroh a sejker :) a funguje to
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: so květen 12, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
tvaroh nežeru nejsem socka
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: so květen 12, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
| p.Burns napsal: | | tvaroh nežeru nejsem socka |
prosim, vysvetli nam to
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestly je to tu už zmíněné ale zrovna si po 2. dávám teď na noc Tvaroh + Banán + Mléko + Cukr (včera jsem k tomu měl i skořici)  budete to chtít jíst pořád  (vše podle chuti ... zkus experimentovat ...dřív jsem si dával tvaroh + cukr ale todle je zatim nepřekonané  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
tvaroh + umele sladidlo.. tak to jim porad... tim nizkokalorickym sladidlem si to krasne osladim a nemusim ho dat ani moc, staci trocha:) zadne marmelady, piskoty apod. cukry na večer :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
ja vcera zkusil tvaroh s cajem a dnes udelal znovu a je to lahudka. 250g mekkeho tvarohu, pytlik caje do pul litru urceny, 100-200ml vody ( podle toho jak to chcete tuhé), umele sladidlo ( ja dal 6 tabletek ), zalejeme caj vodou, pridame sladidlo, rozmixujeme s tvarohem a vychladime v lednicce, je z toho takovy krem s prichuti caje ( ja mel merunku a jahodu ), nejsou tam sacharidy navic takze muzete i na vecer ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
prosím, jestli by to moh někdo nezavislý otestovat, rád zkoušim nový věci ale tohle mi zní fakt šíleně kdyžtak výsledek sem nebo PM
|
|
| nahoru |
|
 |
dellamorte
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 11:37 pm Předmět: |
|
|
Moj rychly olovrant - tvaroh s na kocky nakrajanym pomarancom
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: so březen 16, 2013 2:02 am Předmět: |
|
|
To ho vážně všichni žerete jenom na sladko?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|