|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne září 04, 2011 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | kubaz napsal: | proc se cottage pleva ? ja jim 2 denně , krom toho jim i 20% eidam , tak mi kdyztak rekni jaky syr by mi nahradil ten cottage , kdyz sou lepsi |
Boryna , Ol, tvaružky a něříkej mi že smrdí , se rýži jsou super ,
proti eidamu nic nemam , |
To neni odpoved na otazku, proc je cottage pleva. Neustale to tu tvrdis, ale nikdy jsi nerekl proc. Nevidim duvod nejist cottage
co si myslis, ze jsou ty eidamy v marketech, kvalitni syry? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po září 05, 2011 5:14 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mates-daoc napsal: | | kubaz napsal: | proc se cottage pleva ? ja jim 2 denně , krom toho jim i 20% eidam , tak mi kdyztak rekni jaky syr by mi nahradil ten cottage , kdyz sou lepsi |
Boryna , Ol, tvaružky a něříkej mi že smrdí , se rýži jsou super ,
proti eidamu nic nemam , |
To neni odpoved na otazku, proc je cottage pleva. Neustale to tu tvrdis, ale nikdy jsi nerekl proc. Nevidim duvod nejist cottage
co si myslis, ze jsou ty eidamy v marketech, kvalitni syry? |
netvrdím že jsou v marketech kvalitni syry , nikde jsem to nepsal , spíše naopak
a tvrdím jen jedno proč bych mněl jíst něco co je drahší a mín kvalitní ???
když se podívam na nutrični složení atd tak to mi stačí ,
když to tu neustale tvrdím , jak píšete když si nemužu dovolit drahy hovězi ( 129 kč !! ) ale hlavně že žeru kuřecí z marketu (159 ) , tak pak nevím kde kdo nakupuje ale stačí se projít po okolí bydliště a podobně a myslím že se da jíst kvalitně za mín ,
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: ne září 11, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
cuus dijetu stále držím snažím se zhruba dodržovat jídelníček počítám si ty sacharidy ale váha pořád ňák zvláštně kolísá jeden den mám 70,8 a za dva dny mam zase 71,7  nevíte čím by to mohlo být???
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 11, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
"snažím se zhruba dodržovat jídelníček " ...
tak dodrzujes ho nebo se o to zhruba snazis ? Jak nemas vyssi vydej energie nez prijem, tak proste vaha dolu nepude. Nijak to proste "neochčiješ" je to fakt jednoduchy...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 11, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
počkej... před týdnem si měl 73..... a ted mas 70-71?.. kolik ceš hubnout týdně? i 1kg je dost (moc) při tvojí váze
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: ne září 11, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | počkej... před týdnem si měl 73..... a ted mas 70-71?.. kolik ceš hubnout týdně? i 1kg je dost (moc) při tvojí váze |
já vím ale je mi tam zvláštní to kolísání že se váha pořád mění
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne září 11, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
| mpvp napsal: | | guruhonza napsal: | | počkej... před týdnem si měl 73..... a ted mas 70-71?.. kolik ceš hubnout týdně? i 1kg je dost (moc) při tvojí váze |
já vím ale je mi tam zvláštní to kolísání že se váha pořád mění |
važ se jednou tydne a ne rano odpoledne vecer a myslim ze bude vsechno ok
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: ne září 11, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | mpvp napsal: | | guruhonza napsal: | | počkej... před týdnem si měl 73..... a ted mas 70-71?.. kolik ceš hubnout týdně? i 1kg je dost (moc) při tvojí váze |
já vím ale je mi tam zvláštní to kolísání že se váha pořád mění |
važ se jednou tydne a ne rano odpoledne vecer a myslim ze bude vsechno ok |
díky to bude asi lepší je pravda že se vážím pořád
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 11, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
vazit se ma rano na lacno po vysrani :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne září 11, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
každej to má jinak , jednou má ¨m ráno 80,4 ( včera ) a dnes ráno 82,5kg _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne září 11, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
to by ses taky do zrcadla musel kouknout jen jendou za tejden  nevim, ale ja bych si asi ani nevsim napr dvou kil nahore nebo dole.
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: st září 14, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
nevadi kdyz si dam na vecer asi okolo 20:30 100g ryze? aby mi vychazely vlny? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st září 14, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
jake ryze ? Klasicke loupane co ma GI po uvareni nad 70 ? To pred spanim opravdu idealni neni, natoz v diete....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|